Şimdi Ara

Mimarlığı bırakmayı düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
4.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam okuması zor gerçekten oda arkadaşım tıp okuyor 2.sınıf çocuk en azından haftada 1 2 gün boş takılıyor bizde full dolu ve günde 2 3 saat da değil bitirdikten sonrası aslında benim için güzel olabilir ama türkiyenin geleceğini tahmin etmek de zor
  • kardo tahmini olarak ben sana geleceği söyleyim. bir kaç yıla tr de yazılım ve teknolojik alanda ihtiyaçlar artacak. sağlık sektöründeki ihtiyaçlar artacak. çiftçilik artacak. ama ekonomik yönden soruyorsan şirketlerin çoğu eleman çıkartacak. çünkü ekonomik yönden kimse bir şey alamayacak hale gelecek. dil bilenlerin şansı daha da artacak. devlete yönelmeler daha fazla artacak çünkü özel sektörün alanı çok fazla daralacak. kısacası kimse bir şey alamayacak kimse bir şey satamayacak. ekonomik bunalım daha da ileri boyuta taşınacak. pekçok şeye kısıtlamalar getirilecek. ha bunları niye söylüyorum, çünkü kendini geliştir gidebildiğin yere rahat git diye avrupa ülkelerini soruyorsan amerikaya gitme, oradaki bunalım bir kaç yıla seni intihara sürükler. fransa, yunanistanı salla.. zaten oralar ekonomik bunalımının bayraklarını çekmişler. rusya dersen oranın yaşam biçimine ayak uyduramazsın yine kafana sıkarsın. almanya, ingiltere, isviçre dersen orada çok fazla rahat edersin ama seni çok fazla durdurmazlar. fazla pozitif ayrımcılık var. ha kendini saklayabilirsen senden kralı olmaz. öte yandan kısacası otur oturduğun yerde




  • Ben de mimarlık okuyorum ve okul 1 yıl uzadı şuan 1 yıl daha uzamasın diye projeyi yaz okulunda alıyorum. Çok sıkıntılı bi durum..sürekli mutsuzum bu bölümde severek gelmiştim ancak şuan çok soğudum. Ben de senin gibi bırakmayı düşünüyorum ancak sonrası belirsiz olduğu için bi türlü ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.Yardımcı olamadım ama bu sıkıntıları sadece sen yaşamıyorsun,paylaşmak istedim..
  • Bu ülkede bir mimar geleceğini garanti görmeyerek hemşirelik yazmayı düşünüyor.Başka söylenecek söz yok.Bu bir tiyatroysa türü de "dram"dır.
    İnşallah hayatınızı bir düzene sokabilirsiniz temennisinden başka elimden bir şey gelmiyor.
  • Merkezi puanla yatay geçiş nedir hocam ilk defa duydum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam hemşirelik çok yorucu. Modern kölelik resmen hemşirelik. İyi düşünün derim. Ben hemşirelik bırakıp Tm den 20k ile psikoloji yazacağım inşallah kısmetse.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DJ-DONANIM kullanıcısına yanıt
    Az önce bir başlıkta da birkaç kişi “siz gençler nasihat dinlemiyorsunuz, eskiden tüp ve yağ kuyruğu vardı, ekonomi denizdeki dalgalar gibidir bazen yükselir bazen alçalır” falan diyordu.

    Adam mimarlığı bırakıp hemşire olacağım diyor abi neler yaşıyoruz ya?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bölüme devam etme kararı aldım yorumlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten iyi ki varsınız.
    Konuyu kilitlemeden önce ilerde benim gibi düşünecek arkadaşlar için birşeyler bırakmak istiyorum.
    Kararsız kalırsanız 15 20 gün içinize çekilin kendi kendime proje çizdim bu süreçte ve gördüm ki ne kadar söylensem de aslında hoşuma gidiyor.
    Belki iyi bir gelecek belki işsizlikten intihar bilemiyorum onu zaman gösterecek.
    Kendinize iyi bakın Hoşça kalın.
  • mimarlıkta şu an hiç iş yok 3k bile maaş alamazsın öğretmenlikte özel ders vermekte acayip para var aylık +20k ya kadar gider
  • rexot3 kullanıcısına yanıt
    sayısalda ve dil ağırlık branşlarda haklısın ama bıranşlar fazla kazandırmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.