Şimdi Ara

Millenicom Superonline Altyapısında 50-100 mbit sınırsız 89,90-129,90 (24 ay) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
2
Favori
20.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Kampanya devam ama fiyatlar revize olacak. Şimdiki kadar olmasa da fiyat avantajı hala büyük olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Süper cevap. Ben de yazsam ancak bu kadar yazardım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kararımı verdim galiba yarın başvuru yapmayı düşünüyorum, ilk defa alt iss kullanacağım için bir @orum var, memnun kalmazsam ilk 14gun içerisinde cayma hakkımı kullandığımda herhangi bir kurulum, aktivasyon, ceza, kampanya fiyat farkı gibi bir ücret öder miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raz3rs kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    BTK’nın çizdiği çerçevede eğer evde kurulum yoluyla veya yüz yüze satışla abone oluyorsanız bu haktan baştan feragat etmiş oluyormuşsunuz (not ben hukukçu değilim eksik hata olabilir ama bildiğim bu).
    Diğer yandan regülasyon bu hakkı verse de eğer interneti kullanamazsanız CDR kayıtları inceleniyor ve müşteri haklı ise cayma bedelini yansıtmıyoruz.
    Eğer taahhütsüz teklif alınırsa bu durumda kurulumlu aldıysan kurulum ücreti alınır.

    Regülasyonun verdiği hakkın ötesinde ticari olarak her türlü bu hakkı vermek üzerine bir çalışma başlattık.
    Ama ben içini rahatlatmak için söyleyim. Aynı ay içinde iptal talebi yok denecek kadar az bizde. Umarım istisnai bir sorun sana denk gelmez ben de mahcup olmam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    Huwai modem geldi Superonline abonesiyken de aynisi vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper bey; ben de uzun kararsızlıktan sonra sizden hizmet almaya karar verdim, eğer kapatma başvurusundan sonra tatmin edici bir teklif vermez iseler.

    Sormak istediğim genelde aynı modem veriliyormuş. Ben kapattırdıktan sonra bunları iade edeceğim sonra yine sol ekibi gelip kendi modemini takacak. Benden kurulum ücreti alınacak mı evde tesisat hazır sonuçta. Sadece aktivasyon alınmalı diye düşünüyorum. Daha doğrusu bunlar taahhütte alınmıyor da bozulursa da taahhüt alınmamalı.

    Buradan size yazsam sürecin hızına olumlu manada bir katkınız olur mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    Selamlar

    Turkcell altyapısında kurulum ücreti de aktivasyon ücreti de modem ücreti de bulunmuyor. Bana PM olarka açık adresini ve telefon no gönderebilirsen satış ekibine iletirim elimden geldiğince de sağlıklı ve hızlı ilerlemesi için millenicom destek hesabındaki arkadaşlarıma emanet ederim süreci.

    Turkcell aboneliğini iptal ettirme kısmını atlamayın tabi. Şimdiden hayırlı olsun aramıza hoşgeldin

    Bu arada bir not. benim bildiğim kadarıyla Turkcell mevcut müşterisine taahhüt yenileme teklifi olarak o anda yeni satışta olan teklif neyse onu sunuyor. Yani 25 Mbpps müşterisiysen 89,9 TL teklif sunacaklar. İptal ikna için inerler mi deneyip görmek lazım.
  • Alper bey orisden geçiş işlemlerimde az bir süre kaldı sms üzerinden gelen linkden durumu gakip ediyorum şunu sormak istiyorum size,abonelik taşıma için başvuru yaptığımda temsilci arkadaşa tahahüt konusunu sormuş idim,ttkom altyapısı 100 mb fiber için konuşuyorum,şuan tahahüt alamıyoruz ama bir aylık fatura çıkıp ödemezini yapınca kullandığınız tarifeye tahahüt verebilirsinşz demiş idi,bugün millenicom tarafından yolladığım evraklarla ilgili onay için arandım,teyit için bu tahahüt işini sorduğumda öyle birşeyin olmadığı söylendi,eğer tahahüt isterseniz şimdide verebilirsinşz ama fiyat 139 tl dendi,

    Kafam herseferinde millenicom müşteri temsilcileriyle görüşünce karışıyor ,bşr,nşn dediğini biri yalanlıyor,başka birinşn dediğini başkası yalanlıyor,hemen hepsi size yanlış bilgi verilmiş diyor sürekli,

    Net bilgiyi doğru bilgiyi kimden alıcaz,ben mesela tahahüt verebileceğim cevabı üzerinede geçişe tamam demiştim mesela,

