Şimdi Ara

Monster alacak arkadaşlar incelesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bir çok kişinin Monster notebook konusunda kararsız kaldığı birden fazla forum açmış ve sorularına tam yanıt alamadıklarını görmüş bulunmaktayım.

    1 sene önce Monster Abra A7 V5.1.1 Modeli pc' sini satın aldım. PC ilk geldiğinde bildiğiniz gibi freedos' du. Bir çok işletim sistemi denedim. Bunların arasında Mac OS X bile var. Çok fazla denemelerim sonucunda, denemelerle mi alakalı bilmem ancak pc açılmamaya başladı. Servise gönderdim ve cihaz yapılarak geri gönderildi. Ancak ekran kırık gelmişti, tutanak tutturup geri gönderdim, tek bir soru bile sormadan gün içinde ekranı değiştirip geri gönderdiler.

    Aradan bir süre geçtikten sonra yine bir arıza ile karşılaştım. Arıza yine aynıydı. Bu sefer logoda kalıp açılmamazlık yaptı. Tekrar servis ile görüştüm ve ürünü gönderdim.

    Kullanımdan kaynaklı menteşelerde gevşeklik mevcuttu, hiç bir ücret alınmadan menteşe sorunu çözülmüştü. Üstüne ekranın kenarında ki çerçeve ve alt kasası da değiştirilmişti.

    Bununla kalmayıp anakart değiştirilerek mevcut sorun çözülmüştü. Ekranda 2 tane ölü pixel vardı. Yine ücret talep edilmeden eski ekranda yenisi ile değiştirildi. Dengesiz şarj etmem nedeni ile batarya ile ilgili sıkıntım vardı, bu sorunda ücretsiz çözüldü.

    Bunu neden yazdığımı soruyorsanız, bilgisayar alırken ne kadar iyi özellikleri olsa da servisi iyi olması gerekir. Bir çok pc kullandım. Casper, Asus, MSI. Ancak şunu söylemeliyim ki Monster gibi hizmet veren başka bir firma asla ve asla yok.

    Fokus Bilgisayar' a, çalışanlarına ve müşterisi ile olan ilgi ve alaka için firmaya çok teşekkür ederim.







  • iyi ki monster almışım
  • viral

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta pc senden çok serviste durmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alali 3 gun oldu ve pismanim aciksacasi abra a7 v6 3 aldim w10 yuklu mesela cs go acıyorum oyunu alta alıyorum youtube dan muzık acıyorum oyuna gırıyım dıyorum hoopp mavi ekran :) euro truck 2 acıyorum arkadan google da bıseyler arastırıyorum oyuna gırıyım dıyorum hoopp pc donuyor
  • Aynen ağlanacak haline sevinmişsin kardeş. Bu kadar para verip sürünmüşsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bakmakta var şuda var bütün servisler ilk gönderişte hatayı direkt çözen bir sunum koymuyor. Ben telefoncuda çalıştım, kvk telpa genpa hepsi birbirinden beterdi git gel ücret ödeniyor olmuyor bidaha git değişiklik yok sağlam kutudan çıkan ekranı kırık telefonlar neler neler şu an bir firma malında hata olacak en son yapacağı şey ücretsiz değişimdir. 3 kez değiştirmişler anakart harici kullanıcı hatası istese takır takır alırki msi affetmiyor kullandığım için az çok biliyorum, asus veya diğer yerleşik markalarda affetmez bunlar sayısal çalışır memmuniyet yoktur. Ekranında az çok belli rahatsız eden 3 ölü pixel olsa değiştiremezsin parayı ver değiştirelim veya sınırı 4 olacak öyle gel ekrana yumruk atıp versen kullanıcı hatası dön başa...

    Yiğidi öldür hakkını yeme hem malı ucuza satıyor hemde iyi garanti hizmeti veriyor parayı döktüğüm msi bilgisayarım yarın benim bir hatamdan ufak bir hasara uğrayacak pil ölecek gevşeme olacak kasa açılacak vs msi-servispoint benden para talep etmeyecek ben gülerim marka olduğu için bahsettiğim telefon tamiri garantilerinden farkı yoktur Servispoint firmasının şikayetlerini azçok herkes bilir bilmiyorsanız bir bakın bende msi kullanıyorum ama garantilik işim olursa ayvayı yiyeceğimi düşünüyorum...

    @srenkenstein

    Edit : Hiç olmamasıda daha iyi tabi ama her üreticide oluşan tipte hatalar bence hatalı malına doğru düzgün sahip çıkması bir + yukardada yazdım zaten dünya çaplı markalar servisi aracı markalara bırakıyor ve bu rezalet bir durum ortaya koyuyor firma kendi laptobuna kendi bakıyor ve böyle hizmet veriyorsa tebrik edilmeli her cihazı sorunlu çıkmıyor sonuçta çıkanıda sahipleniyor firma...

    @musa_unsal2005



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 10 Ocak 2016; 23:25:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar burada amaç diğer firmaların yapmadığı şeyleri yapmak. Asus için konuşuyorum 271 gün sonra iade aldim cihazı ki surundugum ve diskteki verileri kaybetmem de artisi oldu.

    (Asus verilerinin olduğu diski 350TL gibi bir fiyat ile satabilecegini söyledi)

    MSİ da iyi olmasına gerçekten iyi ancak, GE70 serisi bir notebook kullanımdan kaynaklı altında ki etiket çıktı diye anakart arıza ücreti tarafımızdan istendi.

    Böyle bir servis varken diğer markalara bakmanizi tavsiye etmiyorum. Yeni nesil işlemcili serilerde update bekleyeceksiniz. 4. Nesillerde de buna benzer hatalar zamanla cozulmustu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkay kardeş monster hakkındaki görüşlerin için sağol çok yardımcı oldun ama şunuda demeden geçemicem cihazı aldığın maliyetden fazlasını çıkartmıssın firmadan herhalde :)
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Hizmetin iyi olması çok güzel bir şey ona lafım yok. Ama bu sorunlar 1-2 defa olan bir şey değil. Sürekli memnuniyet konusu/yorumu görüyoruz neden çünkü sürekli servise gidiyor alanlar. Ben de Tulpar almayı kafaya koymuştum daha sonra her ne kadar sürekli çözüm odaklı çalışılsa da aktif kullanmam ve İstanbul dışında olmam nedeniyle risk alamadım. Belki alsaydım sorun yaşamayabilirdim. Şu an yeni aldığım MSI cihazımda ufak bir sorunum mevcut mesela fakat bu servisle çözülecek bir durum gibi gözükmüyor.

    Elime geçen cihazlarda uzun yıllarda her hangi bir problem yaşamadım ama Monster alma arefesinde forumdaki konulardan dolayı soğudum açıkcası. Amacım kötülemek değil ama böyle bir durum da var. Malum biraz da şans işi oluyor.
  • monster'ın servisi belkide en iyi servistir dünyada ama kronik sorunları çok olan bir bilgisayar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.