Şimdi Ara

Microsoft Lumia 950 serisi satışta: İşte fiyatlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bugün yarın çıkacak derken işlemciyi eskittiler. O parayı vermek için bir sebep arıyorum :S çok gereksiz telefon. Bence piyasadan çekilsinler. İşletim sistemi geliştirsinler.

  • 950XL 2000 TL ye amerikadan turkiyeye gonderiyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

    Marketinde hem düzgün çalışan uygulama yok hem de en popüler uygulamalar ya yok yada beta halinde. Arayüz desen zaten berbat durumda. Bildirim panelindeki kısayollar iğrenç gözüküyor. Bir de hem market gelişmiyor hem de çöplük konusunda Androidi geçmekle kalmamış bu konuda sınırları zorluyor. Aynı uygulamadan 20 tane çöp uygulama var. Birde bu işletim sistemi ile 2000 liralık telefonları piyasaya sürüyorlar. Mercedese, Şahin motoru takmak gibi bir şey bu. Ama üzülmeyin bir gün elbet gelişecek...


    2000 olsa gene iyi, 2550, 2550 TL. Şuanda Lumia 950XL'dan kat kat iyi Note 5, 2200 TL, hatta bazı yerlerde 2100 TL'ye bile bulabiliyorsun.

  • Bu arada beyler Microsoft'un fiyat kıracağını sanıyorsanız pek umutlanmayın. Lumia 930 bile neredeyse 1 yıl çıktığındaki aynı fiyata satıldı.

    Ama keşke Nokia'da kalsaydı diyor insan. Çünkü en azından adamların bir tasarım ve işçilik kalitesi vardı. Bunlar kalası yontmuş sonrada telefon yaptık diye piyasaya çıkışından 4-5 ay sonra Türkiye'ye 4-5 ay öncenin fiyatından getirmişler.

  • 1000tl civarinda olsaydi dusunebilirdim, fayda-eder iliski bakimindan max verebilecegim rakam bu..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çok Asi

    Bu arada beyler Microsoft'un fiyat kıracağını sanıyorsanız pek umutlanmayın. Lumia 930 bile neredeyse 1 yıl çıktığındaki aynı fiyata satıldı.

    Ama keşke Nokia'da kalsaydı diyor insan. Çünkü en azından adamların bir tasarım ve işçilik kalitesi vardı. Bunlar kalası yontmuş sonrada telefon yaptık diye piyasaya çıkışından 4-5 ay sonra Türkiye'ye 4-5 ay öncenin fiyatından getirmişler.

    market olayını düzeltemezlerse 1 ay olmasada -2-3 aya inanılmaz sert fiyat düşüşü olur gibime geliyor. WP satışları %50 düşmüş.
  • şu sıralar markette bakkal da satılıyor geçen şok market getirmiş ara sıra a101 getiriyor benim anlamadığım olay bu snapdragon 808 ve 810 ne alaka? ne var uygulama marketinde senin bu işlemciler için oyun desen yok uygulama desen rezalet arayüzü zaten üç beş kutucuk şuan hali hazırda en eski Windowsphone larda bile kasma takılma yoktu ki bu aynı 500 beygir subaru impreza ile ara sokaklarda can çekilmek gibi performans var kullanacak yer yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobrasam -- 14 Şubat 2016; 12:03:32 >
  • Bunun xxxxxlllll si 1600 tl eder.

  • O kadar para verdikten sonra gider note 5 iphone 6 plus s6 edge plus alırım. Hem daha iyi özellikte hemde yazılım desteği çok daha iyi.



    Microsoft kusura bakmasın ama telefon için marka değerini windows için geçerli olan marka değeriyle bir tutabileceğini sanarak bir yere gelemez. Zaten satışlar ortada. Piyasadan ya çekilecek ya da fiyatları indirecek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

    quote:

    Orijinalden alıntı: Çok Asi Bu arada beyler Microsoftun fiyat kıracağını sanıyorsanız pek umutlanmayın. Lumia 930 bile neredeyse 1 yıl çıktığındaki aynı fiyata satıldı. Ama keşke Nokiada kalsaydı diyor insan. Çünkü en azından adamların bir tasarım ve işçilik kalitesi vardı. Bunlar kalası yontmuş sonrada telefon yaptık diye piyasaya çıkışından 4-5 ay sonra Türkiyeye 4-5 ay öncenin fiyatından getirmişler.
    market olayını düzeltemezlerse 1 ay olmasada -2-3 aya inanılmaz sert fiyat düşüşü olur gibime geliyor. WP satışları %50 düşmüş.


    Zaten bunun farkında olduğu için artık android mağazasındaki uygulamaların Windows mağazasından elde edilip kurulabilmesine olanak sunmak için ara yazılım üretti.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevfel

    O kadar para verdikten sonra gider note 5 iphone 6 plus s6 edge plus alırım. Hem daha iyi özellikte hemde yazılım desteği çok daha iyi. Microsoft kusura bakmasın ama telefon için marka değerini windows için geçerli olan marka değeriyle bir tutabileceğini sanarak bir yere gelemez. Zaten satışlar ortada. Piyasadan ya çekilecek ya da fiyatları indirecek.


    Samsung' a bulaşmam asla 200 liraya da verse gerek mobilite gerekse bilgisayar kısmında da ama İphone cihaza hayır demem bu fiyatı verdikten sonra özel tasarım cihaz siparişi vermek daha iyi olacaktır. bu tarz pahalı bir cihaza bu yatırımı uygun görmüyorum.

  • Donanım fiyatı hakediyor hiçbir eksiği olmayan donanım var karşımızda ama gel gelelim yazılım kısmı sıkıntılı.Benim windows telefonlara karşı sempatim var ama alıpta kullanasım yok.
  • Microsoft, telefon işine birazcık uzak gibi. Donanım ve özellikler evet çok harika. Bu donanımla windows mobile 10 gerçekten stabil çalışıyor ve kesinlikle kasma donma olmuyor. Ama bu bu giriş fiyatı olmamış. Piyasayı az da olsa eline almak istiyorsa bu fiyatlar düşürülecektir zaten. 1 sene sonra fiyat yarı yarıya düşmüş olacak. Ozaman insanlar neden şimdi bu fiyata alsın? İos işk çıkış fiyatı evet çok fazla ama 1 sene sonra yüzde yüzde 25 düşerken android ve windows phone yüzde 50 ve üzerinde düşüş oluyor. Ozaman insanlar neden sıfır telefone bu kadar para versin?? Pazarlama ve satış bölümü çalışmıyor yada piyasayı yalnış analiz ediyor.

  • Yaklasik iki yildir htc win 8x 8.1 windows kullanıyorum telefon 2 kere ancak takıldı microsoft telefona gereken önemi verseydi herkeste wp olurdu daha hiç bellek temizlemedim 1 program çalışırken hata almadım elbetteki fiyatı dusecek o zaman dusumulur

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.