Şimdi Ara

mobilde twitch yayınları donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pc'de twitch yayınları rahatlıkla 1080p60 izlerken mobilden izlemeye çalıştığımda 360p'de bile sürekli donuyor bunun nedeni ne olabilir? Türknet 35mbit internet kullanıyorum modemim keenetic omni dsl. Modem kaynaklı olabilir mi mobile gelen internet hızı da pcye göre bi 5-6 mbit düşük oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darqquiner -- 25 Ekim 2020; 3:1:28 >



  • Modeme wifi üzerinden bağlantı sağlanıldığında bazen hattın hızının düşmesi, anlık olarak kopma vb gibi bu tarz sorunlarla karşılaşırsınız. Bununda sebebi, wifi sinyalleri modemin bulunduğu lokasyondan, bağlantı sağlanılan cihaza ulaşana kadar fiziksel etmenlere (duvar, dolap, kapı vb), başka bir cihaz veya cihazların(telefon, radyo, başka bir modem vb) yaydığı radyo dalgalarından etkilenip zayıfladığı içindir. Modeme yaklaşıldığında ise internet hızı artar. Bazı durumlarda modem arayüzündeki wifi ayarlarından da kaynaklı olabilir. Modemin, wifi sinyallerini yaydığı frekans kanalında ağ trafiği varsa yine saydığımız etmenler ortaya çıkar. İnternet hattınızın hızını doğru olarak ölçmek ve hattınızı sağlıklı bir şekilde kullanmak için en iyi bağlantı yöntemi kablolu bağlantıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, farklı modemle test edebilir misiniz? Sorun devam ederse www.turk.net/oim sayfamızdan performans sorunu statüsünde destek kaydı açarak iletebilirsiniz. Arkadaşlarım kontrol ederek bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Öncelikle 1 hafta önce yazdığım diğer 2 sorunumun destek kaydıyla ilgilenirseniz tabi bunun içinde destek kaydı yazarım. Ama destek kayıtlarına 48 saat de bakıcaz gibi cevaplar verip 1 hafta boyunca hiçbir bilgilendirme yapmadığınız için pek güven veren bir çözüm değil.

  • darqquiner D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.