Şimdi Ara

Mobicar araç paylaşım hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araçların ihtiyaca göre kullanılması ve kullanıldığı kadar ödenmesi esasına dayanan bu araç paylaşım sisteminin İstanbulda 20den fazla hizmet noktası var. Dünyada oldukça yaygın olan bu sistem İstanbul trafiği için pratik ve ekonomik bir çözüm olarak kullanıcılara kendini büyük ölçüde benimsetti. Saatlik ya da günlük kiralanabilen araçlar başvuru sonucu alınan tek kartla, istenilen noktadan, hiçbir prosedür olmadan alınabiliyor. Bu aralar arkadaşını üye yapanlara yönelik bir kampanyaları da var. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler şuradan inceleyebilir http://mobicar.com.tr/



  • İstanbulda değilim bu yüzden kullanma şansım yok ama fiyatlar biraz fazla gibi geldi özellikle günlük kiralama fiyatları ayrıca km başı fiyatlar da standar şimdi mini cooper ile doblo nun yakıtı bir mi
  • Öncelikle bu konudaki lider firma olan YOYO ile ilgili şikayetleri okumanızı öneririm:

    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/yoyo-arac-kiralama

    Adamlar tuttuğuna iteliyor çizik, hasar vb. masraflarını.. Bir de şikayetlere verdikleri cevapları okursanız ne kadar "profesyonel" bir firma olduklarını anlarsınız.
    Aslında mükemmel bir hizmet, kiralama sonrası kafalarına göre saçma sapan ücretler kesmeseler her hafta yeni bir araç deneyeceğim ama okuduğunuzda göreceksiniz ki kesinlikle uzak durulması gereken bir sistem.




  • Yoyodan 5 kere araç kiraladım hiç birinde sorun yaşamadım. Kendi arabamı nasıl kullanıyorsan yoyo aracınıda o derece dikkatli kullandım. Yoyoda çalışan elemanlar daha sert kullanıyorlar araçları.
  • Forum başlığı Mobicar ile ilgili olduğu için deneyimlemiş bir kullanıcı olarak yorum yapmak istedim. Tek bir firma üzerinden kötü deneyim yaşamak o sektördeki her firmanın kötü deneyim yaşattığını göstermez bence. Ben Mobicar'dan haftada en az 2 kere araç kullanıyorum ve şimdiye kadar tek bir sıkıntı yaşamadım.
  • muratkayaa.com/mobicar

    daha önce yazmıştım zaten bu arada müşteriye en fazla değer veren firma sanılanın aksine mobicar'dır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.