Şimdi Ara

Modem Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Forumun bu sağlayıcı sayfasını takip etmekteyim bir vakit. Fakat bilmediğim bir çok şeyin olduğunu da fark ettim. Sizlere bir konu hakkında danışmak isterim. Altyapım 77-78Mbit desteklemektedir. Fiber değil fakat hipernet / VDSL mevcuttur. Öncelikle 1-2 gün öncesinde Türk Telekom 50Mbit internet başvurusunda bulundum. Üniversitelilere 1 yıllık taahhüt vermektedir. Bundan sebep deneme amaçlı başvuru yaptım 114,90₺ - İlk iki ay 25₺ indirimli olarak. Bir çok rakip firmanın İnternetlerini de inceledim fakat çok şikayetin olduğunu gördüm. Eşeği sağlam kazıya bağlamak gerek dedim kendi kendime iyi mi yaptım bilmiyorum. Velhasıl bir başka durumum ise modem anlaşması yapmadım 12 fatura dönemi boyunca aylık 14₺ modem ücreti yansıtacağından dolayı. Sizlere sorum şudur ki kendim model almak istiyorum, hangi modemi tercih etmeliyim?



  • Yaklaşık 1 aydır tenda v300 kullanıyorum. 5 Dbi anten gücü ile evimin her yerinde çekiyor internet. Lakin ucuz olduğundan bazı özellikleri yok. Örneğin 5 ghz desteği. Yine de evim civarında fazla wifi kullanan olmadığı için 2.4 ghz de bile fark çok az oluyor. Modemin herhangi bir eksiği yok şuanlık.

    https://www.n11.com/urun/tenda-v300-4-port-wifi-n-300-mbps-vdsl-modem-672235?magaza=teknolojininyolu&cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_campaign=price_comp&utm_term=21





  • Yorumunuz ve fikriniz için teşekkür ederim hocam. 85m2 bir alana sahip daire. İstiyorum ki her yere ulaşsın. Gündem de Keenetic dikkatimi çekiyor. Buna fikriniz nedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.