Şimdi Ara

MNG KARGO ÜRÜNÜMÜ ÇALDIRDI/KAYBETTİ ZARARI TAZMİN ETMİYOR! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
5
Favori
20.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
461 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu "mesele X değil" muhabbetine de ayrı hastayım. Neden mesele 371,93₺ değil arkadaşım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pudinkk

    Türkiye'de hangi firma senin dediğin kriteri taşıyor ki kargo konusunda?

    Hangi kargoya verelim de kafamız rahat etsin
    Ups den başkasını tanımam
  • Şubeye göre değişebilir ama genel durum istanbu anadolu yakası için
    Kötünün iyisi;
    Yurtiçi
    Aras
    PTT ( sağlam getirir ama 3 ayda getirir)

    Orta Kötü ;
    UPS ( yabancı firmaların yüz karası bence)
    Horoz

    Kötünün kötüsü
    MNG
    Sürat
    Narpost

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de ve dünyada artık e-ticaret iyice yerleşti. Hayatında hiç internetten alışveriş yapmamış kişiler bile ilklerini yaşadı. Corona yüzünden eskisi gibi olmayacak ve kargolar hep yoğun çalışacak bu günlerdeki gibi olmasa bile.

    Sorun şu ki bu firmalar bu zamanlarda yatırım yapmayacak istihdam sağlamayacaklarsa ne zaman yapacaklar??? Kargo rezaletleri iyice arttı ve tekrar fiziksel mağazalara talebi arttırıyor. Kargoyla uğraşmamak için bu dönemde bile AVM'ye girmek adına kuyruk oluyor. Böyle bir fırsat varken bile bu kadar rezalet gerçekten başka yerde olmaz herhalde. İlk defa internetten alışveriş yapanlar kenarda dursun en tecrübelisi bile bıkma noktasına gelmiş. Tarihi bir fırsattır bu para basıyorsunuz büyüyün genişleyin kusursuza yakın olun arkanıza bile bakmayın.

    Ne gerek var esek gibi çalıştırıp az para ver isin gorulsun saatlerce hamallık yaptır. Nasılsa millet almaya devam edecek. Zihniyet bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zamanında Yurtiçide benim kargomu kaybetmişti. O zamanlar yurtdışından bir şeyler alınabiliyordu tabi. Bir kaç dolar birşey olduğu için(dolarda 2 lira olduğu için) çok umursamamıştım. Zaten öğrenci mahallesinde olduğumuz için yurtiçi çoğunlukla kargoyu yanına bile almadan kapılara geldik yoktunuz yazısı yapıştırarak devam ederdi. Yakalasakta bir karışıklık olmuş bir sonrakine getirelim diyip sonra sistemden geldik bulamadık şubeden alınız diye mesaj gelirdi. Şahsen bende sırf kargo ile uğraşmamak için daha pahalı bile olsa normal mağazadan alışveriş yapıyorum artık.

    Edit: bölgeden bölgeye değişiyor tabi trabzonda yurtiçi rezildi özellikle değirmendere tarafı, eskişehirde aras bir acayip çıktı ankara beşevler tarafında da kuzenim yurtiçinden başka firma ile yollama diğerleri çok kötü diyor. Sonuç olarak bu iş insana bakıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemrey -- 13 Mayıs 2020; 21:52:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mngnin en iyi çalıştığı şirket amazon.Amazon eğer sipariş yarın ulaşır diyorsa kesin yarın getiriyor mng artık naptılarsa adamları hizaya çekmişler hiç sıkıntı yaşamadım ama bireysel kullanımda çok kötüler.
  • Sen bide burdaki mng kargoyu gör. Oturduklari yer arka depolari dolmus. Sokakda 3-4 araba parkedilecek yere kargolari yigmislar. Kaybolmamasi imkansiz. Birde dagitima cikmiyorlar. Almak istiyorsan gel al diyorlar. Hava kapali olmasina ragmen o kargolari neden cikardilar anlamadim. Keske resmini alip gosterebilseydim size

