Şimdi Ara

MONSTER ABRA A5 V5.3 wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 2 ay onceMONSTER® ABRA A5 V5.3 aldim yanliz soyle bi sorunum var wifiye baglaniyorum 1 hafta sonra birdaha gormuyor benim wifimi. diger wifi isimleri gorunuyor ama benim wifim gorunmuyor. telefondan baska bilgsiyardan girebiliom hicbir sknti yok. yeni surucusunude kurdum . hatta kaldirdim tekrardan kurdum yine olmadi yardim edebilecek olan varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aygıt yöneticisinden tamamen yazılımıyla beraber wireless kartını kaldır sonra ilk olarak üstteki simgelerden donanım değişikliklerini tara de windows yeniden yüklesin driverı. Ardından kablosuz ağlardan kablosuz ağınızı unutmasını sağlayın bilgisayarın. Tekrar girmeyi deneyin böyle.

    Eğer sorun devam ederse. Wireless kartınızın son sürümünü laptop sitesinden değil wireless kartınızın sitesinden indirin. Aygıt yöneticisinden kaldırın. İndirdiğin sürücüyü kur. Kablosuz ağı unut tekrar bağlan.

    Eğer hala sorun devam ederse modeminde ayar yap. Kablosuz şifreleme kısmında şifreleme türünü WPA/WPA2 mixed tarzı bişey varsa onu seçin. Yayın yaptığı kanal ı da 6 veya 11 yaparak deneyin.

    Umarım bunlar çözüm olur.
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    cok teşşekür ederim hocam valla format attım yeni okudum cevabınızı eğer birdaha olursa dedğiniz şekil yapacam 2 ay oldu alalı 2 dir format atıyorum valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.