Şimdi Ara

Monitör önerir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım için güzel bir monitör arıyorum ama monitörden çok da anlamıyorum açıkçası. Kavisli monitörler hoşuma gidiyor o yüzden onlara baktım ama hz'de biraz yüksek olsun istiyorum. Çok fazla seçeneğe baktım en sonunda en uygun bunu buldum

    https://www.epey.com/monitor/cbox-2360f.html


    hem 144hz hem de kavisli, ama diğer özelliklerinin nasıl olması gerekiyor ve önemli bir eksiği var mı bilmiyorum. Bu markayı da daha önce görmedim. Fikirlerinizi söyleyip 700-1300 lira arası monitör önerebilir misiniz acaba? teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Str6111 -- 8 Eylül 2020; 18:35:33 >



  • Arkadaşlar gösterdiğim monitörle ilgil iyi kötü yorum yapabilecek bu konuda deneyimli biri yok mu yardımlarınızı bekliyorum
  • 2 gün oldu iyi kötü bir şey yazan yok, çok teşekkürler yardımlarınız için.
  • Madem öyle ben önereyim. Alttaki Acer modeli tercih edilebilir çünkü display port ile 165hz verdiği gibi TN paneli dolayısıyla düşük gecikme süreleri sunuyor. Ayrıca bir çok pahalı modelde olmayan pivot ayağa sahip. Curved monitör önermiyorum çünkü ışık sızma sorunu oluyor genellikle ve küçük ekranlarda curved beni çok rahatsız etmişti. Curved bir monitörün bence en az 32" ve belli bir uzaklıktan kullanılması gerekiyor.
    https://www.hepsiburada.com/acer-xf240qs-23-6-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-um-ux0ee-s01-p-HBV00000RV6MG?magaza=BOZDAN%20Teknoloji




  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkürler cevap için. Göz önünde bulunduracağım söylediklerinizi yalnız benim dediğim monitöre baktınız mı gözünüze çok çarpan bir şey var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Str6111

    Anladım hocam çok teşekkürler cevap için. Göz önünde bulunduracağım söylediklerinizi yalnız benim dediğim monitöre baktınız mı gözünüze çok çarpan bir şey var mı acaba?
    CBOX Türk şirketi fakat Çin'e üretim yaptırıyor, kalite konusuna girmeyeceğim çünkü bu işlerin hukuki tarafı falan var boşuna davalık olmayalım. Siz anlamışsınızdır beni o yüzden hiç değinmemiştim bile o markanın ürününe.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yeterince açıklayıcı oldu, çok teşekkürler cevaplar için
  • Biraz daha ilave edip kaliteli bir monitör almanı tavsiye ederim. Çünkü monitörler, ekran kartı gibi sıklıkla değiştirilen cihazlar değildir.


    https://www.trendyol.com/viewsonic/vx2758-c-mh-27-144hz-5ms-hdmi-analog-freesync-full-hd-curved-va-monitor-p-4139927?boutiqueId=411304&merchantId=105013
  • Bütçeni aşıyor ama bu modeli öneririm. Bir defa alırsın ve uzun yıllar kullanırsın. Monitörün kalitesini kullanırken fark edeceksin.
    https://www.hepsiburada.com/asus-vg248qz-24-144hz-1ms-hdmi-display-dvi-d-full-hd-oyuncu-monitor-p-HBV00000GHMV8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.