Şimdi Ara

Monk Mod Rahibe modu yeni baştan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar dostlarım ve sevgili günlük. Bu olmadığım süreçte çok ders çalışmadım. Neredeyse büyük bir kısmı hedef belirlemek ile geçti. Bu süreçte hem kendimden tiksindim hem kendimi tanıdım. Baktığımız zaman dünya çok değişiyor. Daha geçenlerde yeni bir yapay zeka tanıtıldı. Beta sürümü bile yeni bir evren gibi. Bunu da hesaba katarak bazı fikirleri harmanlamış oldum.
    En önemsiz kısımla başlayayım.

    1- Üniversite tercihi
    Benim sene başından beri en büyük hayalim Kadir Has'ta okumaktı. Hem okulun renkli kimliği hem yeni bir işe adım atmış olmaları beni fazlasıyla etkiliyordu. Okulun konumu İstanbul'da yaşayan biri için muazzam kesinlikle. Ama şöyle bir sorun var ki dışarıdan gelen birisi için kesinlikle çok fazla maliyet harcanacak okul. Okul İstanbul'un göbeğinde eğer bir yurtta kalırsan metro ve vapurlar kaderin olabilir. Yemek vs bunu aylık hesaba vurduğunda nereden baksan 8 10k gidebilir. AMA işte okula olan aşkımın önüne geçmesi üzüyor. Okulda yazılı sınav yerine sunum ve proje yapma var. Ve bu projeler finansal değer taşıyor.

    Işık üniversite artık hedefim olan yer oldu. Okulun gördüğüm kadarıyla eğitmi Khas kadar renkli değil AMA okulun yurt sorunu pahalı lık sorunu yok. Konumu İstanbul merkezine aşırı uzak olsa bile Şile'nin güzellikleri bu durumu kapatıyor. İlçe de mülteci yok. Khas mesela Fatih'de orada Türk kalmamış neredeyse. Yani Kadıköy'e vs. gidersin ama yine sıkıntı yani. Işık Üniversitesi'nin tek kişilik odasına vereceğin yurt paraso Khas'ta 4 kişilik odalarla fiyat olarak eşdeğer. HEM Şile Amsterdam gibi yer. Gördüğüm kadarıyla Turistik yer olduğu için kafeleri otelleri aşırı güzel. Benim içime gerçekten sindi gibi. Eğitimi de iyi diyorlar ama detaylarını tam bilmiyorum.

    Monk Mod konusuna gelirsek. Devamlılık ve irade en kilit nokta. Kaçamak yapmamalısın ve gevşememeyi öğrenmelisin. Bu yüzden 1.5 saat ders 10dk molalarımın arasına spor koymaya karar verdim. Hayatı akışına göre yaşamayı öğrenmiş olacağım.
    Kuralları tekrar sayarsak kısaca ZEVK VEREN HİÇ BİR ŞEY YOK. SADECE KENDİNE YATIRIM YAPACAKSIN. Sınava TAM 6 ay süre var. Günlük 10+ saatlerle 70k ve altı sıralama yapacağıma inanıyorum. İnanmak istiyorum. Bu konuların ismini öncekinin devamımı yeni mi koyarım bilmiyorum. Bakacağım artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • 2 hafta önce başlamamış mıydın?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Evet devam ediyor zaten. sadece buraya bir süre yazmamıştım. Yani mevzu monk Mod değil rapor yazmamam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.