Şimdi Ara

Modeme virüs girer mi??Acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün kotaya baktım 1,4 gb olmuş..ve bugün ayın biri daha yani dün hesap kesimi idi.. vede dün kimse nete girmedi evde...modemim wireless li... geçen ayda böyle bir sorun olmuştu biri bizim nete girmiştir diye bir girişimde bulunmadk..Ama wireless i kapattık bu ay böle bir sorunun olmaması lazım.. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...Çünkü her geçen saat kato gidiyor...Teşekkürler..



  • belki telekomdan aldığın şifreni öğrenmiş girmiştir birisi. gerçi sadece senin telefonuna ait olduğunu söylüyorlar o şifrenin ama bende pek güvenmiyorum o meseleye.
    bide modem i dün gece kapatmadıysan o günkü download ın bu güne kalmış olabilir.
    ocak ayı kotana bak birde.
  • Modemde olmaz. Öncelikle Wireless'i hakikaten kapamış mısınız ondan emin olun. Sonra, devam ediyorsa bilgisayarda virüs, spy gibi zararlı yazılım avına çıkmanız gerekiyor. Yine olmuyor, kotanız artmaya devam ediyorsa siz de Telekomun madurları arasında yerinizi alıyorsunuz demektir. Çünkü TT'nin yapmadığı iş değil kafasına göre artırmak.

    edit: Bir üstümde yazan arkadaşım (nickine bakmadım da), başkasının şifresi kullanılmıyor artık. Bu, seçenekler arasında değil yani, bundan eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 1 Şubat 2007; 16:46:37 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hazar

    Modemde olmaz. Öncelikle Wireless'i hakikaten kapamış mısınız ondan emin olun. Sonra, devam ediyorsa bilgisayarda virüs, spy gibi zararlı yazılım avına çıkmanız gerekiyor. Yine olmuyor, kotanız artmaya devam ediyorsa siz de Telekomun madurları arasında yerinizi alıyorsunuz demektir. Çünkü TT'nin yapmadığı iş değil kafasına göre artırmak.

    edit: Bir üstümde yazan arkadaşım (nickine bakmadım da), başkasının şifresi kullanılmıyor artık. Bu, seçenekler arasında değil yani, bundan eminim.


    arkadaşlar ilk önce smile adsl kullandığı söyleyeyim.. müşteri hizmetlerini arayıp (geçen ay) wireless i kapattırdık ama bugün birdaha arayacağım...




  • ?!? Wirelessi müşteri hizmetleri değil sen modeminin ayarlarına girerek kapatacaksın.
    Cihazının kullanma kılavuzuna bağlı kalarak modemin Web arayüzüne gir, oradan yine kılavuzu okuyarak Wireless'i iptal et. Belli ki açık kalmış seninki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 1 Şubat 2007; 16:57:10 >
  • wirelessı kaldırmak yerine şifrede koyabilirsin ben öyle yapıyorum
  • ayarlarından da kapattım.. ama hala kota gidiyor...bu işi anlamadım.. kota gittikçe piskolojim bozuluyo..
  • Wireless'i kapattığınıza emin olun ve ADSL şifrenizi değiştirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.