Şimdi Ara

miavento indirim fırsatnı kaçırmayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [simage]
    miavento indirim fırsatnı kaçırmayın
    [/simage]
    Yüzük, bayanlar için vazgeçilmez bir aksesuardır. Hemen hemen her bayanın kıyafetleriyle ve tarzıyla kombinleyebileceği gümüş yüzük ürünlerini bulmak pek de kolay değildir. Ancak Mia Vento geniş ürün yelpazesi ve özel tasarımlarıyla adeta parıltılı bir güzelliği sizlere sunuyor. Şıklığın ve ışıltının adresi Mia Vento’da en özel ürünleri en cazip fiyatlarla bulabilirsiniz.
    Devamı
    Gümüş Yüzük Modelleri
    Mia Vento olarak hem günlük stilinizde hem de özel günlerinizde kullanabileceğiniz özgün ve özel tasarım gümüş yüzük modellerini sizler için özenle hazırlıyor yine sizler için en özel ve en kaliteli ürünleri üretiyoruz. 40 yıllık pırlanta ve altın işçiliği tecrübesine sahip ustalarımız tarafından özenle üretilen yüzük modellerimizi ışıltılı bir deneyim için beğeninize sunuyoruz.


    Gümüş yüzük tasarımlarımızın tamamında moda trendlerini takip ediyor; ürünlerimizi titiz bir işçilikle hazırlıyoruz. Swarovski ile kurduğumuz iş ortaklığımız sayesinde lisanslı orijinal Swarovski Zirconia taşlar kullanarak daha parlak bir şıklığın parmağınızda ışıldamasını sağlıyoruz.


    Şık ve Kaliteli Kadın Gümüş Yüzük Modelleri Yalnızca Mia Vento’da!
    Beğenerek ve vazgeçemeyerek kullanacağınız en şık gümüş yüzük ürünlerini Mia Vento olarak özenle üretip sizlerin beğenisine sunuyoruz. Güvenli ve kolay alışveriş imkanı ile dilerseniz kapıda nakit ya da kredi kartı ile ödeyerek dilerseniz de web sitemiz üzerinden kredi kartı ya da havale yoluyla ödeme yaparak tüm ürünlerimize kısa süre içerisinde ulaşabilirsiniz. Hızlı kargo fırsatı ile satın aldığınız ürünü en kısa sürede sizlere ulaştırmak için ciddi bir çalışma gerçekleştiriyoruz; siparişlerinizi özel markalı kutu ve çantamız ile gönderiyoruz. Mia Vento özel tasarım gümüş ürünleri sizlere "QR Kodu” içeren garanti belgesi ve "QR Kodlu” taş sertifikası ile ulaştırıyoruz. Tüm yüzüklerinizi uzun yıllar aynı şıklıkta güvenle kullanabilmeniz için 2 yıl taş ve renk garantisi sunuyoruz.

    miavento
    Mia Vento markası bir İstanbul Mia La Vento Elmas Pırlanta Altın ve Gümüş Takı Tasarım San. Tic. Ltd. Şti. işletmesidir.www.miavento.com web sitesindeki tüm içeriklerin ve görsellerin kullanım hakkı koruma altındadır. Aksi durum belirtilmedikçe Mia Vento ismi ve logosu izinsiz kullanılamaz.

    Marmara Caddesi Hızırbey Çarşısı
    No:9/32 Avcılar/İSTANBUL

    Pazartesi – Cumartesi 09:00-20:30
    Pazar : 11:00-19:30
    0 ( 212 ) 590 39 39
    Soru ve önerileriniz için bilgi@miavento.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.