Şimdi Ara

Microsoft'tan sürpriz: Windows 11'in yeni uygulaması Windows 10'a geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 11 yedekleme uygulaması Windows 10'a geldi
    Windows 11 build 23466, Mayıs ayında Dev Channel’da yayınlandığında Microsoft, yeni yedekleme uygulamasını duyurmuştu. Kullanıcıların ayarları, dosyaları, uygulamaları ve fazlasını yedeklemeleri için geliştirilen yeni uygulamanın Windows 11 23H2 güncellemesine özel olacağı düşünülüyordu ancak öyle olmadı. Microsoft, Windows 10 kullanıcılarının da erişimine açtı.



    Ayrıca Bkz.40'tan fazla Intel işlemcinin Windows 11 desteği kesiliyor



    "Windows 11'e geçin" sinyali



    Bu hafta yayınlanan 19045.3391 derlemesi, yeni Windows Backup uygulamasını içeriyor. Başlat menüsünden erişilen program, klasörler, uygulamalar, ayarlar, WiFi ağları ve diğer parolaları buluta (OneDrive’a) yedekleme imkanı veriyor. Ancak, ilginç olarak yedeklemeden geri yükleme yapılamıyor. Microsoft’un Windows 11’e geçişi kolaylaştırmak için de uygulamayı Windows 10’a getirmiş olabilir.



    Windows 10'a destek bitiyor



    Microsoft’un yeni yedekleme uygulamasını Windows 10’a getirmesi şaşırtıcı. Şirket, açıkça işletim sistemine bir yıl daha destek vereceğini, sonrasında yeni özellik güncellemeleri veya büyük değişikliklerin sunulmayacağı hususunda kullanıcıları bilgilendirmişti. Şirket, kullanıcıların Windows 11’e geçiş sürecinde sorun yaşamamaları için ufak değişiklikler ve düzeltmelerle Windows 10’u desteklemeye devam ediyor. Yeni Windows yedekleme uygulaması buna en iyi örnek.




    Kaynak:https://www.neowin.net/news/windows-10-also-gets-the-new-windows-backup-app/







  • ikinci paragrafin sonuna kadar iyi gidiyordu, microsoft nasil boyle bir guzellik yapmis diyordum. microsoftun kullanicinin hayrina bir is yaptigina hic sahit olmadim. kendi kafasinda bir corporate plan kurar, sonra tum kullanicilari tum dunyayi bu plana uymasi icin zorlar, tekelinde olan oyunlari uygulamalari herseyi bu yonde kullanir.

  • darkaura kullanıcısına yanıt
    hocam hiç macos kullandınız mı? o daha içine kapanık.

  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt

    kullandim, linuxda kullandim ve kullaniyorum. hepsinin kendine has sorunlari artilari var. macos kullanim tecrubesine odaklaniyor ama onunda haliyle corporate planlari oluyor ama bunu kullaniciyi bir seye zorlayarak dayatmiyorlar.

  • Eski süremi verip yeni sürüm için teşvik.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nasıl yani ben bilgilerimi W10'da yedekleyebileceğim ama kullanmak istediğimde W11'mi yüklemek zorundayım. Eğer böyle ise tek kelimeyle saçmalık.

  • eski yazılıma destek verme ki insanlar geçsin yenisine

  • darkaura kullanıcısına yanıt

    hocam en kapalı kutu osx dir. kendi mağazası dışında yüklemek içinn jailbreak veya birsürü güvenliği kapatarak yüklemeler yapılıyor. özgürlük deyince linux gelir. windows ise tekel nedir kitabını yazmıştır.

    kullanım olarak bana en basit windows geliyor neden derseniz exe tıkla bitti. kurarken de silerken de çalıştırırken de. arabirimi kolay desteği en çok olan.

  • Microsoft yanlış politika izliyor. Win11 eski cihazlarında çalışmıyor ve 10a desteği kesecek, yıllarca debian tabanlı linux dağıtımları kullandım ve eski cihazı olanlara mint kurmaya başladım. Insanlar 11 kiraladığı için alternatif arıyorlar ve buluyorlar

  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    yok canım olur mu öyle şey. eğer öyleyse microsoft alelen para kazanmak istiyor demektir ki microsoft asla ama asla böyle bi istekte bulunmaz.

  • +yeni sürüme güncelleyemem benim dosyalarım var.
    -tamam onları da al öyle geç.
    (microsoft win10 a yedekleme hizmeti koydu.)

  • Bunca yıldır beklediğim bir olaydı. Geri yüklemede hemen gelmeli. Sürekli format atıp, herşeyi yeniden yüklemek-ayarlamak zorunda kalıyorduk.

    Sadece sanal bulut değil, fiziksel diske yedeklemede gelmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • len ne güzel w10 muz var onada burnunu sokma. w11 olarak devam et istemiyoruz buglu uygulamalrı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.