Şimdi Ara

Microsoft Office Satmak İçin Yalan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [font="Times New Roman"]Birkaç gün önce Mediamark'tan aldığım laptop bilgisayarıma (Casper x400 1021) Microsoft Office uygulamalarını crackli kurarsam bilgisayarın kendisini kitleyeceğini ve serviste tamirinin $500 dolara yapılacağını söylediler. İnanmadım ve yan taraftaki Teknosa'dan aynı bilgisayarı almak için gittim. Birebir aynı cümleyi söyleyince inandırıcılık payı oluştu. Daha ucuza sorunu halledebileceğimi düşündüğüm için almak istemiyordum. Zaten crackli kullanmayacağım ama daha ucuza halledebilceğimi düşünüyorum.(900TL tek seferlik sonsuz kullanım). Böyle bir efsanenin gerçek olma ihtimali ve mantıklı açıklaması varsa yardımcı olur musunuz?. Iade edip öğrenciliğim sayesinde 1 yıl daha ücretsiz kullanabileceğim zaten.Şimdiden teşekkürler.



  • Kardeş yapılmaması gerek belki ama bu devirde mecbur.yillardir kullanıyorum ne bir kitlenme ne bir sorun yaşamadım.adamlar satmak için ne yalan soyleyecegini sasiriyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 40 50 liralık dijital lisanslı pro ofisleri yıllardır çevremdekilere ve kendime kurarım. Sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.