Şimdi Ara

MİDEA BLANC MI? LG ES-W126J3A0 MI? YOKSA AİRFEL Ltxn35u MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 12000 btu klima almak istiyorum bu üçü arasında kaldım. Sağlamlık verimlilik açısından sizce hangisini almalıyım? Ayrıca ısıtma performansıda çok önemli kışın eksiye bile düşmeyen bi bölgede yaşıyorum yalıtım yok. Yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İlk tercihiniz LG ikinci tercihiniz Midea veya Airfel hangisini ucuza bulursanız onu alın farketmez Midea veya Airfel.

    Forumlarda genelde Midea nın çok sessiz olduğu söyleniyor ama Midea nın hava debisi çok düşük 450 küsür metreküp, ben de Midea üretimi Bosch kullandım gerçekten klima yüksek fanda bile aşırı sessiz yatak odasındaydı klima açık uyudum ama hava debisi düşük olduğu için sessiz. Ve iç ünitenin aksine dış ünitesi traktör gibi çalışıyordu.

    Hava debisinin yüksek olması daha Çabuk iklimlendirme bu da daha çabuk inverter klimanın frekansını düşürmesi daha düşük elektrik faturası demek. O yüzden ilk önce LG yi önerdim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mideanin hava debisi dusuk derken bu modelinde dusukmu eminmisiniz? Bide lg nin bu modeli arcelik uretimiymis galiba bu konuda bilginiz var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanergen26

    Mideanin hava debisi dusuk derken bu modelinde dusukmu eminmisiniz? Bide lg nin bu modeli arcelik uretimiymis galiba bu konuda bilginiz var mi?

    Mission modelinin bayağı düşük. Blanc ın hava debisi mission a göre biraz daha yüksek olsa da gene de düşük daha yüksek olması lazım.

    Sizin sorduğunuz LG modeli LG nin kendi modeli sirius. Daha alt modelleri Arçelik üretimi. Arçelik in klimaları da LG üretimi sayılır ama ben yine de Arçeliğe güvenmiyorum. Arçelik çok üçkağıtçılık yapar bu konularda ama Allah tan servisleri çok iyi de aldığınız zaman içiniz rahat ediyor.

    12 yıllık Demirdöküm üretimi Arçelik termosifonum patladı 1 ay önce bana 2 defa elektrik çarparak suyu ısıtmıyordu sigortasını attı. Servisi çağırdık baktı geldi arızayı tespit edip parça siparişi verdi içindeki rezistans anot çubuğu termostat ön panel yani içindeki tüm elektrikli parçaları değiştirdi 280₺ ye. Atölyeye falan da gitmedi. Yani diyeceğim 12 yıllık ürünün parçasını bile buldular yani Arçelik in bu konuda hakkını yiyemem.

    Ben ısrarla LG tavsiye ederim. Aslında hepsi neredeyse birbirinin dengi ama LG daha iyi hava debisi daha yüksek 10.200 btu kompresör var Midea ve Airfell nominal 8500 btu kompresör kullanıyor ve tek sıra serpatin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • klimaların hava debisinin düşük olduğunu nasıl anlayacağız özelliklerinde yazıyor mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.