Şimdi Ara

Microsoft 365 Copilot’un çıkış tarihi açıklandı: Office uygulamalarında devrim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft 365 Copilot’un çıkış tarihi açıklandı: Office uygulamalarında devrim
    Yazılım devi, geçtiğimiz yıl Microsoft Office adını bırakarak Microsoft 365 olarak yeniden markalanmaya gitmiş ve bu yılın başlarında da yapay zekalı Microsoft 365 Copilot’u duyurmuştu. Şimdi ise Microsoft tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Microsoft 365 Copilot yapay zeka asistanının çıkış tarihi açıkladı.



    Microsoft 365 Copilot için tarih verildi



    Microsoft'un 365 Copilot yapay zeka asistanı, 1 Kasım'dan itibaren belirli iş ve kurumsal planlara sahip Microsoft 365 müşterileri için kullanıma sunulacak. Ancak bu eklenti ücretsiz değil: Şirket, temmuz ayında bu özelliğe erişim için kullanıcı başına aylık 30 dolar alacağını duyurdu. Büyük işletmeler için bu yüksek bir fiyat olmasa da girişimler ve küçük işletmeler için abonelik fiyatının neredeyse iki katına çıkacağı anlamına geliyor.





    Copilot, en basit haliyle bundan yıllar yıllar önce gördüğümüz Clippy’nin modern hali olarak düşünülebilir. Bu özellik sayesinde kullanıcılar belgeleri özetleyebiliyor ya da e-posta oluşturma işini yapay zekaya devredebiliyor. Ayrıca diğer dosyalardaki bilgileri kullanarak tamamen yeni Word projeleri oluşturabilir veya Teams toplantılarından gerçek zamanlı önemli başlıkları toplayabilir. Hatta verileri görselleştirip sunumlar da hazırlayabiliyor. Ve evet, kendisi Excel’de de uzman.



    Ayrıca Bkz.Büyük Windows 11 güncellemesinin detayları belli oldu: Copilot, yeni Paint ve fazlası



    Copilot'un piyasaya çıkışı, Google'ın 365'in benzeri olan Google Workspace'te Duet AI adlı kendi yapay zeka araçlarını piyasaya sürmesinden kısa bir süre sonra gerçekleşti. Google, erişim için aynı ücreti (kişi başına aylık 30 dolar) talep ediyor ve bu özellik Microsoft ile aynı avantajların çoğunu sunuyor.






    Kaynak:
    https://www.theverge.com/2023/9/21/23880882/microsoft-365-copilot-ai-release-date







  • Bekliyoruz :)

  • yine batırılacak bir proje yapmışlar. insanlar önce bi kullansın, tadını alsın ondan sonra daha gelişmiş özellileri için abonelik satarsın. ya da pro sürümüne eklersin. kimse ne olduğunu bilmediği bir yapay zeka aracına o kadar para vermez. microsoft'un saçma sapan pazarlama stratejileri.. sistemle entegre edilip windows'a çağ atlattıracak olan bir yapının içinden nasıl geçilir izliyoruz. şimdi aynı şeyin apple da nasıl yapılacağına bakın. sisteme gömülü çalışan bir yapay zeka modeli ile bilgisayarlara bir daha eskisi gibi bakmayacaksınız diyerek gerçekten devrim yaratacaklar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.