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç güvenemiyorum bu kargo şirketlerine artık lanet olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı durumu malesef benimde başıma geldi. Bugün 15. gün sonunda Sürat Kargo kargomu kaybettiğini teyit etti. Tazmin sürecini başlatacağım. Hiç doğru düzgün bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum ama bakalım. Gerçekten kime, neye güveneceğiz artık bilemiyorum.
  • Daha bugün MNG kargo ile sipariş verdim. Bakalım başımıza neler gelecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReiseReise

    Mngnin en iyi çalıştığı şirket amazon.Amazon eğer sipariş yarın ulaşır diyorsa kesin yarın getiriyor mng artık naptılarsa adamları hizaya çekmişler hiç sıkıntı yaşamadım ama bireysel kullanımda çok kötüler.
    Aynen hocam Amazon Türkiyeden açıldığından beri 30 -40 kalem ürün almışımdır. Sıfır sorun MNG ile. Bursa için konuşuyorum.
  • kardeşim benzer şekilde bir arkadaşa sattığım 1200 tl değerindeki klavyeyi bu kez ups kargo, gidip hiç alakası olmayan bir firmaya (segment bilgisayar) teslim etti. orada da bu ürün bize ait değil deyip geri yollamışlar, ürün bana kırık geldi. ups kargo 100 lira tazmin etti gerisine karışmam diyor. işin özü bu adamlar haysiyetsiz. güvenmemek lazım çok. herkes dolandırılıyor, ya başkasına verirler ya kimlik istemeden teslim ederler yada kaybederler. bir tane kargomun sağlam geldiğini hatırlamıyorum.
  • MNG kadar leş bir kargo görmedim. Ben de bunların teslimatlarından şikayetçiyim. İstanbul'un avrupa yakasından Anadolu yakasına minimum 4 günde kargo teslim ediyorlar. Her sefer aynı şey. Bi daha bu kargoyla bir şey getirtmeyecem diyorum ama lanet olası alışveriş firmaları başka kargo yokmuş gibi MNG ile çalışıyor genelde. Milletin beğenmediği Yurtiçi ise her siparişimi ertesi gün öğlen teslim ediyor. Yurtiçiyle en az 100 kargo getirtmişimdir. En fazla 1-2 kere sorun yaşadım. Bu MNG'nin her teslimatı sorun.
  • Benim de kargom İstanbul küçükçekmece den Tekirdağ Çorlu ya Adana aktarmalı geliyor. Çünkü kargom ne hikmetse Adana ya gitmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amazondan nvme ssd aldim ertesi gün geldi mng ile ama zarf açık :D lan dedim kargoyu aldık bakmadan bi mide ağrısı 1-2 saniyeliğine allahtan sorun yok.

    bizimkilere zeytin yağı sipariş ettim tireden balçovaya 12 günde getirdiler otostop çekse teneke daha çabuk gelirdi tabi ki firma mng.


    ilçemde yurtiçi ve aras şubeleri var allahları var iki firmada iyi çalışıyor , sürat mng yi aratır burda ..
  • MNG kargo daha dün, kargomu başka şehirde başka birine vermiş. Bakalım ne yapabileceğim.

    Yurtiçi ve Aras tan hep memnun kaldım. PTT ve Sürat eh işte. MNG ise berbat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 14 Mayıs 2020; 1:56:16 >
  • Sürat kargoda kargom kayboldu,1 hafta hergun sosyal medya iletişim vb yazdım sonuç sıfır,en sonunda btk sitesinden girdim kargo kaybolmuş dediler,ürünün parasını Allah'tan hepsi burada iade etti,satıcının canı yandı,ben satıcıya süratle gibi gonderme sakin demiştim dinlemezse böyle olur.kime yansıdı bilemiyorum tam olarak ama

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.