Şimdi Ara

Mobilya ile ilgili Herşey... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
30
Favori
166.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Tasarım iyi modern olmuş, ama kaplama desen yönü hoş durmuyor, burda hareli yerine freze desen çalışılsaymış daha doğru olurdu. Hare desenli ürünleri veya kaplamaları çalışmak için aynı çizgiyi takip etmek (desen yönü) daha doğru olur.
    Bir de elektronik cihazlar için havalandırma boşluğu , sirkilasyon sağlanmalıdır. O içerde kalan cihazlar ortam sıcaklığınada bağlı olarak oldukça ısınabilirler ve içindeki compenent ( elektronik parçalar) ömürleri azalacaktır.
    Cihaz alanının arakasında en azından bir menfez olursa iyi olur.Varsada problem yok.
    Yansımaya bakılırsa parlak cila atılmış gibi duruyor, görüntü süper olur ama kullanımda çok çizik ve ezik gösteriri, ipek mat daha iyi bir seçimdir.
    İpekmat cila ise de oldukça parlak olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxfocus -- 25 Haziran 2008; 10:53:32 >
  • Arkadaşlar başka başlık açmayayım dedim..
    Laminant Parke olarakta burada sanırım bilgi alış verişi yapabiliriz diye düşündüm..
    Bu hafta içinde Egger Emotion 31. Sınıf bir laminant parke döşetiyorum eve..
    Kullanan bilen veya tavsiye edecekleri olan varsa beklerim..
    Kullandıktan sonra ise yorumlarımı buradan belirtirim..
    Saygılar..
  • aman mobilyayı mudodan almayında.....
  • Konfor Mobilya'da kampanya var:
    Yatak Odası + Yemek Odası + Oturma Grubu = 3.835 YTL
    Kampanyadaki oturma grubunu, Trio oturma grubu ile değiştirerek aynı fiyata aldım. Gayet güzel bir takım oldu.
  • ev mobılyasında ınce eleyıp sık dokuyan bırısıyım bır kere almayı dusundugunuz urun verdıgınız paraya degecek turden olmalı bulundugum sehırde bauhaus yada ıkea gıbı fırmalar yok ama eskı bır ankaralı olarak mobılyanın turunden ve kalıtesınden az cok anlarım... son yıllarda yasadıgım bır kac kotu olaydan sonra mobılya alınacaksa kesınlıkle fırma olmasına ozen gosterırım ılk mobılyamızı sıtelerden almıstık uzerınde bozuk para bıle sayamazdınız anında kavlama yapıyordu sımdı kardesım ıstedıgı mobılyayı ıstanbulda bır marangoza yaptırdı aynı sıkayet onda da var... yatak ve baza konusunda yatastan cok memnunum bazanın altında kı demır profıller sayesınde tabanda cokme olsa bıle alt profıller tabanı tutuyor ve agırlık tabandakı ahsaba degıl demırlere bınıyor yalnız mobılyasının kullanısı yok dolaplarımdan memnun degılım kapak surgulerı cok agır ama ıthal malzeme kullanıyorlar surgulerde....koltuk cekyat denılınce ıstıkbal 1 numara verdıgınız paraya gercekten degıyor yemek odası takımlarında modeller cok farklı degıl farklı olanda abartı pahalı ve konsept olarak standart bır yasama sahıp bır aıleye hıtap etmıyor...koltuk modellerınde cok sıradan 10 modelde 2 si hos ve degısık dururken 8 i bırbırının aynı modeller ama kalıtesı guzel...ınegol mobılyasının da cok methedıldıgını duydum arastırmalarım sırasında taklıt urunlere de rastladım ornegın su sıralar ıstıkbal magazalarında satısta olan plaza model yemek takımının fıyatı 4700 ytl ıken ınegolde kı bır magazada 2300ytl...farkını sordugumda ıstıkbal degıl bız kendımız uretıyoruz dedıler renk ve ahsabını sordugumda aldıgım cevap ıstıkbal ....fırmadan ahsabını alıyor (fırmanın adı suan da aklımda degıl) bızde aynı yerden alıyoruz hıc bır fark yok urunumuz ıstıkbalın bıre bır aynısı dedıler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einherjer -- 5 Temmuz 2008; 16:33:54 >




