Şimdi Ara

KREDI KARTI YILLIK UCRETI GERI ALMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
48
Favori
82.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm kredi kartı sayfalarında,kampanyalarında kredi kartı aidatını nasıl geri alırım yada aldım şeklinde yazışmalar yapılıyor. Bu yazışmaların ise o konuyla hiçbir ilgisi yok ve bir çok arkadaş ta bu konudan muzdarip.
    Böyle bir konu açayım da bu yazışmalar burada yapılsın ve herkes bilgilerini paylaşsın istedim.
    Benim bildiklerimi yazıyorum, diğer arkadaşlarda bilgilerini eklerse konu amacına ulaşır.
    Yapı Kredi:
    - Kartı aktif kullanıyorsan müşteri hizmetlerini araman yeterli hemen iade ediyorlar. Aktif kullanmıyorsan harcama sözü vs. istiyorlar. Bankalar arasından bu konuda en pozitif olanı.

    Akbank:
    - İade için için müşteri temsilcisi arandığında bir kaç seçenekten biri sunuluyor: 6 ay yada 1 yıl kapatmama sözüne iade, 6 ay için genelde 50-100 TL arasında chippara.

    Halkbank:
    -Parafly için iade imkansız gibi.
    -Paraf kartta iade edliyor.(tam emin değilim)

    Vakıfbank:
    -Milplus kartlar için iade yapılmıyor. Ancak bir yıl boyunca her ay harcama sözüne iade yapıyorlar.
    -Diğer kartlar da iade ediliyor.(tam emin değilim)







  • En son garanti bankası bonus card için 90 tl yıllık üyelik ücreti kesti. Kartı 1 sene boyunca 1 defa kullandım. bankayı aradım (zaten sistemleri berbat) 30 saatte zor bağlandım temsilciye, neyse aidat ücreti iadesi istedim, öyle bir secenekleri olmadıgını sadece 30 tl bonus yükleyebileceklerini bunun karşılığında 60 tl ödemem gerektiğini söyledi yetkili baayan..

    Bende bınus istemediğimi kartımı kapatmalarını söyledim, tamam dedi ve kartı kapatıp 90 tl yi benden söke söke aldılar..

    Ben böyle hassiyetsiz bir banka görmedim. maaş müşteri olduğum halde bu uygulama yapıldı.
    Maaş müşterisi olmasam hiç işim olmaz bu bankayla.. zaten yattığı gibi eft ile direk diğer banka hesabıma yönlendiriyorum.. (şimdilik eft ücreti almıyor) yakında onada başlarlar.
    hala kredi kartı ücretinin kanunla yasallaştığını bilmeyenler var ,ilginç ?
    bankalar iade ediyor ama kanundan korktuğundan değil (çünkü yaptıkları zaten yasal) sadece müşteri kaybetmemek için
    isterlerse alırlar ve kapatıyorum diyenlerin kartını da kapatırlar
    ya her sene kapatacağım diyerek iade almaya devam edeceksiniz ya da aidatsız kart alıp kurtulacaksınız ,aidatsız kartın tek eksi yönü bazı kampanyalara dahil etmiyorlar ya da bir ücret karşılığı kampanyadan faydalandırıyorlar
    Oldum olası aidatlı kart kullanan insanlara tuhaf bakarım ücretsiz kartlar var alın bunları talep olmayınca zamanla hepsi ücretsiz olcak hem para kazandır hemde aidat öde yok öyle dava



    Kimileride bankaya yaptığı blöf tutmaz ise ne olacak diye dert yanmış kardeşim dünyanın sonu değil kullanmayın daha iyidir nakit ile görün işlerinizi. Halk bankaya değil banka halka muhtaç



    Sen ne kaybediceksin zaten senin olmayan parayı harcıyor hissine kaptırıp borca sokmuyorlarmı seni kapatınca rahatlarsın biraz.
  • İş bankası Maximum kredi kartında iade için aradığımda bana aldıkları ücretin yasal dayanağının olduğunu ve iade yapmayacaklarını söylediler. 100 lira gibi bir tutar kart ücreti kesmişlerdi.
  • 20 yıldır kullanıyorum eskiden aidat ücretini iptal ettirirdim artık kabul etmiyorlar.bu yüzden yapı kredi bankasını kartını küsüp iptal ettirdim.iş bankasından aldım,onlarda aynı şekilde aidatı alıyor.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Yapı kredi genelde iade yapıyor. Tanıdığım kimseden kart ücreti aldılar diye duymadım.

