Şimdi Ara

Microsoft, Windows 10 kullanıcılarına baskıyı artırıyor: Tam ekran Windows 11 reklamı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, Windows 10 kullanıcılarına baskıyı artırıyor: Tam ekran Windows 11 reklamı!
    Microsoft, bir kez daha kullanıcılarını tam ekran açılır pencereler aracılığıyla en yeni işletim sistemine geçmeye zorluyor. İsteğe bağlı Windows 10 Ocak 2024 güncelleştirmesini yükleyen kullanıcılar, Windows 11 reklamıyla karşılaştı. Kullanıcıların Windows 10’u kullanmaya devam etmeleri için  Windows 11’in faydalarından bahseden dört sayfaya tıklaması gerekiyor.



    Ayrıca Bkz.Windows bilgisayarları hızlandıran Microsoft PC Manager programı yayınlandı



    Ocak 2024 güncellemesini yüklemeyin!



    Açılır pencere, daha fazla işlev, daha iyi oyun deneyimi ve yeni bir görünüm ve his dahil Windows 11’in getirdiklerine dikkat çekiyor. Kullanıcıların uygulamaları, oyunları ve dosyaları kaybetmeden Windows 11’e geçebilecekleri belirtiliyor.






    Windows 11 çıkalı iki yıldan fazla zaman oldu ancak çok sayıda kullanıcı hâlâ Windows 10 kullanıyor. Microsoft, Windows 10’a desteğin (EOS) 14 Ekim 2025’te kesileceğini duyurmuştu; kullanıcıları Windows 11’e geçirmek için teşvik etmeye başladı ancak baskıyı her geçen gün daha da artırıyor.



    Windows 10’dan 11’e geçiş ücretsiz olmasına rağmen kullanıcılar, Windows 11’e yükseltmek istemiyor. Windows 11, daha iyi kullanıcı arayüzü, gelişmiş sistem uygulamaları ve yapay zeka asistanı entegrasyonu sunmasına rağmen, kararsız çalıştığı, eski donanımlara destek vermediği veya başka bir gerekçeyle Windows 10’da kalmayı tercih ediyor.



    Windows 11 pazar payı %27



    Statcounter, şu anda %66,45 küresel pazar payı ile Windows 10'un baskın işletim sistemi olduğunu, onu %27,83 ile Windows 11 söylüyor. Windows 7'yi kullananlar ise %3’ün biraz üzerinde.




    Kaynak:https://www.pcmag.com/news/microsoft-revives-pop-ups-in-windows-10-to-push-windows-11-upgrades
    Kaynak:https://www.windowslatest.com/2024/02/05/microsoft-again-reminds-windows-10-users-its-time-to-get-windows-11-with-renewed-pop-ups/







  • Eski Anakart ve işlemciye Windows 11 desteği gelsin geçeriz, sorunsuz çalışan sistemi windows 11 için değiştirmem ya da dolambaçlı yollarla uğraşmam.

  • ses sürücüm mahvoldu 11 e gecsem neler olur artik bilemiyorum bıktım windowsun amd surucusunu bile iptal etmek için tool aradim buldum bide bu programi windows yayinlamış sonra kaldırmış hey gidim hey meğer amd driverinin sorunları windows kaynaklıymış.şimdi bazı uygulamalarda 5.1 ses kanalı çalışmıyor bilerek mi bozuyorlar artık anlamış değilim.

  • Tpm kapatın çözülüyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Windows güncellemelerini görmezden gelmeyi sağlayan bir araç vardı Microsoft'un yayımladığı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Windows 12'yi bekliyor herkes. Bu kadar çok kullanıcının Windows 11 macerasından uzak durması boşuna değil.

  • Suyunu çıkartmasalar olmuyor. Yahu istesek geçeriz. Zorlayacağına adam gibi cezbedecek özellikler sunsana. Yani nesini anlamıyorlarsa. Crackli windowsları bile yeter ki geçin, orjinale çeviririz ayağı yaptılar bir öncekinde. Tabi ki resmi yapmadılar ama oluyordu, kasıtlı izin verdiler. Yine millet geçmedi. Zorlama işte. Hala başlat tuşu olsun mu olmasın mı kafasında giderek ne bekliyorlar ki. Stardock gibi kat kat küçük bir firmanın uygulama olarak çıkarttığı Fences ile Start 11 gibi programların özelliklerini bile eklemekten acizler, dünyanın en büyük firmalarından biri olacaklar. Niye ekstra 100 dolar bu programlara veriyoruz ki? Kişinin zevkine göre özelleştirilebilecek, istersen başlat tuşunu ortaya ister üste, ister farklı logo ile yapabilecek kadar özelleştirme seçenekleri sunmak bu kadar mı zor? Fences gibi masaüstünü 3 boyutlu bir dünya haline dönüştürmek, sınıflandırtabilmek, renklendirebilmek bu kadar mı zor? Niye masaüstümün uygun yerlerinde işlemci, ekran kartı, ram, disk kapasiteleri oranlarımı şekilli grafikler halinde arka plana gömülü görebilmek için ekstra Lively Wallpaper kullanıyorum. Sen ekle biraz innovatif özellikleri ki bunların zaten yapılmışı var, hani fikir de hazır, o yüzden innovatif bile sayılmaz, yaratıcı düşünmek de gerekmiyor, senin yerine düşünmüşler, bari yazılıma dök. Hani dünyanın en iyi sözde yazılımcıları çalışmıyor mu?





  • Chrom kurmak için linke tıklıyoruz, adamlar indirme sunucusunu bloklamışlar, başka yerden indirip kuruyoruz, ordada bir yalvarmadığı kalıyor, edge i deneyin diye.

  • amd nin driveri için kullandım işe yaradı fakat sürüm güncellemesinden sonra bazı rekabetçi oyunlar 5.1 desteklememeye basladı bi uyarı gelmişti sertifikası olmayan oyunlar 5.1 desteklemeyecek denmişti fakat bu oyunlarda bu sürüm altında çalışmayacağını söyledi mesela valorant oynamak için o sürüm olmalı o sürümdede 5.1 iptal rekabetçi oyunlarda rekabet ortami bozulmasın diye mi yapıldı artık bilemeyeceğim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir işletim sistemi olsa geçeriz abe. Donanımımın göz ardı edilemez bir kısmını Microsoft'a benim kişisel verilerimi paylaşmaya harcamaya niyetim yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.