Şimdi Ara

microsoft garantiye giden konsol (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
5.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    Ara konsol olmasa xbox One s üretimi devam edip one x üretimi durmazdı gerek yok çünkü o cihaza artık o yüzden ara konsol ayrıca xbox One x için güçlendirilmiş farklı birşey xbox One x için geliştirilmiş farklı birşey peki size sorarım piyasada hiç xbox One x için geliştirilmiş ibareli oyun var mı ? Ben rast gelmedim çünkü de siz geldiyseniz öğrenmiş olurum ayrıca xbox series x sahibiyim bende şuan bile oyunlar xs yaması almıştır diyor Çoğu oyunda neden çünkü oyunlar halen xbox One cihazına göre yapılıyor ne zamanki kalkar bu cihazlar oyunlar o zaman yeni nesil gelmiş olacak ve One x te mefta olacak hali ile
  • toress86 T kullanıcısına yanıt
    1 ay oldu. Diger kolda 3 4 ay oldu.
  • diabl0 kullanıcısına yanıt

    Bendede böyle yazıyor fakat değişim yapıldı demek sana sıfır series s kolu gönderiyoruz demek değil eğer refurbished one s kolu gelirse cidden oturur ağlarım sinirden herkese sıfır kol gitmiş. Sizin fiziksel olarak elinize ulaştımı ? Series kolumu yollamışlar

  • Genelde konsollarda refurbished cihaz gönderiyorlar. Kolda ise sıfır cihaz. Ellerinde bolca miktarda one x vardır. Değişimde ilk tercih refurbished cihaz fakat ellerinde yoksa sıfır one x gönderirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diabl0

    microsoft garantiye giden konsol






    siz geçin dalganızı. Microsoft için one x ile series x üretim maliyeti aynıdır. one x de 0 yurt dişinda 750

    dolar üzeri satılıyor. hiç belli olmaz. adamların ekinde xbox one x yoksa ne olacak. series s satmak için daha iyi grafiklere sahip one x üretimden kaldırdılar. yurt dısı da dahil 0 one x sayısı çok az parmakla gösterilecek sayıda.

    Microsoft bu cihazları Çek Cumhuriyetine gönderiyor, oraya giden cihazlar yenilenip Türkiye'ye geri gönderiliyor. Sıfır xbox one x alma olasılığınız %10, %90 ise 2.el sorunsuz bir cihaz alacaksınız. Xbox one x ellerinde yoksa diye düşünmeniz yersiz, xbox one x alıp xbox series s yada series x veremezler.


    Ellerinde xbox one x yok diyelim, o zaman ya Çek Cumhuriyetinden xbox one x gelmesini beklersiniz yada servis süresi zarfında çözüm sunulmaz ise para iadesi yaparlar. Sizin cihazınızı gönderdiğiniz yetkili servis iş yerime 2 km. uzaklıkta, servis yetkilileri ile arızalı xbox one x'im için çok fazla muhatap olmuştum, bu nedenle yazmak istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 13 Ağustos 2021; 17:56:31 >




  • AwerlawK kullanıcısına yanıt

    çok sağ olun çok açıklayıcı olmuş. sizdeki one x arzası neydi. tek bildiğim benim hdmi çipinin yandığı .

    galiba yenilenmiş cihaz geliyor. her şey çok hızlı oldu. . garanti kalan süremi yoksa yenilenmiş cihaz diye 1 yıl mı oluyor. seri numarası her şey değişmiştir şimdi. her şeyi geçtim vatan vs uğraşmamam direk microsofta göndermem cihazın aynı gün yola çıkması muhteşem.

    yenilenmiş cihaz denildiğinde içindeki ana kart mı komple sıfırlanmış oluyor. valla meraklandım şimdi.


