Şimdi Ara

microsoft garantiye giden konsol (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
5.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • diabl0 kullanıcısına yanıt

    Bak güzel insan en başta one x mi series s mi daha iyi dedin herkes series s yeni nesil series s al dedi.Sonrada yok illa one x alıcam dedin senin seçimin kimse yargılamaz seçimini.Şimdide bozuldu yeni nesille değiştirirler mi diyorsun niye değiştirsinler?1 aylık konsol kullanan adamlar bana fikir veriyor 7 yıl nintendo 4 yıl xbox kullandım diyorsun madem bu kadar bilgin var biz bilgisiziz ne diye bize soruyorsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diabl0 kullanıcısına yanıt

    1 ay bile olmadı en fazla 2 hafta olmuştur alalı. Ama senden iyi biliyorum demek ki. Tamam la sen gidip one x aldın diye en iyi konsol senin. Microsoft 2021 de 30 oyun çıkaracağım dedi büyük kısmını da çıkardı. Ama sana göre 3 senede 5 oyun bile çıkmaz aynen. Bu kafa devam. 2022 ve sonrasında çıkaracağı oyunları one x’e vermeyecek bu arada. Sen bu kafayla devam et en iyi sen biliyorsun. Biz kimiz ki sana fikir verelim haklısın. Terbiyesiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Pagle kullanıcısına yanıt

    evet ilk basta bebende yeni nesil diye series s alıyordum. fikir alayım diye sordum da. ama sonra one x serıes s videolarını ızledım. yorunmları dinledim bir kişi de demedi series s gorunu kalıtesı one x den ıyı dıye. bende mecburen kalıte unsurunu goz onune alarak one x de karar kıldım. sansıma cihaz bozuldu sadece uretimi olmadığı ıcın merektan sordum. kim olsa series x verse sevınır hayır demez.

    herkes konusuyor 1 kısı de gozle gorulur elle tutulur kanıt sunamıyor. atın madem okadar ıyı serıes s gorelım kanıtları. series alınır ama 3 sene sorna. sındı değil.

  • Ups az önce cihazı teslim etti. Kendi kutusunda değildi. Ama çok iyi paketlenmiş. Cihazın sağına soluna baktim en ufak bir çizik toz tanesi bile yoktu. Galiba yenilenmiş değil 0 cihaz yolladılar.

    Seviliyorsun Microsoft
    microsoft garantiye giden konsol
    microsoft garantiye giden konsol
    microsoft garantiye giden konsol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • diabl0 kullanıcısına yanıt

    Cihazımda Forza 4, Flight Simulator, Back 4 Blood beta, Hades, The Ascent, Fable 3, A Way Out, Skyrim yüklü daha 100 GB boş alan var ağla.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.