Şimdi Ara

Monster Abra A5 v6.1 sağ fan tıkırtısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 2-3 gundur elımde bılgısayarı sorunsuz kullanıyordum çok da memnunum derken sağ taraftaki fandan sürtmeye benzer tıkırtı gelmeye başladı forumu araştırdım bu sorun yaygınmış ancak teknık servıstern sonraki durumu paylaşan çok olmamış.
    Servise gönderdikten sonra kesin olarak çözülebilen bir sorun mu yoksa kasanın kronik problemimi bu olay. Daha önce bu sorunu yaşayan arkadaslar teknik servisten sonraki durumu yazabilirlerse iyi olur. Kasanın kronık sorunu ise ve ara ara kendını tekrarlayacak bir sorun ise direk iade edicem.



  • kutluay88 K kullanıcısına yanıt
    Fokus bilgisayar böyle durumlarda hemen yeni fan takıyor. Gönderin servise hallederler. Yenisinin ne kadar süre sessiz çalışacağı belli olmuyor. Bu tamamen kullanım oranı ve kullanılan ortam ile alakalı bir durum.
  • Daha sonradan güç kaynagı ıle ılgılı bir sıkıntı çıktı ve bu gun iade için geri gönderdim açıkcası performansından gayet memnundum ve iade etmek istemıyorum ama daha önceden bu sorunlarla servise giden arkadaşlar cihazlarının şimdiki durumları ile ilgili bilgi paylaşırlarsa iyi olacaktır.
  • Aynı sorun bende de varda, Abra A5 5.1 bendeki dostum. Sorunsuz şu an maaşallah. Bir kaç gün sonra aradılar "servisten memnun kaldınız mı" gibisinden. Monster'ı ve servisinden memnunum şahsen. İçiin rahat olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.