    Bana da ilk 2 aramamda yok wp olarak ödersiniz vs dediler. 3. aramamda iade ettiler.
  • En son garanti bankası bonus card için 90 tl yıllık üyelik ücreti kesti. Kartı 1 sene boyunca 1 defa kullandım. bankayı aradım (zaten sistemleri berbat) 30 saatte zor bağlandım temsilciye, neyse aidat ücreti iadesi istedim, öyle bir secenekleri olmadıgını sadece 30 tl bonus yükleyebileceklerini bunun karşılığında 60 tl ödemem gerektiğini söyledi yetkili baayan..

    Bende bınus istemediğimi kartımı kapatmalarını söyledim, tamam dedi ve kartı kapatıp 90 tl yi benden söke söke aldılar..

    Ben böyle hassiyetsiz bir banka görmedim. maaş müşteri olduğum halde bu uygulama yapıldı.
    Maaş müşterisi olmasam hiç işim olmaz bu bankayla.. zaten yattığı gibi eft ile direk diğer banka hesabıma yönlendiriyorum.. (şimdilik eft ücreti almıyor) yakında onada başlarlar.
  • iŞ BANKASI İÇİN ÖZELLİKLE NE YAPMAK GEREKİYOR.
  • Bende yapıkredi vardı ilk sene iptal ettiler ikinci sene iptal etmediler. Bende kartı iptal ettim. Hersene arıyorlar kart verelim diye. Bir ara paraf kullandım şimdi denizbankin kartini kullanıyorum iki aylıkken kart ücreti yansıttılar müşteri hizmetlerini aradım iptal etmediler. Bende şikayet var com a yazdım ordanda mesaj olarak fasa fiso cevap verdiler yine iptal yok. Deniz bank internet sitesinde yıllık kart ücreti itiraz yeri vardı oraya yazdım yine iptal etmediler. İş inada bindi bende deniz bankin o sayfasına her gün 20 tane itiraz talebinde bulundum hepsine talebiniz kabul edilmemiştir diye cevap 3 günün sonunda iade ettiler. Ben hergün yazmakta kararlıydım
  • bende akbank, işbankası, garanti, vakıf, teb kartları vardı. her maaş aldığımız banka değişmesinde bir kart ekleniyor, iş bankası maaş aldığımız sürede kart ücreti yansıtmadı. banka değişince kart ücreti yansıttı geri istediğimde geri iade yapamayacaklarını söyledi puan da teklif etmedi kapatın o zaman dedim ve kart ücreti ödemiş bir şekilde kapattım. ak bank ilk kart ücreti yansıtmasında tamamını puan olarak verdi 1 yıl açık kalması şartıyla tabi sonraki yıl aradığımda ise yarısını teklif etti. geçen yıl vermiştiniz dediğimde ise geçen yıl zaten almışsınız tamamını veremeyiz dedi onuda kapattım. en son garantide yarısı bonus olarak teklif etti onuda kapattım 3 gün sonra aradılar neden kapattığımı sordular durumu anlatınca tamamını iade ettiler 1 yıl açık kalması şartıyla. şimdilik aidatsız cepteteb, vakıf(maaş müşterisiyiz) garanti bonus var. garantiyi kapattığınızda arıyorlar ama diğerleri aramadı. iş bankası arar diye çok bekledim. ilk göz ağrım memnundum 7-8 yıl kullandım.




  • teb daha önce iptal ederdi kart ücretini artık hiç bir şekilde tamamını iade etmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feberman

    Yapı kredi genelde iade yapıyor. Tanıdığım kimseden kart ücreti aldılar diye duymadım.

    Bana da ilk 2 aramamda yok wp olarak ödersiniz vs dediler. 3. aramamda iade ettiler.

    dediğim gibi okadar eski müşteriyim,bayaada kullanırdım ama iptal etmediler.bende iptal ettirdim.aslında fazla ısrar etmeyide sevmiyorum.önceden hemen iptal ederlerdi.hatta dilekçe vermiştim 5_6 yıl hiç aidat bile gelmemişti.
  • Bu konuda en güzeli bankokardaxess. 2 senedir extreye aidat yansıtıyorlar. arıyorum kartı kapatmak istiyorum zaten doğru dürüst kampanyanızda yok benim aidatsız kartlarım var onları kullanırım diyorum. Anında tamam o zaman 1 yıl kapatmayın iade ediyorum diyor.

