Şimdi Ara

Mitsubishi electric ısınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mitsubishi electric marka klima aldım antalya gibi kışın ılık geçen bir yerde ısınamıyorum aldı alalı hiç memnun kalmadım sizce 10 derecenin altına geldiğinde klimanin sürekli defrosa girmesi normal mi? Katalogunda -10 dereceye kadar ısıtma yapabilir yazıyor. Ayrıca servis geldiğinde 25 dk çalışmadı sürekli açtı kapattı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turque -- 26 Ocak 2016; 19:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turque

    Mitsubishi electric marka klima aldım antalya gibi kışın ılık geçen bir yerde yasınamıyorum aldı alalı hiç memnun kalmadım sizce 10 derecenin altına geldiğinde klimanin sürekli defrosa girmesi normal mi? Katalogunda -10 dereceye kadar ısıtma yapabilir yazıyor. Ayrıca servis geldiğinde 25 dk çalışmadı sürekli açtı kapattı.

    Hangi model.
    Bende SF 9 ve 12 var bulunduğum yerde Eksi 10 gördüm ne defros var ne bir şey canavar gibi ısıtıyor üründe sorun vardır servisi çağırın haletsinler.
    Mitsıbshi Elektrik malına sahip çıkar buralara yazmayın direk servisi ilgilenilmezse merkezi arayın malı bile anında değiştirirler.
  • Servis benim evime 5 kez ısıtma sorunundan dolayı geldi defros olayını normal görüyor raporlarında dış hava sıcaklığı 9,7 derece iken 3 kez defrosa girdi sabaha kadar girdiği defrosu söylemiyorum bile ayrıca ürünün arkasında asla durmuyor o yüzden herkes bilsin ve kimse tercih etmesin diye yazıyorum ayrıca elimde belgeler var. Merak edip inanmayan varsa fotosunu yükleyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buralara yazmasın demek yanlış olur.ama yazanların çoğu kullanmasini bilmiyor.akşam saati gelip sanki soba yakar gibi klimayı çalıştırıp ısıtmasını bekliyorlar.sözüm meclisten dışarı şımarık çocuk edebiyatı yapanlarıda çok gördüm.


    defrost olayı her klimada olur. olmucak diye bir kaide yok.sıkta girebilir seyrekte hatta bazı günler hiçte girmeyebilir.

    bu durum tamamen dış etkenler iç etkenler ve yanlış kullanımla ilgilidir.

    me ısıtmıyor dedinizmi işler değişir heleki genel merkezi aradım ilgilenmiyor demek yanlışında yanlışı olur.

    buralara yazana kadar derdinizi genel merkeze aktarın ozaman görürüsünüzki yanılmışsınız.

    yanlış anlamayın ama siz derdinizi anlatmamışsınız anlatılması gereken yere gelmişsiniz burda insanlarda yanlış bir irtiba uyandırıyorsunuz.bu benim görüşümce yanlış bir olaydır.

    siz genel merkezi arayın derdinizi adam gibi anlatın ozamn bu yazdıklarınızdan utanırsınız.




  • 20 gündür genel merkezle uğraşıyorum ve sorunumu çözmediler genel merkez sorunu çözer diye asıl kullanıcılara siz yanlış bilgi veriyorsunuz. utanması gereken ben değil garantili olan ürünümün sorunumu çözemeyen mitsubishi electrictir. ben kullanıcıyım istediğim yere düşüncemi yazarım ayrıca burada kullanıcı ayağına yatıp insanları kandırmayın istiyorsanız servis formunu da yükleyebilirim.

    klimamım modeli msz-hj35va

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turque

    20 gündür genel merkezle uğraşıyorum ve sorunumu çözmediler genel merkez sorunu çözer diye asıl kullanıcılara siz yanlış bilgi veriyorsunuz. utanması gereken ben değil garantili olan ürünümün sorunumu çözemeyen mitsubishi electrictir. ben kullanıcıyım istediğim yere düşüncemi yazarım ayrıca burada kullanıcı ayağına yatıp insanları kandırmayın istiyorsanız servis formunu da yükleyebilirim.

    klimamım modeli msz-hj35va

    arkadaşım siz yaşadıklarınızı felan yazın bizlerde daha iyi anlarız sizleri.ben yanlış bilgi vermiyorum.
  • Kaç metre kare yerde kullanıyorsunuz.

    Her yere yazın tabii bu sizin hakkınız ama direk kanuni yolları izlerseniz daha çabuk çözüme ulaşırsınız.
    Ben hiç ME klimanın sorunu çözülmeyen duymadım anında olmasada bir kaç gün içinde ürün sorunlu ise değiştiriyorlar çok ilgililer.

    Yılardır ME kullanırım tek sorun yaşamadım arada olabilir onuda merkez anında çözüyor, olduda olmaz a oldu diyelim ME sorununuzu çözmek istemedi, çözmedi kanuni haklarınız var.
    Tüketici hakem heyeti, tüketici mahkemesi, noterden ihtarname, tüketici dernekleri, şikayet siteleri.

