Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 : Sağlam Kombocular Grubu : ANA KONU (Kombo Öğrenmek İsteyen İçeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
27.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MORTAL KOMBAT 9 : Sağlam Kombocular Grubu : Hits Show !!! ANA KONU !!!

    Evet arkadaşlar bu başlığa eski yeni tüm Mortal Kombat severleri bekliyoruz.Amacımız oyunda yapabildiğimiz komboları vidyo olarak sunmak.Böylece diğer arkadaşlarda güzel uzun kombolar yapabilecekler.
    Herkes kendi yapabildiği en uzun ve zor komboyu yazarsa ya da vidyo çekip buraya koyarsa süper bir hizmet olur.Oyun daha çok yeni kendimizi geliştirmeliyiz.
    İlk olarak ben yaptığım kombo vidyosunu koyuyorum.Hepimiz yeni olduğumuz için mükkemmel kombolar beklemiyorum.Ama eminimki yavaş yavaş süperleri ortaya çıkacaktır.


    NIGHTWOLF COMBO :



    Bu kombolarla ilgili soru varsa cevaplayabilirim.



    NOT-1 : Sadece kendi yaptığımız vidyoları koyarsak sevinirim.Amacımız burada kendimizi geliştirmektir.Başkasının yaptıklarına ben yaptım demek güzel olmaz.
    NOT-2 : Training bölümünde Start'a basıp Record/Playback bölümüne gelin.Böylece oyunu kaydetmiş olacaksınız.Komboyu yapıncada kamera yada diğer bir yöntemle sadece kombonun olduğu bölümü buraya aktarabilirsiniz.
    NOT-3 : İnternette youtube'ta yayılan uçuk kombolardan çekinip benimkini beğenmezler deyip koymamazlık yapmayalım lütfen.Çünkü o komboların çoğu köşeye sıkıştırılıp yapılıyor.Böylece adamlar 14-15 hits'e çıkıyorlar.Çok çok uçuklarıda var tabi o ayrı mesele.Onlardanda bakıp öğrenip yapabiliriz.
    NOT-4 : Kombo öğrenmek isteyen arkadaşlar hangi karakter ile öğrenmek istediklerini yazarlarsa,komboları yapıp video ile buraya koyabilirim.



    MK9 SAĞLAM KOMBOCULAR GRUBU ÜYELERİ

    Vidyosunu koyup güzel hits'ler yapanları gruba ekleyeceğim.Hits olarak en az 7 hits koymanız rica olunur.7 hits ve üzeri komboları bekliyoruz.

    engincheats
    phantom_coal
    Slayish
    1Stoudemire1
    lazko_caner
    centilmenn06
    goxxxel
    TMF
    mortallevent
    Copy Cat
    Reptile--TR
    denn1s33



     MORTAL KOMBAT 9 : Sağlam Kombocular Grubu : ANA KONU (Kombo Öğrenmek İsteyen İçeri)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engingyln -- 12 Kasım 2013; 0:07:40 >







  • çok sağlam değil ama kamera yok ya record edip youtube falan yükleme yokmu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paypay88

    çok sağlam değil ama kamera yok ya record edip youtube falan yükleme yokmu



    Olur hocam tabi ne demek.Bende zaten cep telefonum ile kaydettim.Youtube'a koydum direk.Önemli olan senin yapmış olman.
    Örneğin benim kombomu beğenen olursa tek tek anlatıp başkalarınında yapmasını sağlarım.Gruptaki amacımız bu.Yani gelip vidyoyu koyup hava atıp gitmek değil Amaç herkese yardımcı olmak.
  • mortlaım olasydı en sağlamından bir kaç video eklerdim ama malesef oyunum yok olanlarında kombolarını bekliyoruz
  • Bu da nostalji olarak eski komboculara gelsin