  • Ben 2-ay önce ev tadilat ve yenileme ile uğraştım.Evi beğendim ama içi harabeydi bende delikanlılık yaptım ne varki içini istediğim gibi yaptırırım dedim ve yaptım.Bütün ustaları kendim ayarladım.Şunları yeniledim Kapı Pencere mutfak banyo zemin elektirik su doğalgaz.Dört duvar bıraktım ve yeniden yaptım.Ama sonunda yaptıklarıma değdi.Güzel bir eve çok uygun fiyata sahip oldum.
    Tercih ettiğim markalar
    Koltuk Takımı :Tuna ev muhakkak bakın.
    Mutfak:Intema
    Ankastre:Franke
    Banyo:Vitra
    Tv Ünitesi:Daha beğenemedik.
    Çocuk odası:Tepe Home
    Kapılar:Classen
    Pencere:Pimapen (Comfort serisi kesinlikle düz ısıcam yerine bunu seçin ısı farkı acaip.Salon gün içinde komple güneş alıyor ama comfort cam sayesinde inanılmaz serin.)
    Laminant:Çamsan (renk sadece bu markada vardı)
    Ev tadilatı ile ilgili sormak istedikleriniz olursa yardımcı olabileceğim konularda burdayım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: einherjer

    ev mobılyasında ınce eleyıp sık dokuyan bırısıyım bır kere almayı dusundugunuz urun verdıgınız paraya degecek turden olmalı bulundugum sehırde bauhaus yada ıkea gıbı fırmalar yok ama eskı bır ankaralı olarak mobılyanın turunden ve kalıtesınden az cok anlarım... son yıllarda yasadıgım bır kac kotu olaydan sonra mobılya alınacaksa kesınlıkle fırma olmasına ozen gosterırım ılk mobılyamızı sıtelerden almıstık uzerınde bozuk para bıle sayamazdınız anında kavlama yapıyordu sımdı kardesım ıstedıgı mobılyayı ıstanbulda bır marangoza yaptırdı aynı sıkayet onda da var... yatak ve baza konusunda yatastan cok memnunum bazanın altında kı demır profıller sayesınde tabanda cokme olsa bıle alt profıller tabanı tutuyor ve agırlık tabandakı ahsaba degıl demırlere bınıyor yalnız mobılyasının kullanısı yok dolaplarımdan memnun degılım kapak surgulerı cok agır ama ıthal malzeme kullanıyorlar surgulerde....koltuk cekyat denılınce ıstıkbal 1 numara verdıgınız paraya gercekten degıyor yemek odası takımlarında modeller cok farklı degıl farklı olanda abartı pahalı ve konsept olarak standart bır yasama sahıp bır aıleye hıtap etmıyor...koltuk modellerınde cok sıradan 10 modelde 2 si hos ve degısık dururken 8 i bırbırının aynı modeller ama kalıtesı guzel...ınegol mobılyasının da cok methedıldıgını duydum arastırmalarım sırasında taklıt urunlere de rastladım ornegın su sıralar ıstıkbal magazalarında satısta olan plaza model yemek takımının fıyatı 4700 ytl ıken ınegolde kı bır magazada 2300ytl...farkını sordugumda ıstıkbal degıl bız kendımız uretıyoruz dedıler renk ve ahsabını sordugumda aldıgım cevap ıstıkbal ....fırmadan ahsabını alıyor (fırmanın adı suan da aklımda degıl) bızde aynı yerden alıyoruz hıc bır fark yok urunumuz ıstıkbalın bıre bır aynısı dedıler...


    dun tesaduf ama gercekten buyuk bır tesadufle bulundugum sehırde bır mobılyacıda bahsettıgım ıstıkbal mobılyanın ınegol yapımı ıle karsılastım sonuc husrandı...

    dun yenı bırsey ogrendım bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım ıstıkbal, mobılya da sunta kullanıyormus dogrumu...




  • Modoko ve maskodaki mobilyacıların buyuk kısmı elindeki stogu surekli eritmeye calısan musteriye urun satmaktan cok baska seylerın pesınd eolan bır topluluktur..

