Şimdi Ara

Microsoft - ABK alımı tamamlandı - welcome to xbox family - Sıradaki? (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.769
Cevap
39
Favori
73.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wither kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle son zamanlarda değerleri baya düşmüştü onların.
    Piyasadaki en ucuzlardan biri diyebiliriz adamlar için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir sonraki alimin Ubisoft olacagini, hatta bu konuda ilerleme katedildigini dusunuyorum. Ubisoft’un son yillardaki hali dusunuldugunde satilmasi olasi gorunuyor zaten..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft satın alımı Acti'ye göre daha kolay ama ben şahsen Ubisoft yerine 1-2 tane Japon stüdyo alımını tercih ederim. Hali hazırda zaten Japonya ile ilişkiler iyi ve baya bir oyun gelmeye başladı, üzerine 1-2 stüdyo da alınırsa çok daha pekiştirilir Japon kanadı.

  • brigand35 kullanıcısına yanıt

    gelicektir cod day one.bu sene hem daha satın alım tamamlanmadı hem sony le anlasmaları var.yılbası satısı yaklasıyor.hemen gelmemesi normal.bundan sonrakiler ılk gun gelicektir.microsoftun sozu kendine baglı studyolar day one gelicek.

  • Ubisoft veya baska buyuk firma alinamaz artik o is yas. Rekabet kurumu artik o isi onaylamaz. Bu kadar tekellesmek iyi degil zaten. Microsoft veya hicbir sirket babamizin oglu degil. Biraz karsi taraf da atilim yapsin, hatta ubisoftu filan umarim sony alir da MS'un baska guzel studyolari almaya bahanesi olur.

    Ama boyle iki buyuk sirkette herkesin toplanmasi hic iyi olmayacak bence. Oyun sektoru cok kollu olmali. Goruyoruz oyun kalitesini son senelerde. Yerlerde hepsi.

    Yilin en sukse yapan en ozene bezene yapilan oyununun Baldurs Gate 3 olmasi ve bu studyonun hicbir kodaman sirkete bagli olmamasi size bir ipucu versin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Ekim 2023; 9:31:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spaceman81 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ben bu sene beklemiyorum elimde zaten bu zamana kadar ki cod lar var ben seneye day one olmasını bekliyorum hatta var bi hayalimiz cod a vereceğimiz parayi gamepad almayı düşünüyoruz Elite 3 mesela duyurulmadi ama yeni sizan kolun elite versiyonu falan diye düşünüyoruz tabi tahmin bizimki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt

    Bundan sonra Microsoft büyük oyun şirketi satın alamaz bence, aldırmazlar. Activision alımı için bile şekilden şekile girdi Microsoft, mahkemelerde "Biz Sony'e Nintendo'ya ulaşamayız bile onlar bizden çok üstün" gibi açıklamalar yapmak zorunda kaldı. Yıllardır bir türlü gerçekleştiremedi. Deveyi iğne deliğinden geçirdiler resmen öyle bitirecekler bu işi bu hafta. Ama bu satın alımdan sonra Microsoft'un başka bir büyük şirketi de satın almasına hiçbir mahkeme onay vermez. Ancak indie tarzı stüdyolar satın alabilirler artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt

    :((

  • "Microsoft anlaşmasının yasal olarak onaylanması için çalışmaya devam ederken, yakın zamanda piyasaya sürülecek oyunlarımızın Game Pass üzerinden sunulup sunulmayacağına dair bazı sorular alıyoruz. Modern Warfare III veya Diablo IV'ü bu yıl Game Pass'e koyma planımız olmasa da anlaşma tamamlandığında, oyunlarımızı dünya çapında daha fazla oyuncuya ulaştırmak için Xbox ile çalışmaya başlamayı umuyoruz ve önümüzdeki yıl içinde Game Pass'e oyun eklemeye başlayacağımızı tahmin ediyoruz."


