Şimdi Ara

MODEM TAVSİYESİ 2022 KASIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 21y Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar öncelikle selamün aleyküm, son zamanlarda oyunlarda arşa çıkan pingten illallah geldi, sorunun 6-7 yıllık modemimde olduğunu düşünürek yeni modem almaya karar verdim. TP Link TD-W9970v3 kullanıyorum şu an yani türk telekomun o zamanlar verdiği modem. Bizim buraların altyapısının çok iyi olmadığını biliyorum o yüzden kullanamayacağım kadar yüksek kapasiteli modemler önermezseniz sevinirim. Evde 4 telefon bir pc bir tablet 2 tv toplamda 8 cihaz bağlı. Altyapı sorgulamayı ve speedtest fotoğraflarını ekliyorum desteklerinizi bekliyorum.




    MODEM TAVSİYESİ 2022 KASIM


    MODEM TAVSİYESİ 2022 KASIM


    MODEM TAVSİYESİ 2022 KASIM

    TD-W997TD-W9970D-W9970 TD-W9970








  • Arkadaşa Asus AC 750 aldık. Giriş seviyesi AC modem olarak hoşuma gitti. Fakat USB girişi yok. Bunun dışında güncel olarak fiyat sıralamasına göre;

    Zyxel 3625 T50B

    Keenetic Carier DSL

    Keenetic Hero DSL

    TpLink VR 1200 incelenebilir.

  • Fiyat hariç her açıdan keenetic hero DSL ve üzeri model derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 20 Kasım 2022; 18:52:32 >
  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt

    Usb çıkışı olmaması önemli değil kablosuz kullanıyorum zaten. Ayrıca bütçe 1500 tl. Arkadaşınız memnunsa aynısından alabilirim. Ayrıca bu modemin garanti işleri nasıl oluyor?

  • Keenetic sanırsam fiyat olarak diğerlerinden daha uygun. Ama forumda bi arkadaşın yorumunu gördüm aynen paylaşıyorum.


    ”Şu keenetic fanboyları her yerde "uçuyor, kaçıyor, birçok ayar var" diye diye millete modem aldırıyorlar. Tamam yazılımı güzel(OpenWRT fork) ama xDSL ve kablosuz sinyalinde başarılı olmadıklarını 2-3 ev kullanıcısında deneyimledim bizzat. Bu arkadaşlara reklam için para mı veriyorlar anlamıyorum. Ölümüne Keenetic savunanların genellikle teknik bilgilerinin olmadığını görüyorum. 80 liralık Lantiq yongalı modem OpenWRT ile yeniden doğarak 500 liralık keenetic modellerin rakibi olabiliyor oysa.”

  • TrColte T kullanıcısına yanıt

    1 haftadır sorunsuz kullanıyor. 650 TL gibi almıştı. Fiyatı biraz yükselmiş. Uçak bileti gibi o anda almazsanız 10 dakika sonra sistem sizin bileti alabileceğinizi tahmin edip hafiften yükseltiyor MODEM TAVSİYESİ 2022 KASIM 

    Garanti 3 sene fakat bu tarz cihazlarda kullanıcı hatası ( voltaj ) bahaneleriyle çakılmanız yüksek ihtimal. Modem gibi cihazların garanti durumları bana pek güven vermiyor.

    Keenetic modemler fonksiyon çeşitliliği bakımından oldukça zengin. Aynı özellikler sunan diğer marka cihazların fiyatlarının baya uçuk olduğunu söyleyebilirim.

    Tabi sizin gibi ekstra özellikleri kullanmayacaklar için çok önemli değil. Birde hattınızda problem varsa mucize oluşturmuyor.

    Keenetic genel olarak kullanıcılardan oldukça yüksek olumlu sonuçlar alan bir marka. Tenda gibi cihazlarda bu oran daha düşük.

    Çift bant yani 2,4-5 Ghz destekli cihazlardan taviz vermeyin derim.





  • Bcm63138 ya da triductor vspm340 chipsetli modem bulursanız hic kopma hız düşüklüğü gibi sorunlar olmadan kullanabilirsiniz
  • TrColte T kullanıcısına yanıt

    Teknik bilgi ile de yazıyorduk foruma, sessizleştiler nedense.

    Lakin teknik bilginin de bir değer karşılığı yok velevki. Temel teknik bilgileri gerekirse detayları ile yazıyor gerekirse telefonda anlatıyoruz. Ya alıyor ya almıyor. Hatta gidip başkasından alanda oluyor. :)


    O yüzden bu forumda az ve öz yazarak bulunma kararı aldım.


    Keenetic düşünürseniz profilimden iletişim bilgisi bulabilirsiniz.



    İnternette pazar yerlerindeki yorumlar satın alım yapılmış ürünlerdir. Bir arada para ile yorum yaptırıyorlar diyorlardı.

    Biraz mantıklar başka şeylere çalışmalı ülkemizde.

  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

    Hocam, aşağıdaki modellerden tavsiyeniz olur mu?


    keenetic için 500-800TL aralığında bir modem bulamadım.


    TP-Link Archer VR300, Tenda v12, asus ac750 bunlardan hangisini seçmeyelim tavsiyeniz var mı?


    100mbit internt mevcut.

  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim, Asus AC 750 aldım ve bir haftadır sorunsuz kullanıyorum. Altyapınız süper değilse alabileceğiniz uygun fiyatlı modemlerden birisi. 672 TL’ye aldım Hepsiburada’ dan. 5G özelliğini çok beğendim cihazlarım desteklediği için 2G hiç kullanmıyorum doğrusu. Tavsiye eden arkadaşa ayrıca teşekkür ederim alın aldırın.

  • bende aynı modemi kullanıyorum yeni bir modem alıcam hiç araştırmadım yeni modemler ne veriyor diğerlerine karşı ne özellik var bilmiyorum modem üreticileri hepsi diğer modemler kötü benimki daha cok çekiyor daha cok güclü vs süslü reklamları var anca

    bu zamanda wifi kopma kesilme yaşamamak için wifi 6 destekli bir wdsl 2 modemmi almak mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.