    Bır cogunu cok ıyı tanırım esnaf ve tasarımcı olanı azdır. bellı donemlerde yurtdısında fuar fuar dolasıp kendı tasarımımız dıye urun satarlar bu sebeple aynı urun bır cok magzada satılır.

    Mdfeyle ılgılı son zamanlarda fındık kabugu dısında baska malzeme kullanılarak da uretım yapıldıgını duydum ıcerıgını tam bılmıyorum bu yuzden cok atıp tutmıycam ama suntalamdan her zaman ıyıdır.

    Mekanları olusturan en onemlı unsur renk ve yogunluktur. Mobılya baktıgınız yerlerın asla sızın evınız gıbı ortamlar olmadıgını (ıkea dahıl) unutmayın.

    Kucuk ve alcak tavanlı mekanlar ıcın koyu renklerden uzak durun (wenge)

    Tv unıtelerı malesef dusunme sorunu yasayan ve kullanıslılıgın kelıme anlamını bılmeyen kımseler tarafından tasarlanıyor. bu konuda televizyon baslıgında kısa bır yazım olmustu.

    http://resim.donanimhaber.com/m_21942690/mpage_1/key_//tm.htm#21942690

    ayrıca maxfocusa verdıgı detaylı bılgıler ıcın tesekkur etmek gerekır dıye dusunuyorum zıra bırcok uretıcıden cok cok daha bılgılı ve konuya hakım oldugu suphe goturmez..




  • Herkese merhaba.
    Forumu baştan sona okudum ve özellikle maxfocusa verdiği bilgilerden ötürü teşekkür ederim. Çok fazla teknik terim ve ayrıntılı açıklama olmasından dolayı da kafam allak bullak oldu. Nihayetinde bu işlerden fazla anlamayan bi son kullanıcıyım.
    Benim sorum şu. 35-40 m2 lik bir salonum var. buraya yemek odası takımı almak istiyordum fakat kullanım alanı kısıtlı olduğundan dolayı vitrinle bütünleşik bir tv ünitesi çözümü düşünmekteyim. böylece vitrin ve televizyon dvd vs ayrı ayrı yer kaybı yaşamak istemiyorum. 1000 ytl bütçem var. çok düşük bir rakam gibi gözükebilir bunun için hazır çözümler beni aşmakta. yaptırma yoluna gideceğim herhalde ama bilgim yok maalesef. bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. istanbul içi görmeye de gidebilirim. renk dizayn konusunda resimli yardımcı olabilenler olursa daha makbule geçer zira öyle çok detaycı olmayan biriyim. duvarlar açık mavi renk sadece. herkese şimdiden teşekkürler..




  • Selamlar,

    Arkadaşlar teşekkürlük bir şey yok, yinede yaklaşımınız için ben teşekkür ederim. Sonuçta bildiğimi paylaşmaya çalışıyorum ki en iyi şekilde aldığımızdan faydalanıp, bazı uyanık satıcıların tuzağına düşmeyelim.Bu sektör gerçekten gelişmemiş ve iyi niyetli olmayan, gözü maksimum karda olan çok fazla satıcıyı barındırıyor.

    Daha önceki bir yazımda belirtmiştim.
    "Dediğim gibi çağlayan ve kağıthaneye bakmanda fayda var. Sana kağıthane için adres veriyorum . bu bölgede ham ürünler yapan satanlarda var bir bak. Hamidiye mah. Girne Cad, Menzil sok. Kağıthane İdare Özellikle bu hamidiye mah. atöyeler var. "

    Bu bölgede bir çok masif ürün yapan atölye var. daha doğrusu 2004 de vardı , ayrıca modokonunda atölyeleri , dudullu nato caddesi ve tavukçu yolu denilen bölgede dir. Bu bölgede de bir çok küçük büyük atölye var. Ama bu tür yerlerle çalışırken çok dikkat edin, yapılan ürünü arasıra kontrol edin ve baştan konuştuğunuz maliyete göre peşinet olarak en fazla %20 sini verin.




  • Merhaba,

    Tuna evin internet sitesinden baktım da, modern ve sade tasarımları var. Peki fiyatları piyasaya göre nasıl?