    Diablo IV, Satın Alım Tamamlandıktan Sonra GamePass'e Gelebilir Anlaşma tamamlandıktan sonra Game Pass'e eklenecek oyunların neler olabileceği, Microsoft'un anlaşmayı hayata geçirmek için çalışmaya devam ettiği şu günlerde en önemli konulardan biri hâline geldi. Haziran ayındaki büyük FTC duruşmasında bu konuya değinilmiş ve Xbox başkan yardımcısı Sarah Bond mevcut anlaşmanın Call of Duty oyunlarının Ocak 2025'ten önce Game Pass'e gelmesini engellediğini belirtmişti. Ancak bu, Activision Blizzard'ın yayınladığı diğer yüzlerce oyunla birlikte Diablo IV gibi oyunların önümüzdeki yıl servise gelmesini engellemiyor. Microsoft'un devasa Bethesda satın alımı, Doom, Elder Scrolls ve Fallout serileri de dâhil olmak üzere bu yayıncının tonlarca oyununu Game Pass'e getirmişti.





  • Birde Call of duty Kasım ayında çıkacak oyun ise 2024 yılın sonunda gelebilir çünkü biraz para kazanmak için yani yani EA Sports FC 24 gibi...

  • namport87 N kullanıcısına yanıt

    ea in ilk gun cıkan oyunlarını oynıyabılecegın ea pro uyelıgı var pc de.gamepass ı ea pro gibi düşün




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 10 Ekim 2023; 11:21:0 >
  • Kazandık mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The class-action lawyers in San Francisco are now asking Judge Corley to require #Microsoft to hold #ActivisionBlizzard separate after closing the deal:

    "Microsoft shall maintain Activision as a separate subsidiary and [the Court shall] preclude Microsoft from merging or eliminating any of Activision’s business units or gaming studios with Microsoft until resolution of Plaintiffs’ claims on the merits"

    So, to be clear, this has no potential to delay the closing of the deal. It's about what will happen thereafter.

    San Francisco davasında bu sefer deal bittikten sonra ABK yi ayrı tutması ve kendine entegre etmemesi için dava açmışlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler onu bunu geçin de wow ne zaman Game Pass e gelecek?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt

    Ne ağladılar be...

  • 2 sene oldu duramadılar sürekli bir şey deneniyor. Daha bi 2-3 sene davaya açmaya devam ederler nasıl bir sistem çözemedim.

  • Bloomberg is reporting that the EU won't need to go through another approvals process for Microsoft's restructured Activision Blizzard deal.


    UK de değişen anlaşma sonrası EU nun tekrar incelemeye alacağı söyleniyordu ama bugün yapılan açıklama da EU yenilenmiş anlaşmanın tekrar incelenmeye gerek olmadığını belirtmiş.

  • Yayın kuruluşuyla bağlantılı anonim kaynaklara göre, Avrupa Komisyonu "yeni bir rekabet endişesi görmüyor" ve bu nedenle Microsoft'un AB'nin izniyle beklenmedik gecikmeler konusunda endişelenmesine gerek yok.

    Bir sonraki adım, Birleşik Krallık CMA'nın yakın zamanda beklenen nihai kararını beklemek. Activision Blizzard'ın satın alınması için bu Cuma günü olası bir kapanış tarihinden bahsediliyordu, ancak Microsoft'un şu anki son tarihi 18 Ekim.


    pure xbox
    Xbox's ActiBlizz Deal Will 'Avoid Another EU Probe', Suggests Report
    https://www.purexbox.com/news/2023/10/xboxs-actiblizz-deal-will-avoid-another-eu-probe-suggests-report




  • Son 2 gün

  • Disney'in CEO'sunu EA Gibi Bir Şirketi Satın Almaya Teşvik Ettiği Bildiriliyor (Disney EA alımı)

    Bloomberg tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre Disney CEO'su Bob Iger son zamanlarda Disney'in oyun işini "dönüştürmek" amacıyla EA gibi bir "oyun devini" satın alma konusunda sıkıştırılıyor.

    EA'ya yönelik herhangi bir yaklaşım ya da Disney üst düzey yöneticileri tarafından taahhüt edilen somut bir iç plan yok gibi görünüyor, ancak eğlence devinde böyle bir hareketin tartışıldığı bildiriliyor.

    EA'nın bir şekilde satın alınacağına dair söylentileri ilk kez duymuyoruz - muhtemelen bir aşamada Microsoft'un hedef listesinde bile vardılar - şirket kendi ayakları üzerinde kalmayı başardı.


    pure xbox
    Disney Reportedly Encouraging Its CEO To Look At Acquiring A Company Like EA
    https://www.purexbox.com/news/2023/10/disney-reportedly-encouraging-its-ceo-to-look-at-acquiring-a-company-like-ea




  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.