Şimdi Ara

MİGROS-CARREFOURSA KURBANLIK FİYATLARI- 2023 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
3
Favori
8.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlla ki yağ yollarlar kesim sırasında malesef tırtıklama oluyordur. Gözünüzle görüp seçtiğiniz ve kendi kestiğiniz kurbanlık gibi olmaz asla.

  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Karti denedinizmi dusuyormu? Bende düşmüyor
  • fagala kullanıcısına yanıt

    Ekstre indirimi olarak geliyor. Kasada düşmez

  • fagala kullanıcısına yanıt

    bir MIN ID midir nedir kayıt etmeniz gerekir deniyor bilmiyorum. Bende yeni başvurdum bu karta gelmesini bekliyorum.

  • Migros’dan koç almayı düşünüyorum.Nasıl çıkıyor et vs.Bilen var mı? Tavsiye eder misiniz?
  • Ben gecen sene almistim en kucuk kilo olanindan, et guzel cikti, asiri yagli degildi. Sakatat da gelmez dedikleri halde gelmisti. Kasap hizmeti de aldik kolay oldu baya. Tabi her sene boyle olur mu bilemiyorum, kesilen kocun durumuna gore de degisiyor olabilir, bu sene de aldik bakalim gorecegiz.

  • Bugün ilk defa bir zincir marketten kurbanlık satın aldım. Migros’tan kıvırcık için 6990 tl ödedim, bayramın 2. günü teslim alacağım. Umarım memnun kalırım. Sonuçta eti dağıtacağım. Ben hiç pay almayacağım. Fakat yiyecek kişilerin memnun olması çok önemli. Hayırlısı.

    Daha önce Migros’tan alanlar oldu mu? Memnun olan ya da olmayan var mı?
  • ydn06 kullanıcısına yanıt

    Aldığınız kurbanı gösteriyorlar mı yada kesim esnasında görebiliyor musunuz ? Ben çok güvenemiyorum marketlerin kurbanlık olayına




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur2780 -- 23 Haziran 2023; 23:52:22 >
  • Marketten kurbanlık almak çok zorda olmadıkça yapılmaması gereken birşey gibi düşünüyorum. Zaman kısıtı, uğraşacak yaşta ve güçte olmama gibi durumda mantıklı olabilir. Yoksa kurban dediğin ibadete emek vermek lazım, hayvanı görüp seçmek, başında durmak lazım ki ibadet makbul olsun. Güzel bir hayvan kurban ettiginden emin olman lazım zira kurban yaradana layık olmalı.

    Eğer kısıtlar olduğu için marketten kurbanlık alacaksanız küçük baş daha makbul, büyük başta 7pay olduğu için çok fazla suistimale açık konular var.
    Hissedarların hepsi de kurban kesme niyetiyle mi bu işe girdi yoksa et almak için mi?
    Hissedarların hepsi müslüman mı?
    Hissedarların hepsi niyet etti mi?
    Karkas paylastırılırken adaletli bir paylaştırma oldu mu?
    Satılan hisseler hep 20/23, 20/25kg vaadiyle satılıyor, bu kadar büyük baş hayvan nasıl oluyor da standart ağırlıkta olabiliyor ve paralel olarak paylar da hep eşit kglarda?

    Bu sorular ilk akla gelenler düşündükçe yenileri eklenebilir.

    Eğer sizler hakikaten ibadetinizi yerine getirmek için kurban kesecekseniz bu konuya olabildigince hassas yaklaşmalı mecbur kalmadıkça marketten kurbanlık almamalı eğer mecburiyetteyseniz de küçük baş tercihi etmelisiniz, benim düşüncem budur.

    Allah ibadetinizi kabul etsin. Bayramınız mübarek olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godoro -- 27 Haziran 2023; 8:50:49 >




  • Evet Bayram geçti, onumuzdeki yıllara referans olması açısından alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok güzel olur,
  • Ben carrefour dan aldım ve hizmeti çok beğendim. Kıyma çekme ve etleri ayırma işlemlerine kadar dediğimiz şekilde hepsini teker teker yaptılar. Dedikleri vakitte de on numara şekilde teslim ettiler. Bir de içecek kolisi de armağan ettiler. Ayrıca kart kampanyaları vs de oldukça avantajlı oldu. Biz ailecek çok memnun kaldık. Onumuzdkei sene de eğer imkanım olursa aynı şekilde yapmayı planlıyorum.
  • Migrostan koç aldık.Kesim gayet iyiydi.Her şey düşünülerek yapılmış.Çok da yağlı değildi etler.Zamanında bekletmeden teslim aldık büyük kolinin içinde.Tavsiye ederim.
  • Sah!n kullanıcısına yanıt

    Kıyma çekme ve etleri ayırmayı markette mi yaptırdınız eve o şekilde mi geldi?

  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Mağazadan teslim seçeneği ile aldık teslim almadan kasapta işlem yapıldı.
  • Migros 16-20'lik koç kestik. Oldukça memnun kaldık. Hiçbir sorun olmadı. Mağaza teslimli olunca kasap hizmeti ücretsiz. Bize sadece eve gelince paylamak, dağıtmak ve kaldırmak kaldı. İşini seven bir kasaptı ve her şeyi titizlikle işledi.
  • Migrostan büyükbaş aldım. Alt sınır olan 23kg et geldi. Çok yağlıydı. Yarısını kıyma yarısını kuşbaşı yaptırmayı planlıyordum kasap bu etten anca kıyma olur dedi. Sırt kısmının değerleri etlerinden hiç konulmamış. Paylaşımı usulüne göre yapmıyorlar. Sonuç olarak Bol yağlı kıymanın kilosuna 520 lira bayılmış olduk. Aynı fiyata 30-35 kilo antrikot alınırdı öyle kıyaslayın. Memnun kalmadım.
  • godoro G kullanıcısına yanıt

    Hocam hissedarlar dan birinin niyeti sadece et olursa

    Geçmiş olsun hep beraber et almak için ortak olmuş olursunuz

    Kasabın başında durup vekaleti vermek tekbir getirmek iyi olur

  • Migrostan büyükbaş hissesi almıştım. 3. gün istediğim şekilde işlenmiş olarak teslim edildi. Teslim alırken migrosta çalışan kasap arkadaş etin ve hayvanın güzel denk geldiğini söyledi. Gerçektende güzel et geldiğini düşünüyorum. Ben memnun kaldım. Ama yine de artık hayvandan mı yoksa dağıtımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum kimisine iyi et gelirken kimisine kötü geliyor olabilir.

  • Gordugum kadarı ile küçük başta genel olarak insanlar memnun ancak büyük baş şansa, iyi ya da kotu cikabilir gibi.
    Sanırım küçük baş tercih etmek daha doğru matketletden
  • Ben de migrostan en kucuk olan kucukbasdan aldim. Dedikleri gunde teslim edildi. Kasap hizmeti de aldim, istedigim gibi kusbasi, kiyma, pirzola ayirip hazirladilar, memnun kaldim. Eve gelip duzenleyip buzluga da attik, toplasan 1-1.5 saat surdu cok pratik oldu tavsiye ederim. Et de yagsiz geldi guzeldi bana denk gelen. Sakatat da cikti koliden.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.