Şimdi Ara

Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
15.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
271 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L3ON-

    Bunca zaman sizi yıprattıkları için maddi tazminat davası da açın bence, biraz da onlar uğraşsın :)

    Bakacağım hocam önümüzdeki hafta bu dosyayı kapatmazlar ise avukat tutacağım adamlara 1200 lira vereceğime avukata veririm en azından istediklerini elde edememiş olurlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alister Vale

    Bakacağım hocam önümüzdeki hafta bu dosyayı kapatmazlar ise avukat tutacağım adamlara 1200 lira vereceğime avukata veririm en azından istediklerini elde edememiş olurlar.



    Alıntıları Göster

    Avukata vereceğiniz parayı da dava sonunda karşı taraftan tahsil edersiniz dert etmeyin.


    Bence çok bile beklemişsiniz zaman kaybetmeyin daha fazla. Hatta ve hatta nitelikli dolandırıcılıktan da başvurabilirsiniz.

  • Geçmiş olsun. Böyle ilgisizlik inanılmaz soğutuyor markadan. Ne var yani arayıp "modemi teslim almışız düzeltin" demek çok mu zor. Bu rezaleti her yerde duyurun. Socar Ceo'suna falan mesaj atın. Linkedinden yazın.


    Turkcel Superbox ile yaşadığın son deneyimim aktarıyım. İptal edince modemi göndermeyi unutmuştum sonra 600tl modem ücretli fatura çıkarmışlar. Aradım hemen gönderin düzeltelim dediler, ücretsiz yolladım ve hemen sildiler. Turkcell pahalı falan ama hizmet aldığınız yerin kurumsal olması gerçekten çok ama çok önemli.

  • Milenicom a geçmeyi düşünüyordum, artık geçmem bu olaydan sonra...

  • Normalde geçen Kasım ayında turknet ile millenicom arasında kalmıştım hangisine geçeyim diye. Bu konuyu görünce iyi ki geçmemişim millenicom a diyorum. Çok şükür turknette şuanda sıkıntı yaşamıyorum. 100 mbps 85 TL daha ne olsun. (Türk Telekom fiber altyapısında hizmet almaktayım.)
  • Haklısınız hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu güncel tutalım ama devletin bu işleri hızlı çözeceği bir mekanizma oluşturması lazim
  • boxor kullanıcısına yanıt

    Hocam gerçek DH üyesiyim ve TürkNet kullanıyorum. Neden böyle dediniz?

  • 1.5 ay önce abone olurken eski iss kalma taahhüt cayma bedelini 200 TL kadar karşılıyoruz dediler ama hiç bir ücret karşılanmadi. Aynı şekilde yaklaşık 1 hafta önce bende konu açtım. Müşteri hizmetlerinin bana verdiği cevaplarda seviyesiz bir şekildeydi. Millenicom 'dan hizmet aldığım için pişmanım. Bu hafta içi bende aboneliğimi iptal ettirip başka bir iss geçiş yapacağım. Uzak durun arkadaşlar, kendi sağlığınızı düşünüyorsanız uzak durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpheratz -- 10 Ocak 2021; 4:55:17 >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Asıl gerçek dh üyesi kullanmayı dener. Olmadı taahhütsüz abonelik çözemezse anında iptal eder başka operatöre geçer. Kullanmadığı günleride çatır çatır iade alır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 10 Ocak 2021; 7:9:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer arkadaşa cevap verecektiniz sanırım:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpheratz

    1.5 ay önce abone olurken eski iss kalma taahhüt cayma bedelini 200 TL kadar karşılıyoruz dediler ama hiç bir ücret karşılanmadi. Aynı şekilde yaklaşık 1 hafta önce bende konu açtım. Müşteri hizmetlerinin bana verdiği cevaplarda seviyesiz bir şekildeydi. Millenicom 'dan hizmet aldığım için pişmanım. Bu hafta içi bende aboneliğimi iptal ettirip başka bir iss geçiş yapacağım. Uzak durun arkadaşlar, kendi sağlığınızı düşünüyorsanız uzak durun

    Geçmiş olsun size de hocam, umarım biz de problemimizi çözüp kurtulabiliriz  

  • 15 Aralık da taahhüt sürem dolunca iptal ettim, ancak bana özellikle telefonda söylediler kargo teslim fişini kaybetmeyin, saklayın vs. şeklinde, abonelik iptal işlemlerimi 15.12.2020 de başlattım aynı gün ups kargoya söylenilen kod ile modemi teslim ettim ve 16 Aralık da teslim aldılar, 28 Aralık da modemi göndermemi belirten bir sms gönderdiler whatsapp üzerinden ulaşıp durumu anlattım eğer faturalandırma olursa bize bilgi verin ve kargo fişini kaybetmeyin dediler, bugün yine tarafıma sms geldi ve sms içeriğinde 275 TL tutarın faturalandırıldığı yazıyor whatsapp üzerinden tekrar ulaştım ancak şuan sistem üzerinde bir faturalandırılma görünmüyor dediler bende kontrol ettim şuan bir şey yok. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.

  • Vdsl bağlantım var bu firmadan. 12 ay taksit ile modem aldım. Alırken modem sana ait olacak, iade edilmeyecek dendi. Simdi aklıma düştü bunlar yanlış bilgi verip benden modemi istemesinler..