    birde benim giden cihazdaki p1 hesapları giriş xbox olarak kayıtlıydı. şimdi ne olacak. o hesapları kullanabilir miyim. malum cihazda hdmi yanınca görüntü olmadığı için hesapları kapatamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 13 Ağustos 2021; 18:9:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diabl0

    series s verecek olsalar almazdım. istemediğimi yazdım zaten düzgün okuyabilsen anlardın zaten. series s vasat birkonsoltek artısı ssd 1 2 saat haftada 2 gün oynayan arkadaşlara için tasarlanmış çihaz. benim için ssd konsolda önemsiz. ben grafik odaklıyım. zaten normal hdd de gayet yeterli hıza sahip. benim 4k hdr 10 sony tv yakışmaz o konsol. zaten yazdım serıes s verseler kabul etmem diye. ben teknolojide telefon tablet tv vs mause da bile ara model almam prensip meselesi çünkü arafiyat odaklı her cihaz çöptür. benimbu konsoldan sonraki cihazım en kötü series x olur. ara fiyat odaklı cihazlar. çöptür.


    zaten series s fiyatı yerlerde. 2.el 1 haftalık cihazı 3 bine satmaya çalışıyor millet. teknosa 3,850 6 taksit 75tl maxi puanla satışa sunmuş. ben başka birşey demiyorum.


    microsoft garantiye giden konsol


    Alıntıları Göster

    Türkiye'de bölgesel fiyatlandırma var. One X'e en yakın cihaz sonuç olarak Series S. Onu teklif ederlerdi. Bunu reddetseydiniz de para iadesine giderdi çünkü cihazın üretimi durmuş durumda:)


    Uçmuşsunuz yazan arkadaşa katılıyorum. Gidip one x'e series x vermezler zaten. Pek çok şirketin garantisi ile bolca tecrübem oldu. Birebir değişim yapıldığı da oldu, üretilmediği için en yakın Türkiye fiyatlı benzer modelini önerdikleri de.


    Geçmiş olsun.





  • Sylisyum kullanıcısına yanıt

    hocam haklısınız ama 8.nesil gamepadler 9. nesil yeni seri ile değişince bir umut yazdım. malum micrasoft türkiyedeki diğer garantiler gibi değil biraz daha müşteri odaklı olmasından dolayı küçük bir olasılık vardır belki demiştim. sonuç yeni one x cihaz geliyor. tamirle uğraşmayıp yeni cihaz yollamaları da benim için iyi. en azından tesleri vs yapılmıştır.

  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, bende one s vardı. İkinci el almıştım, fanı çok ses yapıyordu. Yenilenmiş başka bir one s göndermişlerdi bana da. Yenilenmiş cihazda mesela benim fanım değişti ve benden sonra servise one s gönderen birine benim konsolumu gönderdiler. Bana da atıyorum önceden hdmi soketi arızalı bi one s göndermiş olabilirler. Refurbished cihazda komple bi yenilenme olmuyor arızalı olan larça değişiyor diye biliyorum. Garanti konusunda bir değişme yok fatura tarihinden devam ediyor. + 1 yıl garanti diye bir şey yok.

    P1 hakkınız(yılda 5 hak) kaldıysa yeni konsolda da kullanırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diabl0

    hocam haklısınız ama 8.nesil gamepadler 9. nesil yeni seri ile değişince bir umut yazdım. malum micrasoft türkiyedeki diğer garantiler gibi değil biraz daha müşteri odaklı olmasından dolayı küçük bir olasılık vardır belki demiştim. sonuç yeni one x cihaz geliyor. tamirle uğraşmayıp yeni cihaz yollamaları da benim için iyi. en azından tesleri vs yapılmıştır.

    Gerildim hacı gelmedi mi hala.

  • sevecen69 kullanıcısına yanıt

    yuh artık antalya nın ilçesindeyim ben ups yavaş kargo yurtiçi falan olsa sabahında geliyor da ups 3 gün de anca. bu hızla pazartesiye gelir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: diabl0

    yuh artık antalya nın ilçesindeyim ben ups yavaş kargo yurtiçi falan olsa sabahında geliyor da ups 3 gün de anca. bu hızla pazartesiye gelir.

