Şimdi Ara

Modem'in interneti otomatik kapatman sorunu .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen hafta yeni bir HDD aldım ve Win 8.1 yükledim eski HDD'yi çıkardım . Eski HDD'yi kullandığımda birazdan yazacağım sorunu bir şekilde çözmüş olmam lazım ki son 3-4 ay herhangi bir problemle karşılaşmamıştım . Şimdi probleme gelelim . AirTies RT-204v3 isimli modemim var , modem ethernet kablosu ile bilgisayara bağlı . Telefondan ve TV'den kablosuz olarak bağlanabiliyorum fakat kablosuz bağlandıktan bir müddet sonra kablosuz olarak internete giremiyorum . Telefonum ve TV modemi görüyorlar ve bağlantı mükemmel diyorlar fakat bağlanamıyorlar . Birkaç dakika sonra bilgisayarda da internet gidiyor . Fakat modemin ışıkları ethernet ve internet dışında yanıyor . Sorunları Tanıla dediğimde bir sürü hata mesajı çıkıyor ve düzeltilemedi yazıyor onları yazayım .
    "Ethernet" geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil
    DNS Çözümlenemiyor
    Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor

    Chrome'da ise şu hatalar var
    DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET
    ERROR NAME NOT RESOLVED

    Telefonda
    DNS_PROBE_FINISHED_BADCONFİG

    Bundan sonra ben modeme reset atıyorum ve internet yine gelmiyor sonra bilgisayarı kapatıyorum ve modeme tekrar reset atıyorum bilgisayarı açıyorum internet hem kablolu hem de kablosuz var fakat fazla dayanmıyor .

    cmd ye komutlar yazdım olmadı , ethernet kartı sürücüsünü ve modemin sürücüsünü güncelleştirdim olmadı . Modeme format attım olmadı .Sorun nerede ? Nasıl çözebilirim daha önce de vardı fakat bir şekilde çözüldü .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunbilgini57 -- 31 Temmuz 2015; 1:45:55 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.