  • arkadaşlar bu komboları nasıl öğreneceğiz izlerken bile takip etmesi zor birde bu hareketleri nasıl uygulayacağız sizin bir öneriniz yada taktiğiniz varmı izledikçe yapamadığım için sinir oluyorum
  • Güzel kombo kardeşim ben en fazla 10 hit yapabildim liu kang ile daha dün aldım oyunu inş daha fazla yapıcam sen telefonla cekmısın görüntü kalitesi düşük biraz ps3den falan direk cekemıyozmu ya programı falan yokmu varsa yapayımda koyayım yoksa telefonla çekersem kötü olur anlaşılmaz pek :)
  • Ben en iyi Scorpion'la yapıyorum şu vurup çekip havaya atıp teleportla ağız burun dağıttığın baya işe yarıyor
  • şu oyunda bi doğru,düzgün kombo yapamadım gitti
  • Evet beyler yabancılar çatır çatır yapıp koyuyor youtube'a.Bizdende yokmu şöyle sağlam kombocular.Bir kaç tane koyunda ortam şenlensin



    quote:

    Orijinalden alıntı: NECO ksk

    arkadaşlar bu komboları nasıl öğreneceğiz izlerken bile takip etmesi zor birde bu hareketleri nasıl uygulayacağız sizin bir öneriniz yada taktiğiniz varmı izledikçe yapamadığım için sinir oluyorum



    Aslında küçük kombolar için Move List'e bakabilirsin.Ama genelde adamı kaldırdınmı indirmiceksin.Eski oyuncular iyi bilir.Yeni oyunda koşma olmasada iki ileri yapınca iş görüyor.Bunu kullanmalısın.Kendin deneye deneye sağlam şeyler çıkarabilirsin.Bu üsttekileri ben kendim çıkardım.Bir yerden görmüşlüğüm yok.




  • Sub zero ile 9 hit %50 buluyorum. %70 leri geçen piskopatlar var, Allah akıl fikir versin diyorum başka birşey demiyorum.
  • beyler oyununmda mi bir bozukluk war anlayamadım ama....training bölümüne giriyorum işte ilk drektifler falan...make 3 hit combo geliyor hocam olmuyor yani kareye istediğin kadar bas tuşlara sadece ilk bastıgımı sayıyor deli olacağım ne özel hareket oluyor nede başka birşey jb ciyim rogero kullanıyorum


  • buda benden ilk günlerde yapmıştım,şimdi daha fazla yapabiliyorum,yalnız belli kombodan sonra çok az can gidiyor normale göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 27 Nisan 2011; 9:56:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazko_caner

    Sub zero ile 9 hit %50 buluyorum. %70 leri geçen piskopatlar var, Allah akıl fikir versin diyorum başka birşey demiyorum.

    köşede mi hocam
  • Gençler bu komboları nasıl ypıyorsunuz? Moves list kısmında 3 bilemedin 5 vuruşluk kombolar var en fazla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanity Fair

    Gençler bu komboları nasıl ypıyorsunuz? Moves list kısmında 3 bilemedin 5 vuruşluk kombolar var en fazla.


    Kendin birleştireceksin hareketleri yoksa move liste kalırsan hiçbirşey olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neonselo93

    beyler oyununmda mi bir bozukluk war anlayamadım ama....training bölümüne giriyorum işte ilk drektifler falan...make 3 hit combo geliyor hocam olmuyor yani kareye istediğin kadar bas tuşlara sadece ilk bastıgımı sayıyor deli olacağım ne özel hareket oluyor nede başka birşey jb ciyim rogero kullanıyorum



    kare-X-üçgen gibi birşey yap diyor olması lazım....çok hızlı bir şekilde parmağını tuşların üzerinden kaldırmadan basmalısın...
  • bende hiç kombo yapamıyorum ya deliricem
  • Beyler bir benden birde phantom_coal arkadaşımızdan video geldi.Sağlam komboları bekliyoruz.+7 lütfen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fairy Tail

    bende hiç kombo yapamıyorum ya deliricem



    Youtube'tan izleyip kendini geliştirebilirsin aslında.Ayrıca hangi adamla oynadığını sölersen bende yardımcı olabilirim sana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phantom_coal



    buda benden ilk günlerde yapmıştım,şimdi daha fazla yapabiliyorum,yalnız belli kombodan sonra çok az can gidiyor normale göre.

    Aga benim adamımda liu kang en fazla 10 hit yapabilmistim sımdı bunu yapıyorum ama 14 hit oluyor galiba bisiklet haraketinde bi tekme kaçırıyorum :)




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.