Şimdi Ara

MONSTER VS MSI(ACİL) !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tam MSI'a karar vermişken bir arkadaşım kanıma girdi MONSTER diye.Bu hafta içinde net alacağım pişman olmak istemiyorum.Yorumlarınızı ciddi şekilde bekliyorum.Benim için ses kalitesi ve oyun performansı çok önemli.

    MSI'da işlemci bi tık üstün , Monster'da ise ekran kartı yardımlarınızı bekliyorum...

    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=471626&kat=6453&lang=tr-TR#.VVuLIvntmko


    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge72-2qe034xtr-apache-core-i74720hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx965m-173-full-hd-freedos-ekstra-hediyeli/p_5983

    (MONSTER'A SSD TAKACAĞIM)

    VE ÖZELLİKLE BUNADA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM YANINDA WİNDOWS 8.1 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALMASAM İNTERNETTEN BULUP FLASHA ATIP SORUN YAŞAMADANDA KULLANABİLİRMİYİM BU 2 LAPTOPUDA.







  • Monster iyidir ben windows almadım sorunsuz kullanıyorum.
  • monster ın sattığı msi üretimi cihazlardan almanızı öneririm. clevo üretimi cihazlarda hep ufak tefek sıkıntılar oluyor/çıkıyor zamanla.

    bir zamanlar sattıkları clevo üretimi mxm ekran kartlı üst modellerden birinde 1-2 yıl sonra ekran kartı arızası verdi. kullanıcılar ya tamir ettirdi ya da ekran kartı değiştirdi.
    yakın zamanda satılan clevo w350/w370 kasalı abra a5 ve a7 lerde kasa renk atması yaptı. hoparlör kalitesi de vasat seviyede idi. seslerde derinlik ve bass sıfırdı.



    sizin baktığınız model zaten msi üretimi gt kasa imiş. sıkıntı yok tek uyarım olacak. msi gt70-gt60 kasalarda tek fan olduğu için. uçak kalkıyor gibi ses yapıyor bunu göze alın.
  • Monsterın her modeli iyi fiyat performans olarak üstüne yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clevo msı kasa farketmez ikiside kaliteli... teknoloji şans işi mesela kendimi şanslı görüyorum bu konuda imzamdaki cihaza sahibim 3 aydır hiçbir sıkıntı yaşatmadı
  • Ips panelli ince kasa tulparlar çok iyi gerçekten. Soğutma kalın kasaya göre daha iyi ve kasa çok şık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence msi 5000 tl ve uzeri cihazlara daha cok ozen gosteriyor. Ve marka kendini belirli bir populasyona ulastirdigi icin isimden(markadan) para almaya basliyor. Bu arada msi linki patlamis.

    Monsterin tulpar t7 v3.1.1 modelini almayi planliyorum ve eger ki monster alacaksaniz ve tulpar t7 modelleri arasinda kaldi iseniz v3.1.1 tavsiyemdir. V2.6 serisinin kasasi yanlis hatirlamiyorsam plastik ve tek fan var cihazi sogutan.

    T7 v3.1 ve v3.1.1 serilerinden fark yoktur sadece ram ve hdd kisilmistir ek olarak hediye sirt cantasi yoktur.

    V2.6 ve v3.1.1 arasinda fark fanlar/malzeme kalitesi/Cd-rom farki bulunmakta.

    Cd-rom tek fan ve plastik kasa v2.6 modelde bulunmakta.

    V3.1.1 de ise cd-rom bulunmamakta. Bunun yerine hdd/ssd ilave edebilirsiniz.

    Internet uzerinden windowsun istediginiz surumunu indirerek iso formatinda flash belleginize yazdirdiginiz taktirde rahatlikla kurulum yapabilirsiniz.

    Biostan UEFI bios secenegini secerek ve ssd ye kurulum yaparak cihazin acilma ve kapanma surelerinde performans artisi yasayacaksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.