    Bonus kafasına göre bazen tamamını iade ediyor veya bonus yüklüyor bazen yarısını bonus yüklüyor.

    axess bu sene ne yaptıysam iade etmedi. en son yarısını chip para olarak yükledi. bende kalan tutarı zaten 1 ayda fazlası ile kazandığım için kabul ettim artık.

    paraf hiç kart ücreti almıyor

    cepteteb aidatsız kartım var ondada sorun yok.

    ziraatmaximum vardı hiç bir şekilde ne iade nede puan verirdi kampanyalarıda az olunca o kartı kapattım.
    işbank maximum maaş müşterisi iken almıyordu anlaşma bitince ücret kesmeden bende iptal ettim.
  • 7 Yıldır Garanti bonus Kullanıyorum her sene müşteri hizmetlerini arayıp 1 yıl kullanma sözüne karşılık ücreti iade ediyorlardı Geçen ay 89 tl ücret yansımış aradım artık o şekilde bir uygulamamız yok isterseniz size 60 tl değerinde bonus yükleyelim dediler bende kabul etmedim 1 hafta sonra flexi ücretsiz kredi kartı çıkarttım 1 ay sonra ise hem ek kartımı hemde bonusumu kapattım.
  • ykb bi kredi kullanırken ben ve eşime şube kotalarını doldurmak adına ücret alınmayacağını taahüt ederek kart verdi...
    kartları kullanmadık..
    ilk yıl aidatlar geldi şubeyi aradım iptal ettiler..
    2. yıl aidat geldi şubeyi aradım çalışan doğum iznine ayrılmış başka allahın kulu da ilgilenmedi o yüzden iptal ettim..5 senedir taciz ediyorlar kart vermek için..btk ya şikayet edeceğimi belirtip en sonunda fırça attım aramıyorlar....

    denizbank aidat alıp yarısını iade ediyordu ancak işime yaradığından iptal etmiyordum...bana ait olmayan harcamaya itiraz ettim... 2 ay boyunca gecici iade yapmayıp harcamadığım tutarın parasını ödettiler bana o sebeple iptal ettirdim.. maaş aldığım banka kartından aidat alınmıyor 1 e düşürdüm kartı ve artık kafam rahat...
  • Aktif olarak kullanılan kartı hiç bir banka kapatmıyor. Belki ilk aramada iade olmaz diyorlar ama kapatın dediğinizde sizi geri arayan temsilci iade ediyor. Olay kişiye göre değişiyor yani. Hep geri aldım bugüne kadar. Aidatın geleceği ay belli o ay o karta yükleniyorum diğerlerini kullanmıyor ve iade alıyorum.
  • Konu güzel ama yeri yanlış.
  • Bankalar sanırım bu sene kendi aralarında anlaştı. Kart ücretlerini istisnasız hepsi alıyorlar artık. BDDK bu konuda mutlaka soruşturma yapmalı. Haksız rekabet doğuyor. Bankalar bize kaçacak yer bırakmadı. Daha önceden kredi faiz oranlarındaki anlaşmalı durumdan ceza yemişlerdi zaten. Olmaz olmaz demeyin.
  • shadowsprince kullanıcısına yanıt
    Haklısınız yeri burası değil ama buradaki bir çok sıcak firsatlar kampanya sayfasında (adios kampanyalar, axess kampanyalar v.s.) bu konu yazıldığı için en azından burada buna özel bir konu olsun diye açtım.

    Bu konudaki paylaşımlar burada yapılsın istedim.
  • Yapı Kredi bankası bu ay 176 TL kart ücreti yansıtmış. Kartı aktif olarak kullanıyorum.
    Bugün aradım ve hiçbir koşul sunmadan hemen iade işlemini gerçekleştirdiler.
  • Bank O Card Axess ücret iades istedim, yapamıyoruz dediler. Karta borcum yoktu, hiç kullanmadığım karta neden para ödeyeyim, iptal edin o halde dedim. Kapatmama sözüme geri yatırdılar.
    Denizbank ticari hesabım ve kartlarım vardı her sene değişen şartlar yüzünden iade yapmadılar herşeyini iptal ettirdim.
    İşbankası ana hesabımın olduğu banka. 15'e yakın otomatik ödeme var. Hesap kullanım ücreti ve kart aidatı hiç ödemedim. Yansıtıldığındaysa aradım ve geri aldım (Sanırım tutturabildiklerine)
  • iade edemeyiz dediklerinde kartı kapatın desek ve "tamam kapatıyoruz" derlerse ne yapıcaz. aktif olarak kullandığım miles&smiles kredi kartım var. kapatırlarsa benim için kötü olur. ya da kapattılar diyelim, tekrar aktif edebiliyor muyuz?

    bir de aralık ayında bitecek otomatik ödeme talimatım var mesela. kartı bu tarihten önce kapatırlarsa mil bedelinin tl karşılığını isterler mi benden.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.