Şimdi Ara

Monitor Audio RS6 ve AVR ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sn Archi 67;

    Gölcük / Koaceli de , çayımızı içmeye bekleriz o kadar uzak değil aslında .Paradigm leri kesinlikle dinle derim.Üşenme atla gel .Efe tur ve İzmit seyahat vardır.Bin onlara Gölcük garajlarda in . Alo de seni alırım gölcük garajlardan.

    şimdi sitede MA ve Denon ürünlerini görebilirsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Archi 67

    Sn Sakinci sisteminiz çok güzel görünüyor. Aynı sistemi başlangıçta AVR ile kullanacağım ama ilerki zamalarda stereoyaya geçerim belki. Bu işlere yeni giriyorum şu adı geçen virus bende etkilerse :)

    Sn Hometheatre İstanbul a uzak olmasa haftasonu sizin showroom a da uğrayabilirdim fakat yeriniz İzmit te galiba. Zaten size mail atmayı düşünüyordum. Vesile ile buradan sorayım. Geçen hafta sitenizde dolaşırken kendime MA RS6 + RSCLR + RS1 ve Denon 1909/2309 dan oluşan alışveriş sepeti oluşturmuştum. Sepete ekleyip fiyat tespiti yapıyordum. Üzerinde detayları konuşabiliriz diye. Fakat şimdi girdiğimde hem MA hem de Denon ürünlerinin olmadığını görüyorum. Artık adı geçen ürünleri satmıyor musunuz.


    Teşekkür ederim Archi 67. Daha iyileri sizin olur inşallah.




  • Önümüzdeki hafta istanbul dışına çıkacağım. Bir terslik olmazsa dönüşte size de uğrayacak şekilde bir program düşünüyorum. Hem Paradigm leri görürüm hem de kendimin oluşturduğu sistem hakkında bilgi alırım. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
  • bekleriz
  • Arkadaşlar ,

    Sisteminizde kullandığınız Monitor Audio RSLCR Center'in performansını merak ediyorum.Görüşlerinizi alabilirsem sevinirim.Selamlar...

    Papirus
  • Center ı başka bir sistemin içinde mi kullanacaksınız bilmiyorum ama benim frontlarla yani RS6 larla aynı seri olduğu için uyum sorunu yok zaten. Daha önce TV den film izlerken diyalogların bazıları geride kalıyordu. Yaklaşık 10 gündür sistemi kullanarak film izliyorum. Diyaloglar şimdi o kadar net ki gece yarısı sesi biraz kıssamda netlik kaybolmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Archi 67

    Center ı başka bir sistemin içinde mi kullanacaksınız bilmiyorum ama benim frontlarla yani RS6 larla aynı seri olduğu için uyum sorunu yok zaten. Daha önce TV den film izlerken diyalogların bazıları geride kalıyordu. Yaklaşık 10 gündür sistemi kullanarak film izliyorum. Diyaloglar şimdi o kadar net ki gece yarısı sesi biraz kıssamda netlik kaybolmuyor.


    Eyvallah ,

    Oluşturduğum bir sistem yok henüz ama sinema olayında ciddi olarak düşünmeye başladım Monitor Audio'yu. Son zamanlarda Monitor Audio'nun Siver Serisinden RS-6 ve RS-8'leri haricinde Bronze serisinden BR-2 , BR-4 , BR-5 ve BR-6 modellerini de Stereo'da dinleme şansım oldu.

    Hatta bir sinema sisteminde yer darlığından dolayı mecburen önlerde kullanılan BR-2'leri de dinledim.Stereo'da ödül alan bu Bookshelf'lerin sinemadaki performansına hayran oldum ve oldukça keyif aldım inanın.Ben Stereo'yu değilde Home Cinema'yı düşündüğüm için ince eleyipte sık dokumakta gereksiz aslında.Zaten kullanıcılarda sinemaya fazla bile geldiğini söylüyorlar RS-6'nın.Bana göre BR-6 oldukça yeterli.

    Merak ettiğim yalnızca RSLCR'nin performansı.Çünkü ben şu anda Wherfedale Pi Center kullanıyorum ve oldukça da memnunum detaylardan.Zamanının en iyi Center'larından biriydi.İşte aradaki detay farkını kıyaslama adına soruyorum bazı şeyleri.Acaba Wharfedale Pi Center'dan RSLCR'ye geçmek bana artı olarak ne kazandırır detay olarak onu merak ediyorum.Ya da değer mi ? Bildiğiniz gibi bir sinema sisteminde en önemli detayları Center'dan duyacağınzı için Center'ın vereceği detaylar önemlidir.Selamlar...

