Şimdi Ara

Middle Earth: Shadow of Mordor Save Sorunu (( ÇÖZÜLDÜ))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunu oynuyorum belli bir süre hatta menuye dönünce save slotu gözüküyor save yapmış gibi gözüküyor ama oyundan çıkıp girdiğimde o slot gözükmüyor baştan başlamak zorunda kalıyorum yardımcı olabilecek var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 7 Ekim 2014; 23:06:40 >



  • Aynı sorun bende de var,bir türlü çözemedim.Birisi yardımcı olursa çok iyi olur.
  • Bir tane silver tower'a çıkın oradan başka bir tower'a gidin böylece save sorunu yaşamazsınız direk fast travel etsenizde save yapar lakin örneğin 30 kişiyle savaşırken giderseniz öldü olarak gösterip nemesis sistemini aktif ediyor
  • Ben sorunu çözdüm arkadaşlar yüklerken 3 seçenek sunuyor ya orada codex e tıklamak lazımmış ben sildim ve o şekilde tıklayıp yükledim artık save sorunu kalmadı :)
  • Arkadaşlar oyunun kayıt olmamasının sebebi Windows'un sistem klasörü koruması. Yani herhangi bir program yönetici olarak çalışmıyor ise sistem klasörleri içerisinde değişiklik yapamaz.

    ÇÖZÜM:
    Oyunun kısayoluna sağ tıklayın. Dosya konumunu aç deyin. Ulaştığınız .exe dosyasına sağ tıklayın, özellikler deyin. Uyumluluk kısmından aşağıda programı yönetici olarak çalıştır kutusunu işaretleyin. Uygula deyip oyunu açabilirsiniz.(Windows 8 kullanıcıları için: İsterseniz uyumluluk sıkıntısı yaşama ihtimalini yok etmek için uyumluluğu da Windows 7'ye göre yapabilirsiniz.)

     Middle Earth: Shadow of Mordor Save Sorunu (( ÇÖZÜLDÜ))


    Artık oyun sistem klasörünün içinde -Program Files- değişiklik yapabilecek ve save dosyalarınız oyunu kapattığınızda uçmayacak. Keyifli oyunlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakyak -- 3 Aralık 2014; 2:41:36 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.