Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT X (XBOX ONE&360) ANA KONU 14/04/2015 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
1
Favori
10.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nerede o eski Brutality'ler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brutalityler bence de daha iyi bu haliyle ekstra bir challenge gibi. Ismine Brutality demek bir hataydi belki WB icin

    Ayrica Onlineda hicbir sorun yasamadim, 2 kere mac yaptim matchmaking araciligiyla 1 galibiyet 1 malubiyet aldim, lagin L'si yoktu. Baglanti hiziyla alakali mi bilmiyorum, Uydunet 50 Mbit baglantiya sahibim.

    Simdilik yeni karakterler disinda her sey iyi gidiyor bakalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: profxxx

    Nerede o eski Brutality'ler

    aynen
  • 40 Brutalities, şiddet içerir

  • Bu lui kang'i alıp şu ayak saydırmasını yapıp sonra yendim diye sevinen adamlara deli oluyorum millet başka haraket yok gibi aynısını yenene kadar yapıyor ulan kolu parçalıycam sonunda böyle oyun mu olur lan oyunda denge sıfır bi haraket öğrenen 30 wins cepte bende iyi oynamıyorum ama aynı hareketide yapmıyorum neyse oynamak isteyen varsa alıntılasın ben eklerim yada ekleyin problem olmaz.
    Gt: orihorn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korumayı kullanıp seri girmek lazım adama ama hiç duraksamıyor rakip. Hemen tekrar seriye girebiliyor. Güncelleme falan şart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Sub-Zero'ya hakimseniz Grandmaster varyasyonuyla eline veriyorsunuz öyle tiplerin. Genel anlamda diğer karakterlerin mobil varyasyonları da Liu'yu ezebiliyor.


    Ayrıca Online en son patchden beri çöp durumda, bu sabah online'da zar zor 1-2 maç yapabildim. Onları da ping durumunu göreyim diye Unranked seçtim, inşallah düzelir bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 20 Nisan 2015; 2:14:55 >
  • Arkadaslar bi msj yazmıştım geçenlerde cevaplayan olmadı inşallah bunu cevaplarsiniz Xbox one oyunlarının Pal olduğunu nasıl anlarız (made in irlanda) yazan oyun Pal midir kutunun üzerinde hiçbir yerinde Pal yazmıyor ama Aral in oyunu arkasında türkçe yazan kısımlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkx M kullanıcısına yanıt
    Ne fark eder ki? Bölge kısıtlaması yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkx

    Arkadaslar bi msj yazmıştım geçenlerde cevaplayan olmadı inşallah bunu cevaplarsiniz Xbox one oyunlarının Pal olduğunu nasıl anlarız (made in irlanda) yazan oyun Pal midir kutunun üzerinde hiçbir yerinde Pal yazmıyor ama Aral in oyunu arkasında türkçe yazan kısımlar var.


    Xbox one oyunlarında pal veya ntsc diye bi belirleyici bi yazı yoktur çünkü oyunlar region free'dir anladığım kadarıyla sormanın sebebi bölge kilidi olayı olmasın diyedir büyük ihtimalle İrlanda yazıyorsa 2.bölgedir heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkx M kullanıcısına yanıt
    Bölge kısıtlaması yok Xbox One'da, o yüzden göremeyebilirsiniz o bölge ibarelerini.

    EDIT: An itibariyle online düzelmiş arkadaşlar, bir tek Faction sunucuları sapıtabiliyor arada. Delaysiz lagsiz 3 maç yaptım, 3 galibiyetle kapayıp kaçtım hemen Yorgunluk var malubiyet vermeyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 21 Nisan 2015; 0:28:05 >
  • Dün oyunu aldım ve şu an indiriyor.Adı batasıca(batarsın inşallah!)ttnet yüzünden 3 mbit ile indiriyorum.Oyunun tamamlanan kısmını oynadım ve verdiğim paranın son kuruşuna kadar helal olsun.Bu kadar iyi olacağını beklemiyordum açıkçası.Bu parayla kolay fatality işi fln olunca oyun balon olacak diyordum ama o kadarda kötü değilmiş.Online kısmına bakmak nasip olmadı daha (bkz.Adı batasıca...)Neyse online atmak isteyen arkadaşlar gt imzamda yazıyor.Eklersiniz vakit el verdikçe oynarız.
  • Hocam Online kesinlikle iyi bağlantı istiyor, zaten şu aralar pek stabil değil dün sorunsuzca oynuyordum bugün ne durumda bilmiyorum. Pek bulaşmayın şimdilik online'a
  • Scorpion a iyice hakim olmaya basladim . Online fazla yapmadim 4 mac yaptim 3 unu kazandim eglenceli ama insan kazanmak icin oynadigi icin onlineda pek cesitli oynayamiyor . Towerlar cok daha eglenceli geldi bana . Ayrica fatalityler efsane olmus . 9 daki gibi insanlar pamuk gibi kopmuyor ve beklenenden fazlasini yapiyor dovusculer :) Bazen ters koseye bile yatiriyor jax in fatalitysini gorduyseniz nedemek istedigimi anliycaksiniz . SPOILER OLABILIR OYUZDEN BURDAN SONRASINI OKUMAYABILIRSINIZ ,,,, Kollari normal koparicak sandim icine sokunca agzim acik kaldi bi an :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar mkx yakinda alacam oyunu offline oynarken singleda framerate sorunu oluyormu onlineda bağlantı yüzünden olması normal laglar vs. Takılmalar olabilir offline kendi başımıza oynarken sabit bir akicilik varmı bu konulara biraz takintiliyimda cvplarsaniz sevinirim.

    Dün ilk oyunumu Forza 5 aldım çok küçük Takılmalar farkettim inşallah mkx de yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkx -- 21 Nisan 2015; 22:18:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkx M kullanıcısına yanıt
    Forza 5'de bende en ufak bir framerate sorunu olmuyordu, niye öyle bir şey oluyor sizde onu anlamadım.


    MKX'de 1 FPS bile düşmediğine eminim, online da offline da dahil bu söylediğime. Online'da sadece gecikme olabiliyor ping durumuna göre.
  • oyun mobile ne zaman geliyo bilen varmı ?
  • Çok oldu çıkalı, Apple Store'da var.
  • Tüm Fatality'ler


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyuna daha başlayamadım zaten işten güçten.Akşam geçince onlineye bir bakacağım.Eğer dediğiniz gibiyse biraz beklemek yararıma olacak gibi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.