    Bir de İstanbul'da iyi bir raydolapçı bilen var mı?

    tşk
  • arkadaşlar bende evime american panel kapı yaptırmak istiyorum..

    alırken nelere dikkat etmeliyiz acaba...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maxfocus

    Selamlar,

    Arkadaşlar teşekkürlük bir şey yok, yinede yaklaşımınız için ben teşekkür ederim. Sonuçta bildiğimi paylaşmaya çalışıyorum ki en iyi şekilde aldığımızdan faydalanıp, bazı uyanık satıcıların tuzağına düşmeyelim.Bu sektör gerçekten gelişmemiş ve iyi niyetli olmayan, gözü maksimum karda olan çok fazla satıcıyı barındırıyor.

    Daha önceki bir yazımda belirtmiştim.
    "Dediğim gibi çağlayan ve kağıthaneye bakmanda fayda var. Sana kağıthane için adres veriyorum . bu bölgede ham ürünler yapan satanlarda var bir bak. Hamidiye mah. Girne Cad, Menzil sok. Kağıthane İdare Özellikle bu hamidiye mah. atöyeler var. "

    Bu bölgede bir çok masif ürün yapan atölye var. daha doğrusu 2004 de vardı , ayrıca modokonunda atölyeleri , dudullu nato caddesi ve tavukçu yolu denilen bölgede dir. Bu bölgede de bir çok küçük büyük atölye var. Ama bu tür yerlerle çalışırken çok dikkat edin, yapılan ürünü arasıra kontrol edin ve baştan konuştuğunuz maliyete göre peşinet olarak en fazla %20 sini verin.




    Söylediğiniz yerlere gitme fırsatı buldum ve ancak şimdi yazabiliyorum. Maalesef orada dediğiniz gibi 1-2 tane bu işi yapan yer kalmış ve işçilik + maliyet çok yüksek tutarlarda. Masif bir tv ünitesine benden 3600 ytl istemelerine şaşırmamalı. Onun için bu malzemeden vazgeçtim.

    Eyüp modesada uzun yıllardan beri bu işle uğraşan birisiyle anlaştım. Bütün malzemeler mdf olacak hepsi evin ölçüsüne göre ve istediğimiz tasarımları bire bir yapıyorlar. (örn: yatak odası yatağın kenarlarını deri kapla, rengi akçaağaç olsun. vs vs..)

    Yatak Odası takımı (Yatakla beraber) ----------> 2300 YTL
    Yemek Masası (8 kişilik) + 8 Sandalye (deri kaplama) ---->1000 YTL
    Tv Ünitesi (gümüşlüklü) -------------> 1200 YTL

    Yardımlarından ötürü maxfocusa teşekkürler. Bu arada mobilya alacak arkadaşların uyanık olmalarını tavsiye ederim. Eğer hazır markalardan almıycaksanız üretim aşamasını takip etmenizi öneririm. Zira mdf isteyip te arada bazı yerleri sunta çakabiliyorlar. Bizzat şahit oldum. Mobilya sektöründe piyasa kurt kaynıyo. Herkese iyi forumlar..




  • Arkadaşlar birkaç ay sonra yeni evimize taşınacağım .Salon için sürekli kullanabileceğim cinsten mobilya almak istiyorum.Sizin anlıyacağınız salon sadece misafirler için değil ailemin günlük yaşantısının bir parçası olsun istiyorum.Koltuk ve yemek odası takımı nasıl bir model tavsiye edersiniz? Ailem kalabalık yani altı kişiyiz.Salonumuz yaklaşık 40 metrekare bütçemiz ise 4-6 bin YTL arası.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kasap34

    Arkadaşlar birkaç ay sonra yeni evimize taşınacağım .Salon için sürekli kullanabileceğim cinsten mobilya almak istiyorum.Sizin anlıyacağınız salon sadece misafirler için değil ailemin günlük yaşantısının bir parçası olsun istiyorum.Koltuk ve yemek odası takımı nasıl bir model tavsiye edersiniz? Ailem kalabalık yani altı kişiyiz.Salonumuz yaklaşık 40 metrekare bütçemiz ise 4-6 bin YTL arası.Tavsiyelerinizi bekliyorum.


