Şimdi Ara

microlab m200-log z323-z313-(z523) karşılaştırma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • arkadaşlar ürünü 79 tl ye vatanbilgisayarın %25 indiriminden faydalanarak aldım..açıkçası 2+1 hoparlör almaya karar verip,uzun araştırmalar sonucunda logitech z323 te karar kılmıştım ve log. z323 modelini almak için gittim..mağazaya girdim ve ürünleri denemeye başladım,önce z313'e taktım telefonu basları o an için biraz tatmin edici gibiydi sonra z323 e taktım,aralarında pek fark yok gibi geldi ses yüksekliği ve netliği dışında,nitekim bi ona bi ona takıp durdum ve müzik değiştiriyorum sürekli o arada görevli geldi logitechi boşver bu modellerde sana microlab m200 öneriyorum pişman olmazsın dedi neyse denedim bassları etkileyiciydi gerçekten.m200-z323 ve z313 arasındaki en düşük puanı z313e verdim ve denemeyi bıraktım.m200 ve z323 arasında durmadan şarkı denedim ve ortaya şöyle bi sonuç çıktı..microlab m200'ün bassları geniş mağaza ortamında bile tatmin edici fakat uydu olarak ses boğulma ve biraz bozulma yapıyor gibiydi bazı şarkılarda.logitech z323 ise son seste bile mükemmel netlikte ses veriyordu her şarkıda uydulardan,ama iş bass konusunda gelince tarafımdan sınıfta kaldı..sub'ın arkasından da bass'ı kısıp açmama rağmen durum değişmedi..nitekim aralarında da 17 tl gibi bi fark var m200 daha ucuza geliyor..((bunlara artı olarak gözüm z523 e takıldı ve ona da taktım telefonu ve gerçekten muhteşem bir geri dönüş aldım..sistem gerçekten çok iyi 40 W olmasına rağmen son ses açamadım şikayet geldi mağazadan..bütçesi yetenlere z523 tavsiye ediyorum..))sonuçta görevliyi de dinleyerek hiç aklımda olmayan bi modeli yani microlab m200 ü aldım..görevli logitechten daha yaygın ve geniş servis ağı var gibi şeyler de söyledi..eve geldim kutusundan çıkardım bilgisayara taktım ve o da ne ? tek hoparlör çalışmıyor..neyse biraz uğraştım sub ı kapatıp açtım fln düzeldi..şu an çok memnunum bu kadarını beklemiyodum gerçekten.basslar harika.son ses açınca uydular bass sesini biraz gölgeliyo ama kısık seslerde bile müthiş bass doyumu veriyor.derinden derinden gelen bass sesi çok etkileyici..

    BU ARADA YANIMDA 2 GENÇ DAHA VARDI ONLARDA HOPARLÖR BAKIYOLARDI YANLARINDA CİHAZ OLMADIĞI İÇİN BENİMLE BİRLİKTE DENEDİLER VE MİCROLAB'I ÇOK BEĞENDİLER ONLAR DA..TABİ Z523 E TOPLUCA HASTA OLDUK ONU DA BELİRTEYİM :)

    SONUÇ :

    Microlab m200 40 W (79 tl)

    düşük volume de bile bassları çok iyi içine içine vuruyo insanın,son seste uyduların sesi bassları biraz gölgeliyor,kablolu da olsa kumandası olması çok hoş ayrıca çok iyi bir dizaynı var kumandanın

    logitech z323 30 W (96 tl)

    basslarını hiç beğenmedim sanki yok gibi..ama ses netliğinde söylenecek laf yok gerçekten mükemmel,kumandasının olmaması kötü

    logitech z313 25 W (79 tl)

    z323 ile aynı sadece W değeri düşük fazla farkeden bişey yyok..

    + olarak denediğim logitech z523 40 W - (152 tl)

    bassları gerçekten güçlü ve çift woofer olması da büyük avantaj..ses netliği konusunda da söylenecek laf yok.

    (denemeler 14-15 farklı şarkıyla yapıldı..türk,yabancı pop,rock,house,dubstep gibi ve 3 kişi denedik..)

    z523 ü kendi keyfimden denedim,bütçesi yetenlerin bence alması gereken bir sistem..ayrıca x530 ve z506'ya da taktım telefonu z523 her ikisinden de kaliteli ve net ses çıkarıyordu..

    yardımcı olmuşumdur umarım..







  • ben de logitech z523 kullanıyorum ve çok memnunum. düşük seste bile çok güzel bass vuruyor. mid ve tizleride bence oldukça iyi. ama nedense Türkiye'de sanırım bu model fazla tutulmadı. internette edifier m3300sf ile daha çok yorum var. logitech z523 ile ilgili nedense pek inceleme yok. yabancı sitelerde ise tam tersi. logitech z523 ile ilgili çok daha fazla inceleme var. youtube ta bile birsürü inceleme var ve genelde herkes memnun. edifier ile ilgili ise 13 videonun 9'nu hakan koçak adlı bir türk yüklemiş :) sanırım Türkiye'de edifier logitechten daha fazla seviliyor.
  • Inceleme güzel olmuş. Naçizane düzeltme yapacağım 523ün önündeki pasif radyatördür . subin farkettiyseniz hiçbir yerinde hava kanalı yok onun yerine önde pasif var.bass vurduğunda onunda tepki vermesi bu yüzden.tek sub altındakidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hava kanalının olmaması benim de kafama takılmıştı. üstelik daha üst modellerde bile tek sürücü varken bunda niye iki tane var ve bass vurduğunda içerde hava sıkışmıyormu. sayende kafamdaki sorular kalktı. meğer öndeki pasifmiş :) teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fire.Sword

    hava kanalının olmaması benim de kafama takılmıştı. üstelik daha üst modellerde bile tek sürücü varken bunda niye iki tane var ve bass vurduğunda içerde hava sıkışmıyormu. sayende kafamdaki sorular kalktı. meğer öndeki pasifmiş :) teşekkürler.

    rica ederim olayı abartıp sağına soluna 2 hatta 3 tane pasif koyanlarda var görsel olarakta hoş oluyorlar, hepsi ahenkli vuruyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.