Şimdi Ara

Monster düzenbazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç gün içerisinden monsterdan bilgisayar almak uzereydim bugün yaşanan olayı gördükten sonra hele Bi dur dedim. Şimdi boot mesajları bırakın soruyorum size ben yaklaşık 6 aydır bu bilgisayar için birikim yapıyorum arkadaşlardan birisi dolar düşmesine rağmen neden fiyatların düşmediğini sorduğunda o arkadaşa yetkililer "fiyatlar dolar 2.32 olduğu zamanlardaki fiyatlar baz alınıyor" demişlerdi. Şimdi soruyorum ben bu arkadaşlara dolar indiğinde bir tık bile oynamayan fiyatlar dolar fırladığında nasıl böyle birden çıkıyor. Stok takibini düzenli yapıyorum baktığım ürünler hiç stok sıkıntısı yaşanmayan ürünler. Yani sizin 2 aylık dolar düşüşüne rağmen indirim yapamadığınız notebookların fiyatını 1 günlük "dalgalanmayı" fırsat bilerek bir çeşit fırsatçılıkla direk arttırıyorsunuz. Kusura bakmayın ama bu adiliktir. Yakınlarımdan birkaç kişiye tavsiye vermiştim birde. Bundan sonra benim ne bireysel reklamımı nede paramı alabilirsiniz alabildiğine kötüleyecem sizi almak isteyenede. Hadi bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yanlışın var, bende öyle zannediyordum baştan. Sitedeki ana laptop listesindeki fiyatlar şimdiye kadar öğrenci indirimi uygulandığındaki fiyatlardı. Artık öğrenci indirimi uygulanmamış fiyatlar gösteriliyor. Sepete ekle özelleştir dersen eğer ve öğrenciyim seçersen eskisiyle aynı fiyatlar, fark yok
  • Kardeş 100 lira az para değil yani bu dalgalanmayı fırsata çevirmeyi gerektirecek bir durum yok ortada kızdığım nokta o mesajımdaki 2.32 li kısmı bidaha oku istersen o mesajı konuları arar bulurum yarın bugün mobildeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vala firmadan bende emin değilim henüz bir kaç gün içinde 5 000 tl lik bir gamebook alıcam. halen monsterı araştıroyurm

    ANCAK ŞUAN FİRMAYA BÜYÜK HAKSIZLIK YAPIYORSUNUZ.
    TAKİP EDİYORUM DİYORSUNUZ DUZGUN TAKP EDEMEMİŞSİNİZ
    FİRMA NOTEBOOKLARIN FİYATINI GÖZÜKEN YERDEKİ FİYATI ÖĞRENCİ İNDİRİMSİZ FİYATI. DİKKATLI BAKIN ÖĞRENCİYİ İŞARETLERSENİZ TULPARLARDA 350 TL İNDİRİM OLUYOR.

    ESKİ FİYATLAR AYNEN DEVAM YANİ
  • Başlık cidden hakaret ve felaket..Nedir anlamadım cehalet ve cesaret bir araya gelmiş böyle felaket bir konu açılmış.Malesef milletçek okuma engelliyiz.Monster'ın sitesini dikkatli inceleyin derim.Artan çıkan bişey yok.
     Monster düzenbazlığı




