Şimdi Ara

Monster notebook HDD baglama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar.

    Monster marka oyun laptopu alicam. Satin alirken istediginiz sistemi kurma sansi veriyorlar. Ben 1TB HDD yi satin almak istemiyorum zaten 256GB SSD var icerisinde.

    Eger istersem eski laptopun HDD sini bu Monsterin icerisindeki HDD slotuna/portuna takarsam calisirmi? Buradaki amacim sadece eski laptopun HDD sini yeni laptopta ayni harici HDD gibi kullanmak.

    Bu dedigim olayi denedim Asus laptopta calismadi.

    Bir ayarmi gerek acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sanırım şunu soruyorsun eski harddiskini taksan içerisindeki işletim sistemi monster da çalışır mı diyorsan çalışabilir ama sorunlu çalışır , eski harddiskite eski pc nin dosyaları oldugu için yeni pc yi tanımaz tekrar driverları falan kurman lazım uyum sorunu yaşanabilir.

    Not:önemi varmı bilmiyorum ama monster tavsiye etmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serusvon -- 7 Ocak 2020; 23:5:21 >
  • Yok hocam amacim eski laptoptaki isletim sistemini kullanmak degil. Sadece eski laptopun hdd yi yeni laptopun icine takip harici disk gibi kullanmak.

    Bu yapmanin yontemi var, harici usb hdd disk alip icine eski laptopun hdd sini takmak fakat ben bu sekilde kablolu olarak degilde direkt yeni laptopun icine takmak istiyorum eski hdd yi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışır. sistem açıldıktan sonra direk görürse sorun yok biçimlendirip devam edersin. Ama görmesse bios ayarlarından göstermen gerekebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.