Şimdi Ara

MIUI 13'ün global versiyonu çok yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MIUI 13'ün global versiyonu çok yakında geliyor



    Xiaomi, merakla beklenen MIUI 13'ü Aralık sonunda Çin'de düzenlediği etkinlikte tanıtmıştı. Şirket aradan geçen bir ayın ardından arayüzü uluslararası pazarda sunmaya hazırlanıyor. MIUI Twitter sayfasında MIUI 13'ün global versiyonunun yakında duyurulacağını ima eden bir teaser yayınlandı.



    Ayrıca Bkz.MIUI 13 sonunda tanıtıldı: Hız, kararlılık ve pürüzsüz deneyim



    Çinli marka 26 Ocak'ta Redmi Note 11'in global versiyonlarını tanıtacağını açıklamıştı. Aynı etkinlik kapsamında MIUI 13'ün de duyurulması bekleniyor. Xiaomi, Çin'deki birçok cihazını Android 12 tabanlı MIUI 13'e güncelledi. Ayrıca şirket, uluslararası modeller için de hazırlıklarını yapmış durumda.



    MIUI 13'ün global versiyonu çok yakında geliyor



    Dağıtım başlayacak



    Xiaomi'nin etkinlikten önce veya kısa bir süre sonra global pazardaki bazı Xiaomi ve Redmi modelleri için MIUI 13'ün beta sürümünü kullanıma sunacağı söyleniyor. Firma daha önce 2021'de Çin dışında piyasaya sürülen akıllı telefonların çoğunun 2022'nin ilk çeyreğinde MIUI 13'e kavuşacağını bildirmişti. Ürün yazılımının dağıtımı Şubat ayının ilk günlerinde başlayabilir.




    Kaynak:https://twitter.com/miuirom/status/1483408885012738050







  • Android kullanmıyorum ama Umarım gelen gideni aratmaz. Bi ara deneyimledim not 10s miui 12.5.x idi kutudan çıktığı gibi test etmiştim o gün içerisinde 12.5.x güncelledim yine test ettim çok kötüydü sıfırladım direkt test ettim yine kötüydü bariz çok belli şekilde sonra araştırdım kendi sitesinde forumda falan genel bi sıkıntı olduğunu anladım. Yani güncelleme öncesi çok iyiydi daha iyi performans verdiğini anladım. Test etmemiş olsaydım belki halen daha 2. Telefon olarak kullanıyor olabilirdim soğudum açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 20 Ocak 2022; 12:34:50 >
  • Bakalım geri çekecek mi?

  • Bizim halihazırda sebepsiz yere donan takılan yavaşlayan kıçı kırık redmi 9t, bakalım bu güncelleme ile batacak mı çıkacak
  • Bu sürümü hata düzeltmeye yönelik yaptık diyorlar, görecez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usandık artık, hergün aynı haberler, birtürlü gelemedi gitti şu güncelleme. Kabak tadı verdi artık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.