Şimdi Ara

Monster Abra A7 v6.3 'ten Gelen Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Böyle bir ses çıkarıyor cihaz. Ortam sessizken çok net duyuluyor ve biraz rahatsız edici. Rutin çalışma sesi mi bu yoksa bir problem olabilir mi? Videonun sesini iyice açarsanız duyarsınız.



  • Hard disk sesi gibi videoda çok yüksek gelmiyo eğer çok yüksek değilse normaldir.
  • HDD'den gelen ses. Bu sese çözüm yok malesef. 7200 RPM hanhi HDD'yi takarsanız takın bu ses hep olacaktır. Monster'ında yapacak bir şeyi yok. Önerim Kötü de olsa bir SSD'i alıp işletim sistemini oraya kurmak. HDD'yi de depolama için kullanırsınız. Özellikle Windows HD ile çok oynuyor bu sebeple ses olouyor. Ubuntu'da bu ses daha az. Ancak bu soruna bir çözüm değil tabiki.
  • araknafobia kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için. SSD almaya çalışacağım. Bütçeyi daha fazla zorlamamak için sonraya bıraktım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thriller89

    Teşekkürler hocam cevap için. SSD almaya çalışacağım. Bütçeyi daha fazla zorlamamak için sonraya bıraktım.

    Son bir öneri olarak şunu söylemek istiyorum o ses gerçekten çok sinir bozucu. Düşükde olsa 128GB hatta 64GB bile olabilir bir SSD al. Birde windows kullanıyorsunuz sanırım of of of sürekli HDD ile oynuyor o lanet olası siste. Takside felan böl yavaş yavaş öde hem hızın hem de sessizliğin keyfini çıkar.
    Şuan kütüphanedeyim arkadaşın birinden HDD sesi geliyor, sesinden ben rahatsız oldum o derece fark var yani :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thriller89

    Teşekkürler hocam cevap için. SSD almaya çalışacağım. Bütçeyi daha fazla zorlamamak için sonraya bıraktım.

    http://www.amazon.com/Samsung-850-EVO-250-MZ-N5E250BW/dp/B00TGIVZTW?ie=UTF8&keywords=m2%20ssd&qid=1459338993&ref_=sr_1_2&s=pc&sr=1-2

    Burayı takip et 79$ olunca al birde 5$ indirim kuponu eklersen bayağı ucuza almış olursun .

    Ben sipariş verdim 230 tl ye geliyor , türkiyeden almaya kalksan en ucuz webdenal oda 310 tl civarına geliyor ve okuduklarıma göre garatni olayı sıkıntılıymış. diğer seçeneklerde zaten m.2 sata ssd'ler 350-400 gibi fiyatlarda .

    amazonda 120 gb arasında çok fark yok ,250 gb almaya çalış , yeterli alan sağlayacaktır size .

    Ses konusunda kesin bişey diyemem ama normal bir hdd sesi değil . Bendede 750 gb 7200 rpm hdd var beni rahatsız edecek bir ses duymadım ancak kulağımı dayayınca mekanik sesisini alabiliyorum bunun dışında ne sessiz nede sesli ortamda dışarı vuran bir ses yok . Servis ile bir görüşün .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 30 Mart 2016; 15:16:33 >




  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Sn. thriller89;

    Mekanik disklerde özellikle veri alış verişi esnasında daha yüksek olmak üzere ve sistem boştayken de diskin çalışıyor olması sebebiyle bir ses mutlaka ister istemez oluşmaktadır. Hele bir de sessiz ortamda iseniz bu ses bazen sorunmuş gibi görünebilir.

    Aslında mekanik disklerde sorun olarak tabir edilen başlıca problem, genelde diskin kafa vurması olarak tabir edilen ve diskten sürekli olarak tekrar eden bozuk bir sesin çıkması problemidir.

    Sizin paylaştığınız videoda buna benzer bir sesin oluşmadığını gördük ve diskinizin normal çalıştığını düşünüyoruz. Ancak yinede içinizin rahat etmesi açısında dilerseniz 444 26 04 numaralı teknik destek hattımızı arayarak arkadaşlarımız ile görüşebilirsiniz.

    Belki onlar da size bir fikir verebilir ya da cihazınızı teknik servisimize kontrol edilmesi için göndermenizi sizden rica edebilirler.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.