Şimdi Ara

microsoft one care

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar leonwarez denen bi siteden one care i yükledim doğru dürüst çalışmadı ve kaldırmaya kalkınca sorunla karşılaştım, hata verdi. Şimdi windows firewallu tekrar aktif edemiyorum one care i kaldıramadığım için. Bir çok yolu denedim hatta registryden teker teker one care le ilgili kayıtları sildim ama olmadı. Tekrar kurup kaldırmaya denedim olmadı. Önerisi olan var mı? Format atma dışında ama buna mecbur kalıcam galiba. Şimdi zone alarmı kurdum ama eski haline getirmek istiyorum.



  • warez sitesinden yuklemissin, yukledigin program spy iceriyor olabilir
  • one care ile ilgili kayıtları nasıl sildin registry den

    bu programın kendine özgü bir veya bir keç CSID si vardır

    hani şu uzun karışık sayılar bunu bulup bunu tamamen silmen gerekir

    tabi tüm hepsini

    ayrıca Microsoftun işletim sistemi dışında bir yazılımını kullanma aslında o bile fazla ama ne yaparsın linux desteği olmayınca mecburen
  • Sadece one care olan kayıtları sildim csid dediğin kayıtlar kaldı herhalde. Warez yükleyince böyle oluyor ne güzel mcafee virusscan vardı hiç bir sorun yaratmıyordu. Şimdi firewallu tamamen kapatmama rağmen emule de high id alamıyorum. Aslında orjinal one care kendi sitesinden 3 ay deneme sürümü veriyor keşke ordan deneseydim. Şimdi ordan bile yüklemiyor please try again later diye bir msj veriyor.Format atmam gerekecek galiba başka çıkış yolu yok.
  • güvenli modda kaldırmayı denedinmi...

    eğer oda olmassa your uninstaller gibi bir program var bütün reg kayıtlarını falan temizliyor diye biliyorum.. program ekle kaldıra göre daha gelişmiş bir program kaldırma yöneticisi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.