  • Vur yaftayı direk 100 lira yazdım dikkat edersen bak bakım abrada aynımı 2800 olan abra 2900 e çıkmış. Son 6 ayın bütün fiyatlarını biliyorum ben bana boşa laga luga yapma. Okuma özürlü birisi varsa oda sensin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şirket kendini koruyacak tabi dolar 2.7 de şuan fiyatların sabit kalması mümkünmü biraz mantıklı düşünün empati yapın
  • Siz cidden anlamıyorsunuz anlattığım olay açık ve net ben gayet iyi anlatabildiğimi düşünüyorum. Dolar düşünce hiç kımıldamayan fiyatlar 1 günlük dalgalanmada yine çıkıyor abra a5 ler çok tercih edildiği için tulparda fiyatlar aynı yine ama millet abra yerine tulpar alsın diye böyle bir şey yapmak ne kadar mantıklı? N11 üzerinden açılan siparişlerde öğrenci olma şartı aranmazken yine öğrenci indirimli satılıyor. Bu yapılan stokçuluktan başka bir şey değildir. Takip eden anlar arkadaş bu kadar basit bi olay. Tulpar fiyatları sabitken abralara 100 lira zam yapılmıştır. Bu kadar basit. Anlamadan okumadan boş yorum yapmayın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ganzili -- 9 Haziran 2015; 10:01:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma o zaman. Firmaya giydiriyorsun boyna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to9y -- 9 Haziran 2015; 10:44:06 >
  • yapacak birşey yok türkiye şartları ---- abra serisinin fiyatı önceden 100 tl ucuzsa ve tulpar zamlanmadan abra zamlandıysa demekki monster firması abra modelini sürümden kazanmak için ucuza satıyordu...
    hiçbir alıcı bir firmayı fiyat politikası sebebiyle dolandırıcı yerine koymamalı aynı donanım özelliklerde bir muhadilini bulabiliyormusun kardesim . bak bakalım msı markasının fiyatlarına .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ganzili

    Birkaç gün içerisinden monsterdan bilgisayar almak uzereydim bugün yaşanan olayı gördükten sonra hele Bi dur dedim. Şimdi boot mesajları bırakın soruyorum size ben yaklaşık 6 aydır bu bilgisayar için birikim yapıyorum arkadaşlardan birisi dolar düşmesine rağmen neden fiyatların düşmediğini sorduğunda o arkadaşa yetkililer "fiyatlar dolar 2.32 olduğu zamanlardaki fiyatlar baz alınıyor" demişlerdi. Şimdi soruyorum ben bu arkadaşlara dolar indiğinde bir tık bile oynamayan fiyatlar dolar fırladığında nasıl böyle birden çıkıyor. Stok takibini düzenli yapıyorum baktığım ürünler hiç stok sıkıntısı yaşanmayan ürünler. Yani sizin 2 aylık dolar düşüşüne rağmen indirim yapamadığınız notebookların fiyatını 1 günlük "dalgalanmayı" fırsat bilerek bir çeşit fırsatçılıkla direk arttırıyorsunuz. Kusura bakmayın ama bu adiliktir. Yakınlarımdan birkaç kişiye tavsiye vermiştim birde. Bundan sonra benim ne bireysel reklamımı nede paramı alabilirsiniz alabildiğine kötüleyecem sizi almak isteyenede. Hadi bakalım.

    Sn. Ganzili ve Değerli Arkadaşlar;

    Almayı düşündüğünüz modele ait detayları en geç 12 Haziran 2015 cuma günü mesai bitimine kadar lütfen bize web sitemiz üzerinden mesaj atarak iletin. Arkadaşlarımız sizlerle iletişime geçerek fiyat, ödeme biçimi vb. konularda en uygun biçimde yardımcı olmaya çalışacaklardır.

    Saygılarımızla,

    Monster Müşteri Hizmetleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aradım ve bütün sorularımın cevabı maalesef oldu. Bende maalesef bu şartlar altında herhangi bir urun satın almıyorum!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı özellikteki 2 bilgisayar topladım. Biri Msi biri Monster. Fiyatları aynıydı. Başka ne diyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben monsterın sitesinden ögrenci kampanyası ile netten almak istiyorum ama okul bitti şuan okumuyorum belge falan istiyorlar mı??
    veya o şekilde alsam sonradan sıkıntı çıkar mı?
  • fat33 kullanıcısına yanıt
    Belge istemiyorlar alırsan bir sıkıntı olmaz için rahat olsun.
  • N11 den öğrenci indirimi ile alabiliyor muyuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheVenganza T kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı da o ya n11 siparişleri indirimsiz artık ancak peşin alırsan site üzerinden alabiliyorsun ondada havale indirimi kalkmış. Bu ara indirimsiz Monster almayı düşünme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ganzili -- 13 Haziran 2015; 14:21:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.