    Merhabalar. Üstatlar var bu konuda size iyi blgiler verceklerdir. Benim nacizane tavsiyem koltuk takımlarınızı olabildiğince rahat olan modellerden seçmeniz. Spor veya klasik belirtmemişsiniz salon için. Keza kendi evimde de aynı şeyi bende istiyordum onun için cevap yazdım. Piyasada bayağı bir ürün var aşağıdaki linkten de ürünlere bakabilirsiniz. Ben oturma grubumu burdan aldım ve gayet memnunum. İsterseniz özel yaptırabilirsiniz ben 3 lü koltuğun boyunu uzatıp tekli koltuğa masaj fonksiyonu eklettim mesela. Yüzlerini de isterseniz evinize gelip değiştiriyorlar. Sıkıldıkça değiştirebilirsiniz.

    http://www.irtibatmobilya.com/

    Salonu geniş kullanmak istiyorsanız bence yemek odası takımı almak yerine derin bir gümüşlüğü olan tv ünitelerini tercih edebilirsiniz. Böylelikle hem yerden tasarruf etmiş olursunuz hem de bütçeden tabiki. Yemek masasının ayakları ve sandalye başlıkları ile, tv ünitesinin ana rengi aynı olursa salonda çok iyi bir uyumluluk elde edersiniz. Masa için 6 kişilik olup çekildikten sonra 8 kişi olan masalar sizin için gayet uygun olur bence. Şayet yemek odası takımı alacaksanız mdf üzeri lake tavsiye ederim.Aslında en iyisi masif olanlar ama onlar çok pahalı. Oturduğunuz yeri bilmiyorum ama istanbuldaysanız şayet eyüp modesa uygun bir yerdir ve atölyeler de vardır. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: caparzoni


    quote:

    Orjinalden alıntı: kasap34

    Arkadaşlar birkaç ay sonra yeni evimize taşınacağım .Salon için sürekli kullanabileceğim cinsten mobilya almak istiyorum.Sizin anlıyacağınız salon sadece misafirler için değil ailemin günlük yaşantısının bir parçası olsun istiyorum.Koltuk ve yemek odası takımı nasıl bir model tavsiye edersiniz? Ailem kalabalık yani altı kişiyiz.Salonumuz yaklaşık 40 metrekare bütçemiz ise 4-6 bin YTL arası.Tavsiyelerinizi bekliyorum.


    Merhabalar. Üstatlar var bu konuda size iyi blgiler verceklerdir. Benim nacizane tavsiyem koltuk takımlarınızı olabildiğince rahat olan modellerden seçmeniz. Spor veya klasik belirtmemişsiniz salon için. Keza kendi evimde de aynı şeyi bende istiyordum onun için cevap yazdım. Piyasada bayağı bir ürün var aşağıdaki linkten de ürünlere bakabilirsiniz. Ben oturma grubumu burdan aldım ve gayet memnunum. İsterseniz özel yaptırabilirsiniz ben 3 lü koltuğun boyunu uzatıp tekli koltuğa masaj fonksiyonu eklettim mesela. Yüzlerini de isterseniz evinize gelip değiştiriyorlar. Sıkıldıkça değiştirebilirsiniz.

    http://www.irtibatmobilya.com/

    Salonu geniş kullanmak istiyorsanız bence yemek odası takımı almak yerine derin bir gümüşlüğü olan tv ünitelerini tercih edebilirsiniz. Böylelikle hem yerden tasarruf etmiş olursunuz hem de bütçeden tabiki. Yemek masasının ayakları ve sandalye başlıkları ile, tv ünitesinin ana rengi aynı olursa salonda çok iyi bir uyumluluk elde edersiniz. Masa için 6 kişilik olup çekildikten sonra 8 kişi olan masalar sizin için gayet uygun olur bence. Şayet yemek odası takımı alacaksanız mdf üzeri lake tavsiye ederim.Aslında en iyisi masif olanlar ama onlar çok pahalı. Oturduğunuz yeri bilmiyorum ama istanbuldaysanız şayet eyüp modesa uygun bir yerdir ve atölyeler de vardır. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar.




