Şimdi Ara

Mikado MD-369 2+1 Usb+SD+Fm Destekli Speaker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu hoparlör nasıl kullanan varmı.Sesi ne kadar çıkıyo ve sonuna kadar açtığında cızırtı yapıyomu.
     Mikado MD-369 2+1 Usb+SD+Fm Destekli Speaker



  • 2 Hafta önce vatana gittiğimde, eleman bu ürünü önermişti.
  • Bunu almak yerine bütçeni artırıp adam gibi bir şeyler alsan?
  • Vatan'da dinlemiştim. Hatta blues tarzında bir parça çalıyordu ve müziğin net ve temiz olması hoşuma gittiği için speakerlar bölümüne yöneldim acaba hangi speakerdan geliyor diye. Bu ufaklık çıktı karşıma:)
  • Çin malı değil mi bu?

    Tasarım zaten o tarafları işaret ediyor :)))).

    Şu ilk çıkan sangyong mu ne o arabalar vardı hani...akrabası gibi duruyor.


     Mikado MD-369 2+1 Usb+SD+Fm Destekli Speaker



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 10 Haziran 2015; 11:24:27 >
  • hocam ben de yenilerde ürün siparişi verdim z523. elime geçmedi henüz. vatana gittiğimde bu ürün de orada vardı. denedim, beni tatmin etmedi. tatmin etmeyen kısım bass düzeyi tabi ki. bass'i 1. planda tuttuğum için olsa gerek. ben derim ki usb micro sd cart curt girişlere aldanma. hoparlör alıyorsun, müzik seti değil. bu yüzden hoparlöre para ver ekstra aksamlara değil.
  • Bass'ı 1. planda tutuyorsanız 2+1'lerde önerebileceğim sistem Z623'dür. Media Markt'da test etmiştim beni bass bakımından oldukça tatmin etmişti. Ama genel olarak müzik kalitesine önem veriyorsanız tweeterları olan sistemleri incelemenizi tavsiye ederim, tabii ki onlarda kendi aralarında müzik zevkine göre göreceli olarak kullanıcıları arasında bu daha iyi vb... tartışmalara sebep olabiliyor o bakımdan eğer ki kendi zevkinize hitap eden kaliteli bir sistem alacaksanız yüzeysel bir araştırmada fayda getirmeyecektir en doğru karar kulağınız olacak bu durumda mesafede olsa göz ardı etmeksizin aklınızda soru işareti kalmaması adına deneyebildiğiniz kadar sistem denemenizde fayda olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deeply_

    Bass'ı 1. planda tutuyorsanız 2+1'lerde önerebileceğim sistem Z623'dür. Media Markt'da test etmiştim beni bass bakımından oldukça tatmin etmişti. Ama genel olarak müzik kalitesine önem veriyorsanız tweeterları olan sistemleri incelemenizi tavsiye ederim, tabii ki onlarda kendi aralarında müzik zevkine göre göreceli olarak kullanıcıları arasında bu daha iyi vb... tartışmalara sebep olabiliyor o bakımdan eğer ki kendi zevkinize hitap eden kaliteli bir sistem alacaksanız yüzeysel bir araştırmada fayda getirmeyecektir en doğru karar kulağınız olacak bu durumda mesafede olsa göz ardı etmeksizin aklınızda soru işareti kalmaması adına deneyebildiğiniz kadar sistem denemenizde fayda olacaktır.

    hocam zaten z523 siparişi vermiştim. elime geçti ürün, bass düzeyi gayet güzel. memnun kaldım. z623 ün fiyatı biraz uçuk olunca




  • Evet arada bayağı bir fiyat farkı var Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsınız inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deeply_

    Evet arada bayağı bir fiyat farkı var Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsınız inşallah.

    teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.