    Şimdi bir ay lık fatura sonrası ben tafifeme tahahüt verebiliyormuyum yoksa veremiyormuyum,eğer veremiyorsam,temsilci arkadaşa ne deyim ben.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    En baştan da taahhüt verebilirdin ama temsilcinin dediği gibi daha yüksek ücreti var. Mevcut müşteri olduktan sonra da taahhüt verebilirsin ama taahhütlü daha yüksek olur fiyatı. Şimdi doğal olarak diyeceksin ki taahhütlü daha ucuz olması gerekmez mi? Haklısın enflasyon tek haneli bir ülkede evet ama enflasyonu olası yüksek bir pazarda fiyat garantisi sunmanın bir bedeli var artık. Hep beraber yüksek enflasyonlu bir döneme alışıyoruz.
    Taahhütlü ya da taahhütsüz kalmak her müşterinin kendi özel şartlarında tercih edeceği bir durum. Tamamen müşteri tercihine kalmış, aslında herkese uyan birisi diğerinden iyi gibi bir durum yok bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En başta zaten geçiş için başvuru için görüştüğüm temsilci bir aylık fatura sıülnrası tahahğt verebilceğimi söyledi fiyat ise öyle 139 tl ler değil,90 tl için konuşmuştu bana,
    Hatta ozaman süper onlime başvurusu yapayım dedim sizin orda altyapı yok diyince telekoma dönüp sadece telekom üzeri den konuşuldu,
    Sonuçda ülkede enflasyon var ve olucak şuan için kısa orta vadede ama superonline altyapısı olan müşteri mesela mevcut enflasyon ortamından etkilenmeyip aslında millenşcoma 24 ay sabit fiyat garantisiyle tahahüt verebiliyor,iken ttkom altyapıyı kullanan müşteri ben gibi 40 tl fazla vermek zorunda olması garip bir durum,
    Millenicom ttkom altyapısı 100 mb 139 tl 24 ay tahahüt,millenicom superonline altyapısı 100 mb 89 tl 24 ay tahahüt,
    Enflasyonşit ortam her ikş altyapı sağlayıcısı için var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    haklısın iki altyapı arası bu fiyat farkı arkasındaki detayları bilmeden anlaşılması zor bir durum. Bizim Turkcell ve TT ile anlaşmalarımız nedeniyle ortaya çıkan bir durum diyebilirim. Altyapınız varsa Turkcell altyapılı teklifler şu anda daha avantajlı.
  • Olsa idi zaten geçiş yapardım kesinlikle,şirketsel anlaşmalar dediğiniz gibi,ama super online ile yapılan anlaşma şu enflasyonist ortamda ve fiyat artışlarının sıklaştığı ortamda çok daha iyi bir anlaşma yapılmış tüketici adına millenicom tarafından,aynı anlaşma keşke ttkom lada yapılsa imiş,
    Neden derseniz aynı hız için kendimi sağlma alma adına altyapım elverişlş olsa superonline tahahütüne kesin geçerdim,ama ttkom altyapılı tahahütsüz kullanmak zorundayım ,fiyat artışlarına açık,nasılki orisden fiyat artışı sebebiyle sizin firmanıza geçiş yaptığım gibi,orisde sadece 1 ay kalabildim direk zamma denk geldim,yarın millenicomlada bu durumu düşme olasılığım yüksek yani kafam rahat olmıcak yine,aynı durum olur olursa fiyat artışı zorlayıcı olursa,yine kaçıcam mecbur memnun dahi olsam,şuan artış olursa millenicomda geçiceğim şirket ilk kullandığım kablonet olucak hemde istemeye istemeye geçicem neden istemeyerek hız 100 mb akşamları 25 e düşmesi başlıca sebep ama tahahğt var iki yıl kafa rahat olucak,ama şuan sürekli fiyat takibi yapıcam ,ben be ben gibi insanların gözü sürekli zam geldimi gelicekmi modunda,

    Alper bey umarım ttkom altyapısı için fiyatlar tahahütlü şekilde en az süperonline tahahütlü fiyatlarda olur ve anlaşma yapılırdı,sizin müşterinşz olan ben gibi insanlar,kafa rahat kalıcı müşterinşz olmaya devam eder,başka türlü kalıcı müşteri olma şanşını zorlaştıran durumlar devam ettikçe şirketler içinde iyi değil bu durumlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    Turkcell ile ticari olarak karşılıllı oturarak anlaşma yapılıyor. Telekom ile ise fiyatları Bilgi Teknolojileri Kurumu belirliyor. Yani Telekom fiyatları regüle edilen fiyatlar. Bu açıdan firma bazlı değişmiyor ama bizim gibi firmalara devlet pozitif ayrımcılık sağlıyor. Bu sayede daha iyi fiyatlar sunabiliyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    Az evvel müşteri hizmetlerini bilgi almak maksatlı aradım. SOL abonesi olduğumu, 1-1.5 ay sonra taahhüdümün tamamlanacağını, Millenicom'a SOL altyapısı üzerinden geçiş yapmak istediğimi söyledim. Verdiği cevap ilginçti:
    Eğer geçiş işlemleri Millenicom tarafından yapılacaksa bana TTNET altyapısından abonelik verebileceklerini; Eğer ben SOL aboneliğimi kendim kapatırsam, o zaman SOL altyapısından abonelik verebileceklerini söylediler. Neden böyle saçma bir uygulama olduğunu sordum, ikna edici bir yanıt veremediler.

    Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz?
  • SSA S kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    SOL altyapısında kesintisiz geçiş süreci yok. Eve yeni bir bağlantı yoluyla tekrar abonelik sağlanabiliyor. Evde 2 adet bağlantı istemediğiniz durumda mevcut sol aboneliğinizi kendinizin iptal etmeniz gerektiğini anlatmak istemiş temsilci.
    Telekom altyapısı olsa müşteriyi iptal ile upraştırmadan biz direk müşteri adına taşıyabiliyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 gündür internet hizmeti alıyorum ama hala aktivasyonum olmadı abone numaram yok niye böyle :)
  • Ya bizim şirket yılın jestini yapıp bedavadan abone yaptı ya da ilginç bir vaka var :)
    Destek hesabına (millenicom) ad soyad tel no detaylarını PM atabilir misin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper_Karaer -- 10 Ocak 2019; 16:12:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun başvuruda bulundum mekan Ankara Yenimahalle umarım pişman etmezler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair

    2 gündür internet hizmeti alıyorum ama hala aktivasyonum olmadı abone numaram yok niye böyle :)
    merhaba,

    müşteri bilgilerinizi dm'den iletirseniz kontrol sağlayalım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.