    Tercihim klasik olurdu tabii düşüncelerinizi bekliyorum.
    Sanırım bu ara herkes sıcak kumların üzerinde güneş banyosu yapmakla meşgul .




  • merhaba,

    eğer aldığınız üründen memnunsanız nerede yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: caparzoni


    quote:

    Orjinalden alıntı: maxfocus

    Selamlar,

    Arkadaşlar teşekkürlük bir şey yok, yinede yaklaşımınız için ben teşekkür ederim. Sonuçta bildiğimi paylaşmaya çalışıyorum ki en iyi şekilde aldığımızdan faydalanıp, bazı uyanık satıcıların tuzağına düşmeyelim.Bu sektör gerçekten gelişmemiş ve iyi niyetli olmayan, gözü maksimum karda olan çok fazla satıcıyı barındırıyor.

    Daha önceki bir yazımda belirtmiştim.
    "Dediğim gibi çağlayan ve kağıthaneye bakmanda fayda var. Sana kağıthane için adres veriyorum . bu bölgede ham ürünler yapan satanlarda var bir bak. Hamidiye mah. Girne Cad, Menzil sok. Kağıthane İdare Özellikle bu hamidiye mah. atöyeler var. "

    Bu bölgede bir çok masif ürün yapan atölye var. daha doğrusu 2004 de vardı , ayrıca modokonunda atölyeleri , dudullu nato caddesi ve tavukçu yolu denilen bölgede dir. Bu bölgede de bir çok küçük büyük atölye var. Ama bu tür yerlerle çalışırken çok dikkat edin, yapılan ürünü arasıra kontrol edin ve baştan konuştuğunuz maliyete göre peşinet olarak en fazla %20 sini verin.




    Söylediğiniz yerlere gitme fırsatı buldum ve ancak şimdi yazabiliyorum. Maalesef orada dediğiniz gibi 1-2 tane bu işi yapan yer kalmış ve işçilik + maliyet çok yüksek tutarlarda. Masif bir tv ünitesine benden 3600 ytl istemelerine şaşırmamalı. Onun için bu malzemeden vazgeçtim.

    Eyüp modesada uzun yıllardan beri bu işle uğraşan birisiyle anlaştım. Bütün malzemeler mdf olacak hepsi evin ölçüsüne göre ve istediğimiz tasarımları bire bir yapıyorlar. (örn: yatak odası yatağın kenarlarını deri kapla, rengi akçaağaç olsun. vs vs..)

    Yatak Odası takımı (Yatakla beraber) ----------> 2300 YTL
    Yemek Masası (8 kişilik) + 8 Sandalye (deri kaplama) ---->1000 YTL
    Tv Ünitesi (gümüşlüklü) -------------> 1200 YTL

    Yardımlarından ötürü maxfocusa teşekkürler. Bu arada mobilya alacak arkadaşların uyanık olmalarını tavsiye ederim. Eğer hazır markalardan almıycaksanız üretim aşamasını takip etmenizi öneririm. Zira mdf isteyip te arada bazı yerleri sunta çakabiliyorlar. Bizzat şahit oldum. Mobilya sektöründe piyasa kurt kaynıyo. Herkese iyi forumlar..





    merhaba,

    eğer aldığınız üründen memnunsanız nerede yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim.




  • ben bir koltuk takimini hic degistirmeden 20 yil kullanmak istemem acikcasi. sonradan takimi butunuyle degistirmek de ek maliyet getirir. ikea da bir kose takimi begendim mesela. kilifi degistirilebiliyor. yani kilifi yikayabilirsiniz veya baska bir renk kilif alarak yepyeni bir takim olusturabilirsiniz. parcalari tek tek satin alabiliyorsunuz. yani L seklinde aldiginiz takimi daha genis bir eve gectiginizde U ya cevirebilirisiniz. tylösand i incelemenizi rica ediyorum
    http://ikeaeu.ecweb.is/09/mtr/?redirectionPage=60

    gardrop da da mantik ayni. kapagini, icindeki raflari, raflarin dizilimini degistirebiliyorsunuz veya dolabi genisletmek icin ek parca alabiliyorsunuz
    http://ikeaeu.ecweb.is/09/mtr/?redirectionPage=178


    sizce bu iki urun fiyat performans acisindan nasil ?