    Şuan çok gerginim gerçekten. Hikayenin sonunu merak ediyorum. Alıntıla beni gelince.

  • Gelince benide alıntıla dostum


  • 500 kişi haftalarca dedik sana series s al diye

    itiraf et bir umut series x gönderirler umuduyla sen mi bozdun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YshtolaRhul7017



    500 kişi haftalarca dedik sana series s al diye

    itiraf et bir umut series x gönderirler umuduyla sen mi bozdun
    kafayi duvarlara vuruyor ama caktirmayacak iste 😂
  • Series S gönderseler ne gülerim ya   

  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt

    hocam yeminle hiç pişman değilim. series x verseler iyi olmazıymı sizce de. bazen bir üst model cihaz verebiliyor garanti. series s verselerdi de almam demezdim. sonuçta 4000tl cihaz ben aldım 2300tl. series s alır satar x alırdım. inanın 350gb yer beni üzer. 4 yıllık xbox one 500gb var yeminle yer konusunda hep sorun yaşadım. en son üzerine taktığım 1tb seget hdd yanlışlıkla takıldı ve düştü galiba kafa kırdı. 500tl girdi durduk yere.


    3 günlük one x deneyimim ise yerdeki çimler uzaktaki her şey en ince ayrıntısına kadar gözüküyordu. hiç bir nesne ve modelde köşelenme yoktu . su vs yansımalarındaki görüntü de çok iyi. cihaz gerçekten çok güç tv de 4k olunca zaten bana ayar fırsatı vermedi her şeyi 4 k oynatmaya başladı. oyunlarda 4 k da en ufak bir takılma yavaşlama olmadı. ilginç olan cihazda görüntü gittiğinde oyun oynamıyordum. sadece oyun indiriyordu.


    en güzel yanı one x bütün oyunların optimize edilmiş olması. 4k 60fps bile oyunlar var.


    Xbox.com
    Xbox One X Geliştirilmiş Oyun Listesi | HDR, Ultra HD ve 4K Oyun Deneyimi
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/xbox-one/xbox-one-x-enhanced-list#tabletitle

    bu oyunların hepsi one x için optimize edilmiş. pek çok oyun one x için 60 fps desteği var. aşağıya bir liste koyuyorum.

    en.wikipedia.org
    List of Xbox One X enhanced games - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_X_enhanced_games

    bence one x fiyat performas ürünü daha iyi görüntüyü daha ucuza almak inanın çok daha mutlu ediyor.





  • diabl0 kullanıcısına yanıt

    Ben series s alıcaktım param yetmetinxe çok uyguna 1 yıl garantili one x bulunca one x aldım ama şimdi bakında şu yeni nesil muhabbetinin tamamen microsoftun aptal politikasından olduğuna kanaat getirdim one x e m2 ssd takılabilse yada sata ssd ler m2 performansı verebilse one x series s ten 2-3 kat güçlü bir cihaz olucak yeni nesil mimari vs diyolar oyunlar mesela fifa 22 i özel sürüm çıkacakmış desteklemicekmiş falan alayı saçmalık one x daha güçlüyken nasıl one x desteklemezken series s destekleyebilir ssd dediğin olay yükleme kopyalama vs süresini etkiler performansı o kadar etkilemez ki zaten one x te herhangi bi oyun series s ten çok daha akıcı

  • Series s, one x den iyidir.
  • Bir önceki nesil oyunlar one x uyarlı olduğu için öyle geliyor. Şuan S/X uyumlu oyunlar eski nesilden uyarlama olduğu için öyle geliyor. Yeni oyunlar yeni nesile uyarlı olarak çıktığı zaman daha net anlarsınız Series S’in daha iyi ve yeni nesil olduğunu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.