Şimdi Ara

18000 BTU VESTEL FLORA KLİMA ALDIM NASIL BİR TERCİH?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
8.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar VESTEL FLORA 18 BTU Klima aldım 2018’de cıkmış. Vestel ürünleri genelde fiyat / performans ürünleri oluyor. Tercih etmemde servis agı etkili oldu daha cok bir de tabiki fiyati. Hepsiburadadan 3689’a aldim.


    Magazadan alma taraftariydim ama magaza 4000 lira dedi. Kendi sitesinde de 4000 liraydı. Mağaza etikete 4500 yazmış. 4000 lira olur diyor.

    Kardeşim zaten sitede 4000 lira. Ben esnaf kazansın adamlar zorda diye magazaya gidiyorum. Adam bana sitedeki fiyata “OLUR FİYATI” diyor.

    Herneyse. Kullnandan yorum alabilir miyim.



  • Kimsede yok galiba :)
  • Demek ki kimsede yok. Yanlis tercih yapmisim sanirim.
  • merhaba ben almıştım 2018 de 2700 tl ye yaz kış kullanıyorum yazın 25 derece kışın 26 derece fan hızı 2. kademe performansından sessizliğinden memnunun şu ana kadar bir problem yaşamadım hayırlı uğurlu olsun.
  • huduhudu H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ikinci olumlu yorumu aldım gelmesini bekliyorum şu an.
  • takip
  • deneme tahtasi kullanıcısına yanıt
    Hocam kurulumu falan yaptik pek kullanmadik ama daha gerek duymadik bir kere isitma yaptim cok iyi hemen 30 dereceye yukseltti 20 derecede 23 mt2 odayi. Ama bir sefer nedense turboyu calistirdim birkac dakika sonra cihaz kendini kapatti anlamadim.
  • Hocam bende bu aralar klima alacağım ve araştırma içerisindeyim ve Lg klimayı 3 yıl kullanmadan anakart yanmasından dolayı çöpe attık, inanın evde bir çok ürün Vestel marka kullanıyorum ve klimada Vetsel almak istiyorum , diğer yandan da bir çok tavsiye var herkesin bu konuda önerisini rica ederim.

    Bende Vestel'i yerliolmasıyla, garanti ve servis ağından dolayı tercih etmek istiyorum.

    Bir diğer konuya yazdığım yazıyı paylaşıyorum. (forum kurallarına aykırı bir durum değildir inşallah, dha yeniyim buralarda, aykırılık varsa affedin)

    Merhabalar, Klimadan başı ağrıyınca araştırma gereği duyan ve burada kendini bulan birisi olarak , 3 yılın sonunda hiçbir dış kaynak nedeni olmadan anakartı yanan ve 1000 TL 'nin üzerinde masraf çıkaran LG markayı asla tavsiye etmiyorum.

    Şu sıralar doğru marka klima almak için bilgisi olan herkesten destek rica ediyorum mümkünse...

    Klimayı sadece soğutma olarak kullanacağım. evimde Doğalgaz var ve İzmir 'de yaşıyorum.

    Aklımda olan markalar;

    Vestel ; - Ki yerli marka olması sebebiyle ve evde TV, SÜpürge, Bulaşık Makinesi yılladır kullanıyorum ve performans olarak çok iyiler şükürler olsun. Ancak araştırmalarda ve etrafımda bilgisi az olmasına bakmaksızın her türlü olumsuz yorum sahibi olan Yerli Marka Vestel' i halen ısrarla almak istiyorum ki Marka bana çok sıcak geliyor.Olumsuz yorumu yapanların hemen hemen hepsi de Vestel markasını hiç kullanmamış olmaları da ayrı bir detay.

    Daikin ; Farklı modellere ve farklı üretim yerleri ile kaliteden taviz mi verdi ? acaba diyerek tereddüt etmekteyim. Haa bir modeli varki Japonyada üretien ama gerçekten o para vermek mantıklı mı ?

    Mitsibishi Elektirk ; Eyvallah klima diyince ilk akla gelenlerden ancak parası diğerlerinin nereydeyse 3 katı, bu parayı bu klimaya vereye değer mi ?

