Şimdi Ara

mod önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 250 ytLye kadar arabanın gücünü artıracak veya sesini değistirecek nasıl bir uygulama yapabilirim gücün ne kadar arttıqı önemLi deqiL asLında 3 5 hp aLLah ne verdiyse :) ama qüzeL ßi ses oLsa aracta iyi oLur.arac imzada yazıLı arac..



  • Performans tip egzos ve açık hava filtresi uygulaması yapabilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bucakli

    Performans tip egzos ve açık hava filtresi uygulaması yapabilirsin.


    bu fiLtre oLayını ustaya sordum dedim usta arabaya fiLtre takmayı düsünüyorum adam arabanın fiLtre kutusunun borusunu cıkardı qaz teLini cekti o an ses cok iyi qLdi arabadan ama sonra farkettim ki kaput kapaLıyken okadar ses vermiyo qaLiba mecburen aLcaz ßi fiLtre 100 Liraya KN faLan..
  • Ucuz yollu yapacagin sanayi isi bir filtre sistemi, sana guc kaybi olarak geri donecektir. Ses alabilirsin ama guc kaybetmeyi goze aliyor musun?

    Benim onerim, kaliteli bir sisteme parani harcayip aracina guc katmaktir. Cok bagiran degil, cok guc ureten daha iyi sistemdir. Zaten istesende istemesende egzoz uygulamalarina gireceksen ses artacaktir. Ancak yinede inatla az paraya mal edeyim diyorsan en basitinden son susturucunu free flow (duz boru) bir son susturucu alirsan, istedigin sesi almis olursun. Ancak azalan back pressure (geri basinc) tan oturu, aracin alt devirleri biraz daha cansiz hale gelecektir. Yine de acik hava filtresi takip, muhtemelen kaybedecegin gucten (CAI "cold air intake" olmadiktan sonra acik hava filtresi sistemlerini onermiyorum) cok daha iyi bir sonuc alirsin son susturucu degistirerek.
  • son susturucu kesinlikle şart diyebilirim inanılmaz derecede arabayı tutan bi olay ve susturucu değiştikten sonra farkı hissedebiliyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.