Şimdi Ara

Modemde gözüken hız problemi ve telekomun acizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 4 mbps internet kullanıyorum. Modemde upload hızım 700 küsürü geçmiyor. Modemde 704/4096, 736/4096, gibi hızlar gözüküyor. Türk net kullanıyorum Şirkete bildirdim ve oda telekomu sıkıştırıyor. Telekomcu aradı beni kaç gündür size ulaşamıyorum telefonunuz gizli aramalara kapalı (bahaneye bak). Neyse ee biz bu hızı sağlayamıyoruz telekoma uzaklıktan dolayı hız kayıpları olmaktadır. Bu yüzden ya böyle kullanacaksınız yada ilaki ben 1024 isterim derseniz biz bir dilekçe ile bu hızı sağlayamıyacağımızı bildirip hattınızı kapatacağız diyor.

    Bir kere hız kayıplarını adsl kullanan hemen hemen herkes bilir. Elbetteki bana sağlanan 1024/4096 hızın teorik olduğunu ve bunu sonuna kadar kullanamayacağımı biliyorum.

    Telekomcunun anlattığı hız kaybından olduğunu kabuletsek bunu neden download hızı orda normal gözüküyor. Onda hız kaybı olmuyormu yani. Adama laf anlatamadım. Bana şirkete durumun düzeldiğini bildirin yoksa hattınızı kapatmak zorunda kalacağım diyor.

    Ne yapacağımı şaşırdım. Ben teorik te olsa modemde o hızımı görmek istiyorum. Ha kayıpta 1024 üzerinden olsun. Şimdi 700 küsür uploadı sanki ben sonuna kadar kullanabiliyormuyum kesinlikle hayır testlerde 512 lere yakın çıkıyor. Çok kişinin modeminde gördüğüm hızlar hangi hızda servis alıyorsa o gözüküyor. Bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum ne yapmam gerekiyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.