    İnanıyorumki buralara bile varmadan sorununuz çözülmüş olacak.
  • Odam 14 metrekare bile değil batı güneşini alan bir oda normalde 9 btu bile yeterli deyip kendi teknik servisleri taktı şimdi bana klimanin montaj hatası olduğunu söylüyorlar ayrıca montaj hatası bile olsa kendi teknik servisleri taktı. Ayrıca benim evim üst kat ve yapı denetim sertifikalı yalıtımlı bina şimdide üst kat olduğu için ısıtmıyormuş antalya gibi bir yerde herkes mi ara katta oturuyor. Tekrar söylüyorum normalde 9 luk klima bile yetecekken çok iyi olduğunu idda ettiği marka böylesine kötü ısıtıyor.

    Zaten gittim bu gün tüketici hakem heyetine baştan sona herşeyi anlattım onlarda hak verdiler yarın belgelerimi teslim edicem burada yazma amacım da böyle benim gibi forumda yazılanlara inanmasinlar bir çoğu mitsubishi electric çalışanı o markayı sürekli övüyor bende yanlış bilgilendirme yapanlardan dolayı bu markayı tercih etmiştim herkes öğrensin diye yazıyorum sizin gibileri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sizin gibilerimi ben klima satmıyorum 9 - 12 ME - SF kullanıyorum hiçbir şikayetim yok olsada zaten 1 haftada hallederdim sizin 2 yıl olmuş biz yardımcı olmaya çalışıyoruz siz sizin gibiler diyerek bizi kötülüyorsunuz.
    Siz bilirsiniz yol belli yapılacaklar belli buraya belge ve görüştüğünüz kişilerin telefonları ve şirket isimlerini verin bizlerde görüşelim bakalım nedir ne değildir yoksa bundan sonra yazdıklarınız ciddiye alınmayacak bu asabi saldırgan tavrınız hiç hoş değil.
  • Madem mitsubishi electric çalışanı değilsiniz tarafsız bir kullanıcısınız sorunun 2 yıllır devam ettiğini nereden biliyorsunuz?

    Ayrıca kiminle görüştüğümü merak etmişsiniz Özüm klima, özmaklar klima, can kardeşler klima (Antalya Bölge Bayi),genel mudurlukten ali bey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınızdan belli kimin nerde çalıştığı geçmişe dönük yorumlarına baktığım zaman aynı takımda olduğunuzu görebiliyorum klima almadan bende sizin bu taktiginizi yutmuştum şimdi başıma gelince herkese güvenilmeyecegini anladım ama insanları yanlış bilgilendirerek kul hakkı yiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iftira atmıyorum yaşadıklarımı yazıyorum ayrıca bana bu değerler normal deniyorsa o zaman markanın adının veririm demekki yeni ürün gelse sonuç değişmeyecek ısıtma konusunda tam bir rezalet 14 metrekare odadan bahsediyorum 9 luk bile yeter abi buraya diyordu teknik servisiniz. Sorunu o markalarda yaşasaydım o markada bir sorun yok değerler normal deseydi o markayı da yazardım demekki performansı bu kadarmış diye

    Ayrıca o son söylediğin kelimeyi de ayrıca kınıyorum. Iste bu kadar seviyesizsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir sonuca bağlanır takipteyiz yazmaya devam edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turque T kullanıcısına yanıt
    Hocam eve gelen voltaja baktırdınız mı ? Düşük elektrik gelirse sıcak üflemesi gerekirken ılık üflüyor.

    Ayrıca seviyesizlerin sayesinde kime itimat edip etmeyeceğimizi gördük bu konuda....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 27 Ocak 2016; 8:25:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada markayi oven arkadaslara itimat etmiyoruz bizde resmen cete olusturup mitsubishi electrigi savunup diger markalari kotuluyorlar ve milleti yanlis yonlendiriyorlar hj modelini kullanmaktayim bende cihaz defrostan cikamiyor isitmada berbat ötesi klima isitmada yetersiz ayrica arizada yok diyorlar uretilen ürün ortada yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıkla uygun değil sorum. Kusura bakmayın.

    Bosch klima ısıtmada çalışıyor iken birden dış üniteden ses geliyor,sanki sürtünme gibi,pre def ışığı yanıp sönüyor ve çalışmıyor. Şalteri kapatıp açınca tekrar çalışıyor.

    Sorun ne olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ölçü aleti ile akım ve voltaj değerleri ölçüldü. Herşey normal dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdascac

    Başlıkla uygun değil sorum. Kusura bakmayın.

    Bosch klima ısıtmada çalışıyor iken birden dış üniteden ses geliyor,sanki sürtünme gibi,pre def ışığı yanıp sönüyor ve çalışmıyor. Şalteri kapatıp açınca tekrar çalışıyor.

    Sorun ne olabilir?


    hocam senin sorununda defros galiba klima ısıtma çalışırken dış ünite buzlanma yapıyor klima duruyor ilk dış ünitedeki buzu eritiyor sonra içeriyi tekrar ısıtıyor.
  • Turque T kullanıcısına yanıt
    Klima ağız sıcaklığı kaç derece hocam bendeki klima oda soğuksa 65 derce ufliyor sonra yavaş yavaş dusuyor 50 veya 55 derceye gayet memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu da en son gelen teknik servisin tutanağı sorun Nerede sizce? Bu defros olayını ısıtamama sorununu nasıl çözebilirim. 5 kez teknik geldi sorun yok diyorlar. Garantisi de devam ediyor ne yapabilirim.



    https://store.donanimhaber.com/36/4a/74/364a74d8375372c2541b5f37d7c9dbbd.jpg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.