Şimdi Ara

Monster Abra A7 V1.1 mi Lenovo Y510P mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle,

    Başlıktada belirtmiş olduğum üzere bu iki marka notebooktan birisini almayı düşünüyorum. Maksimum bütçem 3000 TL'dir. Monster biraz daha ağır bastığı için konuyu bu kısımda açmayı uygun gördüm. Abra A7 kullanan arkadaşların görüş ve önerilerine ihtiyacım var. Kullanım amacım öncelikli olarak oyun ve işim gereği ERP proğramlar üzerine olacaktır. Abra A7 ile piyasaya yeni çıkan oyunları High performansta oynayabilir miyim? benim için kullanışlı olur mu merak ettiğim hususlar bunlardır. Siz değerli arkadaşların yorumları karar kılmamda birhayli bana yardımcı olacaktır. Şimdiden herkese teşekkür ederim. İyi günler..



  • Abra A5 Kullanıyorum, Abra A7 den aşırı derecede ayıran bir fark varmı bilmiyorum fakat ben A5 den çok memnunum. A7 ile değil hight ultrada bile günümüz oyunlarını rahatça açarsın. Gerek firma gerek ürünler seni yarı yolda bırakmayacaktır tavsiye ederim.

    Fakat büyük ekran takıntınız yok ise A7 Gereksiz bence A5' e yönelim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofyale -- 11 Temmuz 2014; 10:23:04 >
  • FuNky1907 kullanıcısına yanıt
    bende tulpar 17 inch var bence 17 den şaşma
  • Teşekkür ederim arkadaşlar değerli yorumlarınız içiN A7'de karar kılıyorum büyük ihtimal onu alacağım lakin donanım olarak Abra A7 lenovodan üstün değil mi karşılaştırma yapacak olursak ? ultra ayarlar gerçekten iştahımı kabartıyor umarım güzel sonuçlar alırım sağolun..
  • A7 de isikli klavye yok.. ABRA A5 V1.1 IYI HERALDE.Bende alacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FuNky1907 kullanıcısına yanıt
    755SLI Ve GTX860M karşılaştırmasında benim tercihim GTX860 Olur. SLI Desteklemeyen birçok oyun var ve Lenovonun bu modeli aşırı ısınmasıyla biliniyor.

    Kabul tasarımı bence harika fakat Monsterin performansını alamazsınız.
  • Bende öyle düşünüyorum tamam kasası gerçekten yaratıcı bir tasarım olmuş fakat Monster'in performansını yakalayamayacak gibi duruyor. GTX860 daha üstün bir model. Acaba monsterda ısınma problemi oluyor mu sanmıyorum pek olduğunu ama ?
  • FuNky1907 kullanıcısına yanıt
    Hayır asla bir ısınma yok. Tabi siz Battlefield'i full çözünürlük + ultrada oynatırsanız hangi makina olursa olsun ısınır. Fakat aynı oyunlar ve aynı değerler için kesinlikle monster daha stabil çalışıyor ve tabi ki daha performanslı. Ben Lenovoya karşı şiddetle Monster tavsiye ediyorum. Eğer ikilemde kalacakanız MSI Monster ikileminde kalmalısınız. Fakat f/p açısından bu ikilemde bile Monster ağır basar.
  • Teşekkür ederim ilgi alakanız için sayın ofyale :) bencede monster her konuda diğer iki markadan daha üstün ve stabil çalışıyor araştırmalarım ve sizlerin tecrübeleri bunu gösteriyor :) kararıma yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim iyi günler dilerim.. Artık A7 ve A5 arasından seçim yapmak kaldı onuda hallettik mi tamamdır 17'' biraz daha yakın ama bakalım siz ne önerirdiniz oyunlar açısından hangisi kullanışlı olur 17'' mi 15.6'' mi ?
  • Hayır 17 Almayın bende başta çok direttim masaüstünden sonra küçücük ekrana alışamam diye fakat aldığım gün bunun gerkesiz olduğunu düşündüm 15.6 gayet kullanışlı. Hem aralarında 300 lira fark vardı yanılmıyorsam bu farkada ssd ekletebilirsiniz.
  • Evet 300 TL civarı bir fark mevcut aralarında sanırım ssd taktırmak faydalı olur mu sizce ne gibi yararı olur dahili sisteme ? birde 8 GB RAM yerine 16 GB taktırmayı düşünüyorum sistemin stabil çalışmasına mani olur mu acaba ?
  • FuNky1907 kullanıcısına yanıt
    16 Gb rame ne gerek var ? Yazılım ve render işiyle uğraşmıyorsan 8 Gb çok bile.

    SSD Kesinlikle taktırmalısın ciddi anlamda performans etkiliyor.
  • 8 GBde yeterli diyorsunuz anlaşıldı :) yok yazılım ve render işi ile ilgilenmiyorum ssd olarak önerebileceğiniz marka varmı dır onu taktıralım ?
  • FuNky1907 kullanıcısına yanıt
    Ram konusunda bi sıkıntınız olmasın. SSD ye gelirsek ben pahalıya gelsede direk kendi sitelerinden özelleştirerek 128 Gb mSata Mushkin taktırdım. Apple'ın Mushkin ürünlerini kullandığını biliyorum o güven verdi diyebilirim şimdilik bir sorun da yaşamadım. Sitedeki seçenekler arasında f/p açısından en uygunuda buydu zaten.
  • Sizin A5iniz hangi versiyon acaba sitedekilerden? Anladım çok çok teşekkür ederim desteğiniz yardımlarınız için gerçekten bi hayli yardım ettiniz çok sağolun gerçekten bende o modeli seçiyorum size güveniyorum 128 Gb mSata Mushkin'i. Başka bir modifikasyon da zaten gerektirmiyor sanırım değil mi ? Birde siz yüzyüze mi aldınız yoksa internet üzerinden mi fark olur mu acaba arada ?
  • FuNky1907 kullanıcısına yanıt
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463523&kat=6454&lang=tr-TR Benimki bundan. SSD Konusunu biraz araştırın isterseniz benimki biraz aceleye geldi. Siz normal sata ssd alıp sata girişine de takabilirsiniz. Daha düşük fiyat olur fakat o da kendi sitelerinde yok. Ayrıca ben internet üzerinden banka havalesiyle aldım fakat almadan önce telefonda görüştüm. Havaleyi 15:30 gibi yapmıştım yaptıktan 2 gün sonra öğlen 1:30 gibi elimde oldu.
  • Bende bu modeli düşünmüştüm zaten isabet oldu sizde aynısını kullanıyormuşsunuz. :) Dışarıdan fazla parça ile uğraşmak istemiyorum işin aslı firmanın bünyesindeki markalara baktım mushkin yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Taksit seçenekleri varsa benim için daha faydalı olur herşey için teşekkür ederim çok sağolun ilginiz alakanız için.. Son bir soru :) sanırım linux yüklü geliyor siz wn8 e çevirdiniz mi yoksa alırken mi yaptırdınız ?
  • Kendim yükledim sıkıntı olmadı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.