  • Yeni ev kuruyorum.

    Özellikle salon konusunda çok titizim..Olabildiğince güzel olsun istiyorum..Tabi diğer aile bireylerinin fikirleri de önemli..

    Bir kaç gündür netten maxi koltuk takımlarına bakıyoruz ancak bir türlü karar veremedik..Her defasında bir kusur bulduk..Geçenlerde bir imalatçının showromunda gördüğüm modele hayran kaldım..Tam hem annemin istediği gibiydi üstelik..Bugün zevkine güvendiğim arkadaşımla beraber gittik pazar günü olmasına karşın açıktı ve biz inceliyorduk..Ona hangisini begendiğim konusunda hiç bir şey söylemeden hangisini alırsın diye sorduğumda pat benim beğendiğimi gösterdi..Bingo..Buraya kadar herşey güzel..Daha sonrasında renginin çok açık oldugu konusunda ve Anneminde fazla açık olmayan bir renk seçmem konusunda konusurken imalatçı abimiz bize özel üretim yapabileceğini söyleyiverdi ve kumaş örneklerini getirdi..Salonun koyu renklerde çok basık bir hal alacagını ve kendi zevkime uygun olmadığını söyleyerek bordo,koyu kahve gibi desenli veya desensiz tüm modelleri saf dışı bıraktık..İlk iki katalogda begendiğim hiç kumaş olmadı..Ancak modelden de vazgeçmek istemiyorum derken bir katalog daha getirdi abimiz ve pat..İlk kumaş desenleri ile göz kırptı sanki ikimize..

    Alltta görülecek resimdeki gibi bir model.2 Tane 3 lü koltuk 2 tane de 1 li..Üçlü ve tekli koltuklar açılabilir..Tekliler birleştirilerek tek kişilik yatak haline getirebilir..Kumaşın kaliteli oldugunu birazcık iplik üretimi yapmamız nedeniyle göz alıcı..Oturduğunuz zaman sırt kısımlarının omus üstünde oluşu rahatlık verici..Derisi konusunda pek deneyimimiz yok ancak imalatçıya güvendik..

    İstediğimiz değişiklikleri yaptırdık..Yani mesela alt taraflarda bir kısım kumaş varken iptal ettik ve deriye çevirdik o kısmı..Kolluklar çıkardılabilir ve bu durumda temizliği daha kolay yapılabilir olacagı için o opsiyonu da tanıdı üretici..

    İşin açıkcası orta sehpa konusunda ben imalatçıya fazla ısrar etmek istemedim ancak arkadaşım ona da takıma uygun bir orta sehpa sözü aldı ve sonuç olarak imalat programına aldı Fikri abimiz..

    Ev teslimi olacak ve teslimatı heyecanla bekliyorum çünkü tam istedigim gibi bir takım oldu..Gerçekten heyecan verici..Dört gözle bekliyorum..Malzemeler konusunda sadece alt sandıkların altının sunta olması beni rahatsız etsede çok ağır olacağını ve profillerle zaten desteklendiğini rahat olmamız konusundaki ikna edici söylemleri o konudaki tereddütleri de sildi aklımdan..

    Samimiyetine inandığımız bu bey fiyat konusunda indirim yapmamış olsa da verdiği fiyatında piyasada baktıklarımız,bize özel değişik kumaş ve dizayn değişiklileri nedeniyle tatmin edici olduğunu düşünüyorum..

    900 Ytl gibi bir rakama anlaştık..Telefon numaramı bıraktım ve kaliteden ödün vermeden yapmasındaki hususundaki uyarılarım akabinde kendisinin de beğendiği bir model çıkacağını hatta iki tane yaptırıp bir tanesini de showrooma koyacagını belirtmesi akabinde ayrıldık dükkandan..

    Evet alt taraftaki resme benzeyen bir maxi takım..Fiyatıda paylaştım sizinle..

    Eğer isteyen olursa geldikten sonra resmini paylaşabilirim..

    İyi akşamlar.

     Mobilya ile ilgili Herşey...




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.