Şimdi Ara

Microsoft Flight [ÇIKTI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
10.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Microsoft Flight [ÇIKTI]


     Microsoft Flight [ÇIKTI]


    Oyunun sitesi ve indirmek için:http://www.microsoft.com/games/flight/


    YENİ TRAİLER!




    Oyun Hakkında

    Oyunu oynadım. Bence çok iyi olmuş fakat Simulator kelimesinin kaldırıldığını belli ediyor bu ne demek derseniz artık Microsoft Flight Simulator 'de ki gibi değil de daha basit kontrollerle uçak uçuruyoruz. Beta da iki adet uçak gördüm bunlar; İcon A5 (Deluxe) ve Boeing Stearman N2S (Deluxe)

    Icon A5

     Microsoft Flight [ÇIKTI]
     Microsoft Flight [ÇIKTI]

    Boeing Stearman N25

     Microsoft Flight [ÇIKTI]
     Microsoft Flight [ÇIKTI]

    Hava detayları çok iyi bir çok hava şartı var oyunda. Yer detayları ise pek iç açıcı değil bence biraz daha detaya girebilirlerdi yakınlaşınca dümdüz bir zemin olduğu anlaşılıyor, ağaçlar 3 boyutlu bazı yerlerde şehirlerin bir kısmı 3 boyutlu. Şimdilik gözlemlerim bunlar yakında güncellerim.

    23.01.2012

    Öncelikle bir gözlemimi daha sizinle paylaşayım; yağmurlu havada uçakta giderken yağmur damlaları üstümüze geliyor, bu bence iyi düşünülmüş bir detay hız yaptığımızda damlalar dümdüz gitmiyor da üstümüze geliyor. Ve bir güzel özellikte FPS modu uçağı istediğimiz yere indirebiliyoruz deniz dahil (Bu deniz olayı sadece Icon A5 'de oluyor tam sürüme geçince daha fazla seçenek olacaktır) deniz de yürüyemiyoruz fakat karaya uçağı indirdiğimizde "e" 'ye basıp uçaktan inip gezebiliyoruz. Oyunda şu an öyle bir seçenek yok fakat bir şey dikkatimi çekti görevlerin birinde "karlı ve yağmurlu hava olmamalı" yazıyordu. Bence oyunda karlı havada olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 29 Şubat 2012; 16:06:07 >







  • " Ayrıca oyunun ilk gösterimi de 10-13 Ocak arasında CES'te yapılacak. " demişsiniz.O görüntüleri paylaşabilir misiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Rsan-

    " Ayrıca oyunun ilk gösterimi de 10-13 Ocak arasında CES'te yapılacak. " demişsiniz.O görüntüleri paylaşabilir misiniz ?



    http://www.gametrailers.com/video/ces-2012-microsoft-flight/725722




  • Oyunu oynadım. Bence çok iyi olmuş fakat Simulator kelimesinin kaldırıldığını belli ediyor bu ne demek derseniz artık Microsoft Flight Simulator 'de ki gibi değil de daha basit kontrollerle uçak uçuruyoruz. Beta da iki adet uçak gördüm bunlar; İcon A5 (Deluxe) ve Boeing Stearman N2S (Deluxe)

    Icon A5

     Microsoft Flight [ÇIKTI]
     Microsoft Flight [ÇIKTI]

    Boeing Stearman N25

     Microsoft Flight [ÇIKTI]
     Microsoft Flight [ÇIKTI]

    Hava detayları çok iyi bir çok hava şartı var oyunda. Yer detayları ise pek iç açıcı değil bence biraz daha detaya girebilirlerdi yakınlaşınca dümdüz bir zemin olduğu anlaşılıyor, ağaçlar 3 boyutlu bazı yerlerde şehirlerin bir kısmı 3 boyutlu. Şimdilik gözlemlerim bunlar yakında güncellerim.




  • @EknCn, Flight Beta ile ilgili herhangi bir resim, video veya bilgi paylaşmadan önce lisans anlaşmasını dikkatlice okumanızı öneririm.
  • @Father Torque
    Bilgilendirme için teşekkürler. Aklıma gelmişti aslında çünkü Battlefield 3 'de de aynı sorun vardı.
  • Multiplayer modları olacak mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

    Multiplayer modları olacak mı acaba?

    Evet multiplayer modu var, girmeye çalıştım fakat beta olduğundan dolayı kimse yoktu. Tam sürüme geçiş yapınca düzeleceğini umuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 22 Ocak 2012; 16:31:00 >
  • flight simulator x gibi birşey değil sanırım bu ? Yani şunu kastediyorum jetler vs yok gibi ?
    Sadece ufak uçaklar mı var?