    Airfel ; Aynı paralara yerli üretim almak varken neden yurt dışına para kaptırayım diye düşünürken,

    Daikin 'in garantisinde olması olumlu duruyor ancak Madem bu kadar sektöründe lider olan marka (Daikin) neden piyasada bir çok markayla hizmet vererek ve çeşitli ülkelerde kalitesini düşürerek üretim anlayışıyla hizmette diyorum . Eyvallah rekabet etmek için ama kaliteden taviz veriyorsanız o da ayrı bir sorun(bence)

    Baymak ; Yine yerli marka olmasıyle sıcak duran bir marka (bana göre)

    Diğer Marka tavsiyelerinizide paylaşırsanız memnun olurum, belki klimayı klima üreticisinden almak gerekir diyen olacaktır ama en zaz neredeyse 3 kat fazla para vermek mantıklı mı , neditece de benimle de ölmeyecek, diyelim ki benimle ölecek 10 yıl sonra zaten teknoloji değişecek ve yeni bir ihtiyaç doğuracaklar bize bu üreticiler, o zaman uygun ve garantisi uzun süreli daha uygun bir marka almak mı mantıklı ...

    Şimdiden Teşekkür Ederim.




  • ByHoni kullanıcısına yanıt
    Sadece son iki haftada 4 tane Airfel klima aldım, 4 yıldır evimde 12 binlik ltxn35u modelini kullanıyorum, aynısından iki tane kardeşlerime 3 tane arkadaşlarıma aldırdım. Kendime ikinci oda için kardeşime de ikinci odaya ikinci klima olarak Airfel ltxn25u aldım iki tane de.

    Toplamda 8 tane Airfel klima aldım herkes memnun.
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Hocam 23 metrekare odaya neden 18 binlik klima aldınız ki?

    9 binlik bile yetebiliyor güneş görmeyen oda ise. Güneş görse de maksimum 12 binlik yeterdi.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşımda Airfel al diyor bakalım karar verince haftaya alacağım artık hangi marka ağırlık basacak.

    Destek için teşekkür ederim
  • ByHoni kullanıcısına yanıt
    Kaç metrekarelik odaya alınacak hocam?

    En uygun fiyatı da yazarım istersen. Ben satmıyorum, kaliteli yeterli bir klima, ödeyeceğin her kuruş fazlayı çöpe atılmış görürüm şahsen
  • Salon için düşünüyorum 27 Metrekare civarında ama önceki klima kapı karşısındaydı yeni klimayıda aynı yere monte ettirmeyi düşünüyorum, amaç kapıyı açınca diğer odalara da hava gitsin. 18 btu yeterli sanırım ?

    Marka olarak karar veremedim, sizce aşağıdakilerden hangisi ? Sadece soğutmada kullanacağım.

    Vestel (Markayı nedense seviyorum) 4500 TL civarında
    Uğur (4200 civarı)
    Airfel (4200 )
    Olefini (5000 TL ve üstü fiyatlar) (bu da yeni çıktı karşıma, genel olarak olumlu yorumlar var)
    Mitsibishi Eklektirik (6800 wifi yok)
    Daikin Sensira (6800) (wifi özelliği için ayrı bir aparat hediye)
  • ByHoni kullanıcısına yanıt
    Vestel 3800 hocam
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam oyle boyle degil batmanda yasiyorum ve gun boyu gunes aliyor ev yazin odanin ici abartisiz 50 derece oluyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANIL007

    Vestel 3800 hocam
    Nerde hocam , kısa yol paylaşır mısınız
  • ByHoni kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada
  • ByHoni kullanıcısına yanıt
    Vestel Flora Doğa A++ 18000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat güncellenmiş sanırım bahsettiğiniz model Hepsiburada da 4299 TL ama ben Vestel Nova siyah modeli almayı düşündüm ama kafa karıştıran çok oldu (haklı veya haksız ) yerli olduğundan Vestel markasını seviyorum ama sonunda beni üzer mi bilmiyorum , diğer markalarımı tercih etsem bilemedim, aynı özelliklere sahip Mitsubishi veya Daikin alınacak olursa 2bin TL'den fazla ödeme yapmaya değer mi ?
  • ByHoni kullanıcısına yanıt
    Ben klima konusunda tecrubesizim vestelin fiyat performans 4k tvsinden memnunum yani tabiki fiyatina gore... servisi de iyiydi o yuzden vestel tercih ettim klimada. Arcelikten memnun degilim ev esyasi konisinda
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.