Şimdi Ara

MONSTER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze kolay gelsin ben yaklaşık 2hafta önce monster aldım a5 v5 2.1 arkasında modelde a5 v5 2 yazıyor bu böyle mi geliyor bide torrent indirdiğim zaman dosyayı çok geç açıyor 4-5 dk felan açıyor yetkili varsa yardım etsin geri mi yollayım bilemedim



  • huseyinGokdemir H kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bi monster kullanıcısıyım.
    Öncelikle V5.2.1 zaten v5.2 ile aynıdır. Sadece ekstra ssd yada ips ekran gibi özellikleri oluyor. v5.2 ile v5.3 arasında fark var. fakat senin soruna gelirsek v5.2.1 ile v5.2 arasında küçük donanım farkları var yani kısacası seninki 5.2 ye ek bir donanım ile 5.2.1 siparişi veriyorsun onlar 5.2 yi yükseltip sana yolluyor.
    2.soruna gelirsek dosyanın boyutuna bağlı bir süreç dosya açılması ve yazılımsal bi sorun olabilir.(kullandığın arşiv programı,windows sürümü gibi)
  • huseyinGokdemir H kullanıcısına yanıt
    hocam iade edebiliyorsanız kesinlikle iade edin. monster sürekli sorun cıkarıyor servise gönderiyorsunuz. onlar da daha fazla bozarak size geri gönderiyorlar. sonra tekrar gönderdiğinizde kullanıcı hatası diyorlar
  • İSO dosyalarını Windows gezgini ile açın veya daemon tools kullanıyorsanız programın arayüzünden açın, birlikte aç kısmı ile değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.