    Boeing ler airbus lar learjet ler vs nerdee :(
  • Şimdi bu adamlar neden arcade'e geçti ? Herkes simulasyon kullanamıyor satışları arttıralım daha çok kitleye hitap edelim fikriyle yapılan bir uygulamaysa ne kadar işe yarayacağı tartışılır. Bu sefer de simulasyon tutkunları ve bu oyunu takip eden büyük kitle oyunu oynamayı bırakıp fsx ile yola devam edecek. Bilmiyorum dediklerim ne kadar doğru. Benim merak ettiğim bu oyun BETA sürümüyle karşımıza çıkarken sadece Hawaii'de uçuş yapabiliyormuşuz. Bazı yabancı forumlarda oyunun orjinal sürümünde de dünya üzerinde sadece belli başlı yerlerde uçuş yapılacağı, uçak sayısının çok az olduğu ve free fly'dan çok görev üzerine kurulu bir oyun olduğu için geniş bir scenery datası hazırlanmadığı söyleniyor. Doğru mu bunlar ?
  • Oyun F2P olacağından MS yine oyuncuları sömürmek isteyip haritaları, uçakları parayla satabilir.
  • inşallah grafik olarak serinin diğer oyunlarını aşar.sabırsızlıkla bekliyorum(gerçi uçağı kontrol etmeyi pek beceremem iniş kısmını)
  • Bu haliyle kesinlikle elimi bile sürmem
    Dediğiniz gibi simulation dan arcade e geçmişler
    FSX ile yola devam.
    Zaten öyle ki birçok insan hala eski flight simulator ile bile oynamaya devam ediyor

    Biz simülasyon sevenler için hayal kırıklığı.

    Videodaki ifadeye bakın. " Herkes uçsun istiyoruz"

    Demek ki realism 0 , birşey bilmeye de gerek yok.

    Muhtemelen fremium konseptinde bir oyun olacak yani Free 2 Play ama onları bunları satın almak para ile olacak
  • dediğiniz doğru ota b*ka para vermemiz için yapılmış bir şey. işi iyice ticarete çevirmişler
  • Benim gibi sadece uçmayı seven ama çok fazla detayla uğraşmak istemeyenler için harika bir oyun olacak.Play Station'da Wing Over 2 diye bir oyun vardı.Sırf o uçuş zevki için günlerce tv başından kalkmazdım.FSX'te karmaşa yüzünden o hissi yaşayamadım.Umarım bu oyun o hissi tekrar yaşamamı sağlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpyldz

    inşallah grafik olarak serinin diğer oyunlarını aşar.sabırsızlıkla bekliyorum(gerçi uçağı kontrol etmeyi pek beceremem iniş kısmını)

    Aynen
  • @cnsuff
    Bu konu hakkında pek bir fikrim yok fakat farklı uçaklar olduğunu biliyorum.

    @-Rsan-
    Bende öyleyim çok zevk veriyor bana oyun, uçaklar biraz da hızlı olsa tadından yenmez.

    Diğer arkadaşlarda haklı uçakları parayla alabiliriz. Öncelikle bir gözlemimi daha sizinle paylaşayım; yağmurlu havada uçakta giderken yağmur damlaları üstümüze geliyor, bu bence iyi düşünülmüş bir detay hız yaptığımızda damlalar dümdüz gitmiyor da üstümüze geliyor. Ve bir güzel özellikte FPS modu uçağı istediğimiz yere indirebiliyoruz deniz dahil (Bu deniz olayı sadece Icon A5 'de oluyor tam sürüme geçince daha fazla seçenek olacaktır) deniz de yürüyemiyoruz fakat karaya uçağı indirdiğimizde "e" 'ye basıp uçaktan inip gezebiliyoruz.

    Edit: Eklemeyi unutmuşum oyunda şu an öyle bir seçenek yok fakat bir şey dikkatimi çekti görevlerin birinde "karlı ve yağmurlu hava olmamalı" yazıyordu. Bence oyunda karlı havada olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 24 Ocak 2012; 9:46:21 >




  • demekki eldeki yoke ve rudder pedallar çöp olmasın deyu n'apacaz; mikrozortun anasını cep tilifonuynan... şey pardon hat karıştı; ne mi yapacaz, X-plane edinip realistik realistik uçacaz. sonraki versiyonlar allah bilir flaş oyun sitelerindeki uçak uçurma zımbırtıları seviyesinde olur. alt okla kalk, üst okla in... oldu bittiiii. sen sabit 2 varyoyla piste bi teker ko bakalım ne oluyor. 11 eylülden mi korktular ne..???
  • Kullanıcılar fs9 da kalmış siz hala yenisini bekliyor betasını indiriyorsunuz.Yeni yeni fs2004 e geçmeye başladılar.Bırakın gerçekçiliği önemli olan tekniktir.
  • 29 Şubatta bedava olarak 2 uçakla oynanabilecek.

    Ancak yabancı forumlarda oyunda sadece Hawai olması, atc olmaması ve p-51 mustang in kokpitsiz oynanması gibi sebeplerde şu anda gerçek bir simülasyondan biraz uzak olduğunu söylüyorlar. Tr'de betaya katılan varsa veya fikri olanları tartışmaya davet ediyorum.


    Microsoftun haberi ve webisode 7 video link.

    http://www.microsoft.com/games/flight/#news-flight_launch



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 11 Şubat 2012; 19:32:41 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.