    Papirus




  • MA silver serisini bu ay yeniledi ve RS serisi artik RX ismini aldi. Yurtdisi forumlarindan okudugum kadariyla yeni silver serisi ses skalasi olarak gold serisine yaklasmis. TR'de nasil bilemiyorum ama yurtdisinda eski RS'leri cok uygun fiyatlarla bulmak mümkün su siralar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vertigo_vh72

    MA silver serisini bu ay yeniledi ve RS serisi artik RX ismini aldi. Yurtdisi forumlarindan okudugum kadariyla yeni silver serisi ses skalasi olarak gold serisine yaklasmis. TR'de nasil bilemiyorum ama yurtdisinda eski RS'leri cok uygun fiyatlarla bulmak mümkün su siralar..


    Fiyat olarak gerçekten de öyle ve RS serilerini Türkiye'de de uygun fiyatlı olarak bulmak hâlâ mümkün.Bir de şu var: Okuduğum kadarıyla RS serisinin estetik görünümünü RX'lerden daha iyi buluyor kullanıcılar. Çevremde RS-6 kullanan arkadaşlarımda aynı görüşte.

    Diğer yanzdan sizinde yazdığınız gibi ses skalası olarak RX serisi RS'den daha iyi olabilir fakat ben RS-6'ların performansını bile çok iyi bulduğumu söyleyebilirim.Keşke RS-6 sahibi olabilsek....:))) Selamlar...

    Papirus




  • Özellikle Ingiltere'de RS'ler icin cok ucuk kacik fiyatlarin oldugunu okumustum:

    RS8 : 425 Pound = 460 Eur
    RS6 : 350 Pound = 380 Eur

    Bunlar cift fiyati, her eve lazim hesabi :) Aynen dedigin gibi RS'e de raziyiz :)
  • Arkadaşım ,

    Sen verdiğin fiyatları nereden buldun bilemiyorum ama bu ürünlerin Türkiye'deki liste fiyatları şu şekilde , bilgin olsun.

    RS6 (Çifti) : 869 Pound
    RS8 (Çifti) : 1135 Pound

    Ben internetten bakmama rağmen senin yazdığın seviyelerde fiyatlar göremedim RS6 serilerinde.En ucuz bulabildiğim RS6 fiyatı 636 $ , kimi yerlerde 875 $ yazılı v.s.

    Ama performansından dolayı hâlâ sıcak bakarım RS6 serisine.Selamlar...

    Papirus
  • Türkiye' deki liste fiyatları yukarıdaki gibi ve peşin alıma %15 indirim yapılıyor. Ben yakın zamanda bu şekilde almıştım. Geçen uğradığımda yeni RX serisinin broşürleri gelmişti. Sanırım kendisi de yakında gelir. Belki o zaman fiyatlar oynayabilir.
    Performans olarak çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
  • Reklam kokan bi hareket olacak ama, Said hocamın dükkana RX serisi gelmiş bile..

    http://www.hifial.com/site/products?brandId=38
  • Yurtdışı fiyatları şu şekilde. Parlak kaplamalar daha pahalı.Diğer renkleri beğenmedim.

    inceleme : http://whathifi.com/Review/Monitor-Audio-Silver-RX6/

    - RX1 standmount £400/pr (£480 in black or white gloss)
    - RX2 standmount £500/pr (£600 in black or white gloss)
    - RX6 floorstander £750/pr (I£900 in black or white gloss)
    - RX8 floorstander £1000 (£1200 in black or white gloss)
    - RXLCR centre speaker £300 (£360 in black or white gloss)
    - RXFX surround speaker £400 (£480 in black or white gloss)
    - RXW12 subwoofer £750 (£900 in black or white gloss)

    Güncelleme:Extreme-Audio'ya RX serisi gelmiş. Siteden link verilen

    http://www.mikropgramofon.com/search_result.asp?stype=fast&xmode=0&sstr=&firma=Monitor%20Audio&format=%28TUM%29&page=3 RX serisi de yer alıyor.Extreme-Audio'yu aradım. Resimde gösterilenin aksine rx6 örneği için gloss olmayanın fiyatı olduğunu belirttiler. Gloss olanın itinalı kullanılmazsa çizilmeye müsait olduğunu belirttiler. Yumuşak nemli bezlerle temizliği yapılmalıymış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 20 Ekim 2009; 21:32:50 >




  • RS6 soylendigi gibi basariliymis. bugun RS6 ve Mordaunt Short Mezzo 6 yi Marantz stero amfi/cdp ile dinledim. RS6 lar Marantz 7003/cdp 6003 Mezzo'lar Marantz 8003/cdp 8003 ile suruldu. RS6 lar benim kulagima daha hos geldi, baslar daha baskin vokaller de daha on planda idi.. RX6 dinlemek istiyorum. RS8/RX8'in RS6/RX6 ya gore belirgin farkliliklari nedir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.