Şimdi Ara

Monster A7 6.2 hakkında kısa kullanım yorumlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle paketlemede gösterdikleri özen ve gönderdikleri çanta dikkatinizi çekiyor. Laptopun kapağını açar açmaz resimlerin yansıtmadığı hoşbir işçilik ve görsellik var. Klavye aydınlatması hoşuma gitti; led ışığın her tuşun etrafında ince bir border oluşturması hoş bir efekt. Laptop klavye düzeninde ok tuşlarının etrafında boş alanlar olmamasından biraz alışmakta zorluk çekiyorsunuz (benim için geçerli); ama zamanla alışılacak o kesin. Ekran tercihim IPS'di gerçekten çok güzel, parlak. Oyunlarda çok çok ince hesaplar yapmıyorsanız (milisaniyelerle uğraşmıyorsanız) tercihiniz olmalı. 17.3 inç ekran bence çok iyi ve yeterli bir görsellik vermekte. Klavyedeki türk lirası yeni sembolünü düşünmeleri bence iyi olmuş. Sıkıntı demek yanlış olur belki ama power tuşuna hafif temas ederseniz, basıldı hissini alıyorsunuz ama sistem açılmıyor. Biraz daha kuvvetli basmak gerekiyor. Çok sorun değil hani. Touchpad ile ilgili bazı arkadaşlar memnun değiller bazı forumlarda okuduğuma göre ama ben eksik bi taraf bulamadım dokunma hissi özellikle tuşlarına basma hissi yumuşak.

    Windows için ayrıca para ödemek biraz can sıkıcı olsa da Windows 10 kurulumu sonrası güncellemeleri yaptıktan sonra; beraberinde gönderilen windows 10 için olan sürücü medyasından sorunsuz kurulum yapıyorsunuz. Windows 8 için ayrı bir cd/dvd medyası da gönderiyorlar. Bir de 3 aylık antivirus programı gönderilmiş. BIOSa girip UEFIyi enabled yapıp windows 10'u USB'den kurdum. Sistemin açılması 8-10 saniye sürüyor. SSD üzerine windowsu kurduğumu söyleyeyim.

    Control center programı ile sistemi konfigure edebiliyorsunuz. Fan hızı "en fazla" ayarında buna gürültü değil de rüzgar sesi diyelim rahatsızlık vermiyor aksine benim hoşuma gitti. Zaten çok devreye girmiyor. Genelde otomatik ayarında bile 3D oyunlarda az bir rüzgar sesi duyuyorsunuz sonra kesiliyor. Benim hoşuma gitti.

    Oyun ve ekran kartı benim için fazla bile bunun hakkındaki bilgileri zaten video inceleme kısmında bizzat izleyerek görebilirsiniz. Yalnız izlerken HD formatında izlemenizi tavsiye ediyorum.

    Henüz uzun derleme gerektiren projelerde kullanamadım; ama i7 5700'ün fark atacağını zannediyorum.

    Kısa sürede keşfedebildiklerim bunlar yada aklıma gelenler...

    Memnun kaldım, tavsiye ederim. Beklentilerimi karşıladı. Forumlarda sorun yaşayan bazı arkadaşlar sürücülerden yani yazılımsal olarak sorun yaşamışlar. Sürücüleri doğru platformlarda düzgün yükleyememek gibi. Donanımsal olarak bir sorun yaşayan okumadım. İstisnalar olabilir sonuçta elektronik elemanlar mevcut ve garantisi var; ücretsiz olarak kargolayarak sorunu halledeceklerine eminim. Çünkü sistemi almadan ve aldıktan sonraki tüm sorularıma ivedilikle cevap verdiler.

    Fiyat ve performans için Monster diyorum.







  • emarti E kullanıcısına yanıt
    Hocam merak ediyorum yorumu yazdiginz gunden beri yaklasik 8 gun gecti herhangi bir hata ile karsilastiniz mi ? Oynadiginiz oyunlar varsa bu oyunlarda ortalama kac fps aliyorsunuz ve performansindan memnunmusunuz bende ayni modeli almayi dusunuyorum , gorusleriniz benim icin cok onemli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.