Şimdi Ara

Miele süpürge kullananlar-Miele s6310

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Miele s6310 süpürgeyi 2 gün evvel satın aldım. Ürün çok güzel, iki kere süpürme yaptım. Toz dolum göstergesi torbanın yarısının dolduğunu gösteriyor çekim gücünü azalttığımda ya da tutma sapındaki havalandırma kısmını açtığım da daha az dolduğunu gösteriyor. Göstergesi değişkenlik gösteriyor. Tor torbasını elime aldığımda büyük kısmı boş gibi.

    Miele kullanan arkadaşlar tor torbasını hangi sıklıkta değiştiriyorsunuz? toz dolum göstergesini mi baz alıyorsunuz? gösterge kısmı kafamı karıştırdı? İlk defa torbalı model bir süpürge kullanıyorum.

    malum önemli konu ürünün torbaları pahalı, satıcı bana torba 3 ay gider dedi



  • Merhaba arkadaşlar, Miele S6310 elektrikli süpürge miele'nin diğer ürünleri gibi oldukça iyi bir süpürgedir. SüpürgeMarket.com internet sitesinde Miele S6310 elektrikli süpürgeye uygun toz torbası ve hepa filtresini kolayca bulabilirsiniz..




  • merhaba,

    benimki medicair modeli, 2011'de almıştım. 2-3 defa değiştirdim torbayı. dönüşümlü 2 torba kullandım, torbayı evden uzak bir yerde boşalttırdım, sorun olmuyor.

    NE sıklıkta değiştirmeniz gerektiği size bağlıdır. tüm halılarımı tüy çıkarmayan shaggy tarzı çok da pahalı olmayanlardan almıştım, evde öyle aşırı toz uçuşmuyor.
    sizin halılarınız yeniyse torba çabuk dolar.

    bir de miele süpürgeler yüksek emiş gücüne getirdiğinizde zorlandıkça torbayı dolu gösterebiliyor. ben orta seviyelerde süpürüyorum ve temizliğinden memnunum, ses düşük geldikçe gücü yükseltiyoruz aslında, çok ses çok temizlik değildir. Miele biraz sessiz makine, o yüzden orta seviyede zorlamadan rahatça temizliyor.

    Bir toz alerjili bayan olarak partikül kaçırmamasından çok memnunum ve temizlikten sonra hasta olmamak çok güzel bir duygu..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.