  • kerim35 kullanıcısına yanıt

    hocam adamlar yorumu okumamış ki :D:DD ben orada faturayı iptal ettirdiğimi yazmışım adam ne yazmış :D

  • Ben bunlara hiç suç bulmuyorum. Bu tarz firmaların tepesine çökecek akılalmaz cezalar kesecek bir devlet yok denetleme yok. Mesela şu konudaki mevzuyu taşıdın mahkemeye sonuç kullanıcının lehine çıktı sana 10000₺ tazminat ödedi devlette bu uyanıklığa 5 milyon₺ ceza kesti bak bakalım bir daha yapıyor mu hadi yaptı devlet diyecek ki sen daha önce aynı uyanıklığı yapmışsın al sana 15 milyon ₺ ceza. Adam kargo firması aldığın televizyonu kırık teslim ediyor hesap soran yok dava et sen haksızsın böyle bir düzen. Elektronik alet alıyorsun bozuk çıkıyor satan firma yüzlerce ürün sattık hiç bozuk çıkmadı diyor ulan bozuk olan bana denk gelmiş işte böyle savunma mı olur vesselam düzen böyle geçiren geçirene. Mesela bizi kıskanan Almanya'da aynı mevzu olsa şikayet etsen acaba ne olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 11 Ocak 2021; 6:27:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    Bugün hattımı iptal ettirmek için aradım. Online işlemlerde hat iptali yok. Müşteri hizmetlerine sadece hat iptal etmek için ulaşılabiliyormuş yeni öğrendim. 5 dakika bekledikten sonra müşteri hizmetleri açtı telefonu. Neyse tüm bilgilerimi aheste aheste onayladı arkadaş, ardından neden iptal etmek istediğimi sordu ve aldığı tüm onay bilgilerinden sonra beni bir başka müşteri hizmetlerine yönlendireceğini söyledi. 15dk bekletildikten sonra İkinci arkadaş telefonu açtı ve hat bilgilerimi ve kişisel bilgilerimi tekrar sordu??? Ardından tüm onay işlemlerinin üzerinden tekrar geçtik... İşin en komik tarafı ne biliyor musunuz? Dilekçe yazıp, kimliğim ile fotoğrafını çekip info@milleni.com.tr adresine mail atmamı istedi. Ya madem mail ile yapacaksınız bu işi telefonu ilk açtığınız an bana bunu söyleyin ve kapatın değil mi? Neyse maili yazdım ve gönderdim. Şimdi beklemedeyim, bakalım neler olacak...


    Bu arada 12mbit aldığım adsl hattım millenicom'a geçtikten sonra bu hale gelmişti:




    Fiyat olarak TT'den bir farkı kalmadı. Hiç değilse TT'de hizmet var. Bunları ne için arasanız biz yapamıyoruz diyorlar. Madem yapamıyosunuz neden firmasınız arkadaş... Parayı size verelim, işi TT yapsın, Siz ne yapıyorsunuz tam olarak?

    Yaptıkları iş TT'den port satın alıp üzerine kar ekleyerek size tekrar vermek...


    Bu ülkede işini hakkıyla yapan 1 tane firma olmaz mı arkadaş ya...

    Hala hattımı kapatmadılar.... Dün mail atmışlar, kimliğin arkasını istiyorlar. Ya zaten elinizde olan bir bilgi için, kimliğin önü neden yeterli olmuyor?

    Ayrıca böyle taleplerde bulunmak illegal olmalı, sen kimsin benim kimliğimin fotoğrafını istiyorsun ya?


    Attıkları maili yanıtlayarak sebebini sordum cevap göndermediler, haliyle daha fazla uzamaması için bugün tekrar kimliğin arkasını mail attım.



    ----------------------------------------------

    Alın kimliğin arkası. Umarım yeterli olur. Tekrar bir talepte bulunursanız şikayet edeceğim yeter artık.


    TAAHHÜTSÜZ HATTIMIN HEMEN KAPATILMASINI, İPTAL EDİLMESİNİ TALEP EDİYORUM.

    Not: Tarafınızdan Modem vb. bir alışverişim kesinlikle olmamıştır. 

    ----------------------------------------------



    Hat açmak için telefon açın veya online işlemlerde yarım bırakın hemen sizi birileri arar, aman efendim canım efendim diyerek ANINDA hat verirler.

    İptal etmek için kaç gün uğraşırsınız ama karşınızda sizinle ilgilenen 1 tane çalışan bile bulamazsınız.



    Yansın bu firmaların alayı su veren itfaiyenin hortumunu demek geçiyor içimden...





  • muhtemelen bende aboneliğimi iptal ettiricem daha doğrusu başka operatöre geçicem. taşıma işleminde sıkıntı çıkmaz değil mi?

  • Bende türknete taşımıştım aboneliği, nasıl olduysa millenicom aboneliğim tuhaf bir durumda aktif görünüyordu. Onlarca kez anlattım durumu anlamamakta ısrar ettiler en son bireysel olarak iptal ettirebildim şimdide modem ücreti yansıtmışlar banada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • d4hi kullanıcısına yanıt

    siz yazınca hatırladım. Aynısı kardeşiminde başına geldi. Ttnete geçtiği halde 3 ay fatura çıkartmışlardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.