Şimdi Ara

Millenicom Yurtiçi Çıkışları Faciası (rezzilicom -_-) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu problemi bende belli aralıklarla superonline fiberde yaşıyorum. istanbula avrupa üzerinden dolanıp bağlandığım zamanlar oldu.(10 sene içerisinde 4-5 defa) O zamanlar çözemediler, zamanla kendi düzeldi ama nasıl, ne zaman farketmedim. Son 1 haftadır yine benzer bir sorun söz konusu sanırım. Topluluk sunucuları normalde 1 saniyede yüklenirken şu an yalnızca 10-15 sunucu listede yükleniyor kalanların yüklenmesi dakikayı buluyor ki onlarda eksiksiz yükleniyor mu bilmiyorum. Yurtdışı pinginide çok başarılı bulmuyorum aslında fiberin. Ben ankaradan frankfurta 46-58ms arası alırken istanbulda vdsl bağlı arkadaşım 33-45ms arası gecikme alıyor. Yani fiberin mantıken bunun önünde veya ekstra mesafeden dolayı denk olması lazım. Ama durum böyle değil. Şu an fiyatlar sebebiyle sol fiberden millenicoma geçmeyi düşünüyorum fakat taahhütsüz almıyorlar sol fiber altyapısına, deneme şansım olmadığı içinde çelişkideyim geçmek konusunda.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1312K

    bu problemi bende belli aralıklarla superonline fiberde yaşıyorum. istanbula avrupa üzerinden dolanıp bağlandığım zamanlar oldu.(10 sene içerisinde 4-5 defa) O zamanlar çözemediler, zamanla kendi düzeldi ama nasıl, ne zaman farketmedim. Son 1 haftadır yine benzer bir sorun söz konusu sanırım. Topluluk sunucuları normalde 1 saniyede yüklenirken şu an yalnızca 10-15 sunucu listede yükleniyor kalanların yüklenmesi dakikayı buluyor ki onlarda eksiksiz yükleniyor mu bilmiyorum. Yurtdışı pinginide çok başarılı bulmuyorum aslında fiberin. Ben ankaradan frankfurta 46-58ms arası alırken istanbulda vdsl bağlı arkadaşım 33-45ms arası gecikme alıyor. Yani fiberin mantıken bunun önünde veya ekstra mesafeden dolayı denk olması lazım. Ama durum böyle değil. Şu an fiyatlar sebebiyle sol fiberden millenicoma geçmeyi düşünüyorum fakat taahhütsüz almıyorlar sol fiber altyapısına, deneme şansım olmadığı içinde çelişkideyim geçmek konusunda.

    yok hocam millenicom'a geçmeyin geçirtmeyin ben bu düşüncedeyim ve benim bu düşüncemi hala düzeltemediler onlarca problemim oldu hepsi ite kaka zorla halloldu çok uğraştırdılar zamanında.





  • Millenicom kadar kötü hizmet veren bir şirket yok. 1MB dahi kullanmadığım internetleri için 2 ay + iptal bedeli için 350₺ fatura kestiler ve 14 günlük cayma hakkımı kullandırmadılar. Hakkım haram zehir zıkkım olsun. Bu mesajımı görüp millenicoma geçmeyecek bir insan bile benim içimi ferahlatmaya yetiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustang2007

    Millenicom kadar kötü hizmet veren bir şirket yok. 1MB dahi kullanmadığım internetleri için 2 ay + iptal bedeli için 350₺ fatura kestiler ve 14 günlük cayma hakkımı kullandırmadılar. Hakkım haram zehir zıkkım olsun. Bu mesajımı görüp millenicoma geçmeyecek bir insan bile benim içimi ferahlatmaya yetiyor.

    Evet bende zerre memnun değilim, şuan en yakın arkadaşım iss değiştirecek 1 ay bedava kullanmak varken asla tavsiye etmiyorum.

  • Güncel olarak süreç @millenicom ile böyle işliyor şuanda;

    Millenicom Yurtiçi Çıkışları Faciası (rezzilicom -_-)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tartal

    Mesaj gönderdiler, tüm alınacak aksiyonları şeffaf bir şekilde size sunacağım, herkes görmeli.



    Alıntıları Göster

    Herkese selam, sorunum önemli ölçüde çözüldü diyebilirim fakat hala daha bağlantım çok fazla noktadan geçiyor, hal böyle olunca resmi müsabaka sunucularında anlık veri transferleri vs. derken istanbul sunucularında 25-30ms civarı alıyorum (olması gereken 5-15 arası iken). Bu hook sayısı azalıp, bağlantım daha direkt bir biçimde gerçekleştiğinde sanırım ilk kez sevgili @millenicom 'a teşekkür mesajı atacağım. Şuan için bu süreçte hızlılar diyebilirim. Hizmetleri güzel ilerliyor.

    Millenicom Yurtiçi Çıkışları Faciası (rezzilicom -_-)




  • Buda benim tracert sonuçlarım. Ankara superonline fiber kullanıcısıyım.

    Millenicom Yurtiçi Çıkışları Faciası (rezzilicom -_-)
  • vie.valve.net adresine olan sürenizide paylaşır mısınız ?

  • Millenicom Yurtiçi Çıkışları Faciası (rezzilicom -_-)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GJesper

    vie.valve.net adresine olan sürenizide paylaşır mısınız ?

    Dostum yurtdışı çıkışları ile alakalı bir problemim yok, az sayıda hook ile 45-55ms arası bağlanıyorum.

  • Millenicom Yurtiçi Çıkışları Faciası (rezzilicom -_-)



    Günceldir efenim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.